Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
14.12.12 18:28

Anaví vnitřky dávám doschnout na topení patentkama navrch, úplně mokrý ne, bo se mi tam sem tam objeví rez, ale zas tak žhavé topení nemáme. Pul taky na ten sušák u topení, ale Anaví vrchy jsou suchý hned i bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
14.12.12 18:32

@Flyingfrog vkládačky jen přiblížit? tak to těch plen potřebuju min. 10 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
14.12.12 18:34

@andreiika Dej pak vědět, jaké jsou ty plenky z mmb Vesz, už jsem na ně koukala, ale nemám žádné reference. Jen vím, že vypadají pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.12.12 18:49
@andreiika píše:
@Flyingfrog vkládačky jen přiblížit? tak to těch plen potřebuju min. 10 :(

Ty vkládačky klidně na topení můžou, jen musíš počítat s tím, že pak budou tvrdší. Ale neublíží jim to. Samotné kalhotky by na topení neměly kvůli PULu, ale jak už tu padlo, ty jsou stejně hned suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
14.12.12 18:49

@Kristyna+Daník Vykašlala bych se na to. Novorozenev moc nečůrá, takže plenka nepotřebuje maximální savost. A během dvou tgří týdnu se ti to potom opere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.12.12 19:59

@danali Díky moc… Chci to co nejdřív připravit.. Prvního jsem látkovala až něo po roce a prala jsem a aprala než to právě sálo :-) Tak jsem se chtěla zeptat teď, abych byla maximálně připravená :-)
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
16.12.12 11:42

Ahoj, někdo se mě ptal na ty plínky Vesz - tak po cca 4 dnech používání AIO plínek píšu své postřehy - mám Anavy a Totsbot a ty Vesz. Všechny jsou fajn, ale ty Vesz mají zdaleka nejlepší vnitřní materiál. Je to nějaký materiál z USA a Kanady. Včera byla dcera v plínce víc jak 4 hodiny a ta svrchní vrstva vkládačky byla na dotek prakticky suchá, za to z druhé strany totálně pročůraná, ale na zadečku sucho :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
27.12.12 14:31

Říkají vám něco tyhle plínky? http://aukro.cz/…1888492.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
27.12.12 14:57

@andreiika Jo Sketch plenky tu nikdo nedoporučuje! Levné šunty… Radši trošku víc zainvestuj do nějaké jistoty..:) (Anavy, Bamboolik, Tots Bots, Haipa Daipa, Imse Vimse)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.12.12 19:54

Tak za korunu bych to brala, to je levnější, než papírovka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
29.12.12 15:46
@pomeranca píše:
Tak za korunu bych to brala, to je levnější, než papírovka :-P

Jo to jo, ale je to aukce, tak nevím, jestli by se to nakonec nevyšplhalo někam víš.

@Teri88 tak já zjišťuju, že 3 AIO plínky moc nestačí :D takže musím přikoupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
29.12.12 23:51

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli používáte někdo takový ty prodlužky na zapínání u bodýček.. jaké? jak jste s tím spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
30.12.12 10:26

@vegous Ahoj, já to použila jen párkrát. Naše malá je trochu nesymetrické détě - nahoře jí je body dobře a dole větší, takýže to zrovna krásně tou látkovkou vycpu:)
Jinak žádné jsem nekupovala, ušili jsme ho doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.12.12 12:05
@vegous píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli používáte někdo takový ty prodlužky na zapínání u bodýček.. jaké? jak jste s tím spokojeni?

mám tyto:
http://www.branakdetem.cz/…body-1ks.htm

Jsou dobré, stále funkční i po dlouhém používání. Díky tomu mohla malá nosit body o hodně déle. My měli často problém s délkou body, tak jsme využili dost. Rukávy jí byly u menších velikostí akorát a délku pořešil extendor.
Pasuje na většinu body, co jsme doma měli. 100% na Tesco, ostatní značky nevím.
Nepasuje na C&A a Fixoni - ti mají jiné patentky.

Pokud máš doma ale nějaké staré body, tak to lze jednoduše vyrobit doma s mnohem nižšími náklady. Je to předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
30.12.12 13:32

@vegous tyk mám doma koupené a když jsem začala šít, jak jsem si je vyrobila. Pasují mi na všechna i na CAčková bodýčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure