Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14094
8.12.12 18:56

Jedno eLko v noční anavě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
8.12.12 20:25

@Miraell Já mám Anavy - ty teda mají takovouhle kapsu a jsou skvělé!! http://www.anavy.cz/…y-zip-JAHODA
Jinak mám Imse Vimse, ale ty jsou bez kapsy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.12.12 20:32

Jako přesně mají vlastně ty Sandry kapsu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.12.12 23:15

@ivuska.h
sandry mají kapsu, vnitřní látka je taková síťovaná, ale já je nikdy nevycpávala jen jsem do nich vkládala čtverce.
Vím, že jsou v dnešní době zatracované, ale manžel PULky nemá rád a vzpomíná na sandry :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
9.12.12 10:31

@Clarins Ano, přesně tak. Mě zaujalo, že prcek necití tolik mokro díky té síťce. Ale vzhledem k tomu, že je máme se suchým zipem, lehce se síťka natrhne a tím pádem už postrádá svůj účel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
12.12.12 12:12

Ahoj holky,
zacinam premyslet nad castecnym latkovanim, ale uplne se v tom ztracim. Nejlepe by mi asi vyhovovali ty all in one pleny, ale popravde nechci v tom nechat uplne majlant. Mala ma tri mesice a prebaluji tak 10× denne. Mohli by jste mi nastinit co a jak.
diky Zuza

• Citovat
  • Upravit
3964
12.12.12 19:52

Takže s vnitřní kapsou nic kromě Sandry neexistuje? Na internetu je toho hodně, ale v obchodech jen některé značky. A na PULky jsem nenatrefila. Ty zmiňované PULky, jsou velice podobné Sweet Monkey, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
12.12.12 20:13

@Miraell
S kapsou jsou PUL od Anavy, myslim, ale doma je nemam. SM myslis svrchnaky? To nevim, ale AIO ma SM kapsove a to je trochu neco jineho, rekla bych-kdyz das do kapsy vkladacky, musis je vyprat cele, protoze ta „kapsa“ je mokra/pokakana. Ty Sandry maji jen nejakou „fixovaci“ kapsu, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.12.12 21:06
@Miraell píše:
Takže s vnitřní kapsou nic kromě Sandry neexistuje? Na internetu je toho hodně, ale v obchodech jen některé značky. A na PULky jsem nenatrefila. Ty zmiňované PULky, jsou velice podobné Sweet Monkey, nebo se pletu?

Myslíš, aby byla kapsa přes celé svrchňáky? To by pak odpovídalo kapsové plence a těch je na trhu hodně. Pokud ale myslíš jen „záložky“ na zastrčení vkládačky, tak to má hodně značek PUL svrchňáků, namátkou Swaddlebees Capri, Blueberry, tuším i Thirsties… Kdyžtak hoď fotku vnitřku těch Sander, já vůbec netuším, jak přesně jsou udělané, pak bych dokázala asi poradit líp, co se tomu nejvíc podobá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
13.12.12 06:38

@ivuska.h Je to síťovaná kapsa po celé délce. Nahoru jsem dávala jednorázovou separační plenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.12.12 10:18
@Miraell píše:
@ivuska.h Je to síťovaná kapsa po celé délce. Nahoru jsem dávala jednorázovou separační plenu.

To je kapsovka. Čili po počúrání celá na vyprání. Kapsovek jsou mraky.

• Citovat
  • Upravit
14094
13.12.12 13:38

@Brunifid Pěkné metříky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.12.12 13:40
@Flyingfrog píše:
@Brunifid Pěkné metříky. :-)
Ó děkuji :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
8651
13.12.12 16:11
@Miraell píše:
@ivuska.h Je to síťovaná kapsa po celé délce. Nahoru jsem dávala jednorázovou separační plenu.

Tak ale to nemůžeš použít víckrát po sobě, ne? Jinak tohle je princip kapsové pleny, akorát ty se vždy perou celé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.12.12 16:53
@ivuska.h píše:
Tak ale to nemůžeš použít víckrát po sobě, ne? Jinak tohle je princip kapsové pleny, akorát ty se vždy perou celé…

Já je pamatuju kdysi při prvním, já je neměla, ale spolumatky ano a dávalo se to jako svrchní, skoro nikdo nic necpal do kapsy, protože materiál kapsy byl takový hrubší, škrabalo by to. Pralo se to co den dva, když to začalo zavánět, ale ta síťovina mokro nenatahovala, šlo to. Upřímně, já jsem nikdy nepochopila, proč to takový typ kapsy má, nevím, jestli to mělo působit jako svého druhu separačka, mělo to velké díry a podle mě to nemělo separační efekt vůbec :think:.
Snad možná, aby na tělo nešlo přímo PVC, jinak mě nic nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí