Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4672
3.1.13 18:17

@Flyingfrog mně přišlo zkoucené když je v tom úplné miminko na ležeto, tak je „jakoby“ obtočené kolem mého trupu, nepřišlo mi to dobré. Měla jsem strach, abych jí nekřivila páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
3.1.13 18:52
@andreiika píše:
@Flyingfrog mně přišlo zkoucené když je v tom úplné miminko na ležeto, tak je „jakoby“ obtočené kolem mého trupu, nepřišlo mi to dobré. Měla jsem strach, abych jí nekřivila páteř.

Tak to myslíš asi kolíbku?
Já ji nikdy nevázala, přijde mi složitá. :-)

Skaldino se uvádí pro děti od tří let. Já v něm tahám 27 měsíční. A musím říct, že je fakt dobré, zatím jsem v tom měla holku nejvíc teda něco málo přes hodinu, ale záda v pohodě.
A tady pěkně obě děti. :mrgreen: Akorát to Skaldino není moc vidět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chucky83
3.1.13 18:58

poradíte co dát synovi na noc (7 měs.)?

Ahoj, potřebuji poradit, synovi dávám na noc sklad na draka a do toho 2 čč pleny na osminy, budí se po 5 hodinách a máto vždy pročurané, dala by se nějak něčím zvýšit absorpční schopnost nebo toto je maximum? Co dáváte vy? Koukala jsem na nějaké ty vkládací pleny, ale přijde mi, že to nemůže pochytit víc než pleny na osminu. Díky ta rady, Anet

• Citovat
  • Upravit
Any11
3.1.13 19:00

@Flyingfrog Teda ty jsi dobra… ja nechavam V. nosit tatinkem… :oops:

• Citovat
  • Upravit
673
3.1.13 19:01
@chucky83 píše:
Ahoj, potřebuji poradit, synovi dávám na noc sklad na draka a do toho 2 čč pleny na osminy, budí se po 5 hodinách a máto vždy pročurané, dala by se nějak něčím zvýšit absorpční schopnost nebo toto je maximum? Co dáváte vy? Koukala jsem na nějaké ty vkládací pleny, ale přijde mi, že to nemůže pochytit víc než pleny na osminu. Díky ta rady, Anet

Napč. vícevrstvá plenka bambusová ( my máme od Anavy) určitě pobere víc než dva čtverce.
Na noc jsme používali do roka jednovelikostní kalhotkové Anavy a od roka máme noční. Moc hezky sajou. Je to sice větší investice, ale nám se vyplatilo. dcerka ani jednou neprotekla. Budí se někdy jednou (občas i se suchou plínkou a vyčůrá se, někdy s mokrou, někdy spí celou noc…) - je jí 15 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
3.1.13 19:05
@Anielkha píše:
@Flyingfrog Teda ty jsi dobra… ja nechavam V. nosit tatinkem… :oops:

No jo, ale já nejsem těhotná, to bych taky dvě děti netahala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.1.13 19:09
@Flyingfrog píše:
No jo, ale já nejsem těhotná, to bych taky dvě děti netahala. :-)

Ja ho nechala nosit, i kdyz jsem tehotna nebyla :-) Ted uz ji ani neuzvednu.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.1.13 10:10

@Anielkha Když máš trénink od mimina, tělo si zvykne. Já nosila až do porodu, po porodu obě (12 dní po císaři tandem, jak dávala fotku Fly). 8)
S dítětem na zádech se dá jezdit sekačkou a sekat tráva, krom jiných aktivit, to s kočárem prostě nedáš :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Any11
4.1.13 10:16

@Brunifid Jak ci… Ja Vikcu treba jeste v 11m bez problemu vynesla na Snezku, ale po tom roce a pul uz jsem to proste nedavala. A popravde ani jsem nemela duvod se prekonavat, zahradu nemame :) :)

• Citovat
  • Upravit
7260
4.1.13 10:24

Já nosila kluky oba naráz vepředu ale jen do cca 5 měsíců, teď už bych musela mít jednoho vepředu a druhýho na zádech, asi to prubnu v létě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.13 12:37
@sestramona píše:
Já nosila kluky oba naráz vepředu

Foto!!! :dance:

• Citovat
  • Upravit
4672
4.1.13 20:17

Holky na kolik můžu prát AIO plínky Anavy a Tots Bots, já vyhodila ty lístečky od toho. Dcera má snad radioaktivní hovínka a nejde to z toho vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.1.13 21:19
@andreiika píše:
Holky na kolik můžu prát AIO plínky Anavy a Tots Bots, já vyhodila ty lístečky od toho. Dcera má snad radioaktivní hovínka a nejde to z toho vyprat.

Na 60°

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
4.1.13 22:03
@andreiika píše:

Hodně oprat žlučovým mýdlem a pak k praní přisypat sůl na skvrny, to vypere leccos (ale taky ne vše, bohužel).

Jinak těch 60 stupňů souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
4.1.13 22:27

@Flyingfrog jj, žlučové mýdlo dávám, mám příšernou spotřebu ;) a sůl na skvrny? mám jen tu z DM, ale ta mám pocit, že je na bílé prádlo. Existuje ještě nějaká? A nevadí to tomu PUL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure