Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, máte zkušenost s Tots Bots bamboozle stretch rainbow jednovelikostní? poraďte mi prosím jaké svrchňáky by se na ně hodily? Uvažuju taky o kalhotkové plence Baby Lucy bamboo M/ L, ale nevím jaké svrchňáky na ni, protože Baby Lucy má svrchňáky 5 velikostí xs-xl. A poslední dotaz, když kupujete používané pleny, vybíráte raději s patentkami nebo zipem- co je trvanlivější? děkuji moc za odpovědi.
@andreiika píše:
Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s AIO plenkama GaGa pleny. Na internetu jsem našla pár vcelku nadšených komentů, tak si jen chci ověřit u „odbornic“
Je to další ocedulkovaná Čína, jako několik dalších značek u nás… Nějakou službu jistě udělají, ale zázraky bych nečekala.
@ivuska.h píše:
Je to další ocedulkovaná Čína, jako několik dalších značek u nás… Nějakou službu jistě udělají, ale zázraky bych nečekala.
aha
líbila se mi ta cena, prodávají je za 299
@ivuska.h určitě se to tu už psalo, ale jaké AIO byste doporučili? zatím jsem dávala čtverce a svrchňáčky a nebaví mě to…takže už měsíc nelátkuju a mám výčitky, tak si to chci zjednodušit… Musím ty AIO vždy celé prát?
@andreiika Nemusíš. Existují takové, kde se dají vyměnit jen savé jádro. Třeba anavy nebo GroVia Určitě je takových plínek víc. Ono se možná zdá, že jsou hodně drahé, ale pokud vezmeš jen třeba dvoje, troje svrchní a pak už jen jádra, tak se to vyplatí.
@andreiika Já doporučuju ty Anavy AIO - dají se měnit jen vložky, když to není pokaděné nebo moc pošůrané. Nejsou ale zas úplně hodně moc savé. Takže já když potřebuju plenu na díl tak dávám ty anavy kalhotkové a přes to svrchní.
@didi32 Já kupuju použité plenky spíš s patentky, protože mi více vyhovují. Bazárkové mám jedny anavy aio a tam je sucháč v pohodě. Jinak já gaga úplně nedoporučuju. Vsdila bych na jistotu - české anavy, bamboolik nebo totts bots (neřčeský:) je to trošku dražší, ale je to kvalitní a vydrží rozhodně na druhé dítě, možná déle…
Teri, S těmi Tots Bots bamboozle stretch rainbow jednovelikostními zkušenost nemáš? chtěla bych koupit anavy plenky a PUL svrchňáky, ale nevím jestli mi ty PUlky sednou na Tots bots.
@Anielkha Koupila by jsi raději Anavy novou nebo používanou asi rok? čekám první dítě a chci, aby mi plenky vydržely i pro druhé. Poradíte mi prosím někdo dobré plenky vícevelikostní? chtěla bych jich pár mít, ale většinu bych jednovelikostních.
Díky, tak já teda vezmu dražší, zas nechci vyhazovat prachy oknem, že ![]()
@didi32 píše:
@Anielkha Koupila by jsi raději Anavy novou nebo používanou asi rok? čekám první dítě a chci, aby mi plenky vydržely i pro druhé. Poradíte mi prosím někdo dobré plenky vícevelikostní? chtěla bych jich pár mít, ale většinu bych jednovelikostních.
Jestli je chces i na druhe, vzala bych nove… vicevelikostni jsem slysela chvalu na lollipop. Nemam ji vyzkousenou, ale na prcka jsem ji koupila.
Ještě koukám na ty AIO Anavy a oni mají to savé jádro připínací - půjdou mi tam dát i čterce? Nebylo by lepší spíš ty plínky s kapsou? Nebo to motám? ![]()
@andreiika Urcite pujdou.
Kapsovky jsou blbe, ze se pak musi prat cele. (Kdyz vycpavas kapsu.) Ja je teda rada mam, ale musi jich byt hodne.
@andreiika píše:
Ještě koukám na ty AIO Anavy a oni mají to savé jádro připínací - půjdou mi tam dát i čterce? Nebylo by lepší spíš ty plínky s kapsou? Nebo to motám?
plíny s kapsou musíš prát po každém použití, do Anav dáš i čtverec, když ho poskládáš na úzko, ta vkládačka je široká 10 cm, mně se do nich vejdou ještě malé vkládačky Baby Lucy - ty větší co mám jsou moc široký