Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Anaví vnitřky dávám doschnout na topení patentkama navrch, úplně mokrý ne, bo se mi tam sem tam objeví rez, ale zas tak žhavé topení nemáme. Pul taky na ten sušák u topení, ale Anaví vrchy jsou suchý hned i bez něj
@Flyingfrog vkládačky jen přiblížit? tak to těch plen potřebuju min. 10 ![]()
@andreiika Dej pak vědět, jaké jsou ty plenky z mmb Vesz, už jsem na ně koukala, ale nemám žádné reference. Jen vím, že vypadají pěkně.
@andreiika píše:
@Flyingfrog vkládačky jen přiblížit? tak to těch plen potřebuju min. 10
Ty vkládačky klidně na topení můžou, jen musíš počítat s tím, že pak budou tvrdší. Ale neublíží jim to. Samotné kalhotky by na topení neměly kvůli PULu, ale jak už tu padlo, ty jsou stejně hned suché.
@Kristyna+Daník Vykašlala bych se na to. Novorozenev moc nečůrá, takže plenka nepotřebuje maximální savost. A během dvou tgří týdnu se ti to potom opere ![]()
@danali Díky moc… Chci to co nejdřív připravit.. Prvního jsem látkovala až něo po roce a prala jsem a aprala než to právě sálo
Tak jsem se chtěla zeptat teď, abych byla maximálně připravená ![]()
Díky moc
Ahoj, někdo se mě ptal na ty plínky Vesz - tak po cca 4 dnech používání AIO plínek píšu své postřehy - mám Anavy a Totsbot a ty Vesz. Všechny jsou fajn, ale ty Vesz mají zdaleka nejlepší vnitřní materiál. Je to nějaký materiál z USA a Kanady. Včera byla dcera v plínce víc jak 4 hodiny a ta svrchní vrstva vkládačky byla na dotek prakticky suchá, za to z druhé strany totálně pročůraná, ale na zadečku sucho
![]()
Říkají vám něco tyhle plínky? http://aukro.cz/…1888492.html?…
@andreiika Jo Sketch plenky tu nikdo nedoporučuje! Levné šunty… Radši trošku víc zainvestuj do nějaké jistoty..:) (Anavy, Bamboolik, Tots Bots, Haipa Daipa, Imse Vimse)
@pomeranca píše:
Tak za korunu bych to brala, to je levnější, než papírovka
Jo to jo, ale je to aukce, tak nevím, jestli by se to nakonec nevyšplhalo někam víš.
@Teri88 tak já zjišťuju, že 3 AIO plínky moc nestačí
takže musím přikoupit…
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli používáte někdo takový ty prodlužky na zapínání u bodýček.. jaké? jak jste s tím spokojeni?
@vegous Ahoj, já to použila jen párkrát. Naše malá je trochu nesymetrické détě - nahoře jí je body dobře a dole větší, takýže to zrovna krásně tou látkovkou vycpu:)
Jinak žádné jsem nekupovala, ušili jsme ho doma…
@vegous píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli používáte někdo takový ty prodlužky na zapínání u bodýček.. jaké? jak jste s tím spokojeni?
mám tyto:
http://www.branakdetem.cz/…body-1ks.htm
Jsou dobré, stále funkční i po dlouhém používání. Díky tomu mohla malá nosit body o hodně déle. My měli často problém s délkou body, tak jsme využili dost. Rukávy jí byly u menších velikostí akorát a délku pořešil extendor.
Pasuje na většinu body, co jsme doma měli. 100% na Tesco, ostatní značky nevím.
Nepasuje na C&A a Fixoni - ti mají jiné patentky.
Pokud máš doma ale nějaké staré body, tak to lze jednoduše vyrobit doma s mnohem nižšími náklady. Je to předražené.
@vegous tyk mám doma koupené a když jsem začala šít, jak jsem si je vyrobila. Pasují mi na všechna i na CAčková bodýčka..