Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
6.1.13 19:53

@Katy2 no, mně u malýho ležícího mimča na léto přišly kalhotkovky zbytečně savý, bo jsem ji měla stejně rozbalenou furt, tak pokud bych hledala pohodlnější variantu čtverce do vlňáků, jako jsem dávala já, tak bych to viděla ty větší Baby Lucy vkládačky do Anavích flísáků. Flís dobře schne a vzhledově to má jako kalhotkovku a nepotřebuje to další svrchňáky :think: a cenově to taky nevyjde špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.1.13 20:14
@analoja píše:
@Katy2 no, mně u malýho ležícího mimča na léto přišly kalhotkovky zbytečně savý, bo jsem ji měla stejně rozbalenou furt, tak pokud bych hledala pohodlnější variantu čtverce do vlňáků, jako jsem dávala já, tak bych to viděla ty větší Baby Lucy vkládačky do Anavích flísáků. Flís dobře schne a vzhledově to má jako kalhotkovku a nepotřebuje to další svrchňáky :think: a cenově to taky nevyjde špatně

Tak ale do té kalhotkové nemusí dát obě dvě vkládačky. Ona chce prostě něco na celé plenkové období. Prostě nechce kupovat něco na pidi mimino a pak kupovat později kalhotkové plenky. Jak čtverce mít bude, tak že klidně může dávat jen čtvercovky a svrchňáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.1.13 21:18
@Katy2 píše:
Zdravím po dloouhé době. Jdu za vámi z dotazem, kamarádka by si chtěla pořídit látkovou výbavu, já jí doporučila Anavy, jen že ona chce po mě vědět celkový počet, co vše koupit a já jí to jaksi neumím spočítat, já byla látkovací magor a kupovala a měnila výbavičku, ona by chtěla jen nakoupit a používat.
Tak prosím pokud by jste mi mohla některá napsat kolik si těch plen má koupit. Svrchní kalhoty počítám tak troje, chtěla by i dvě vše v jednom, ale ten zbytek nějak nejsem schopná spočítat. :mrgreen:

24 kalhotkovek a 3-4 svrchňáky… Případně nějaké ty kalhotkovky lze nahradit vícevrstvýma, čtvercema, plínkou vše v jednom atd. Ale prostě těch savých součástí musí být na 24 přebalení, aby to vycházelo na praní obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.13 10:49
@ivuska.h píše:
24 kalhotkovek a 3-4 svrchňáky… Případně nějaké ty kalhotkovky lze nahradit vícevrstvýma, čtvercema, plínkou vše v jednom atd. Ale prostě těch savých součástí musí být na 24 přebalení, aby to vycházelo na praní obden.

Tak že když jsem jí řekla, 20kalhotkových plen, 3 svrchňáčky, 2-3 AIO, plus 3 náhradní sady do AIO, tak to by jí stačit mělo ne?
JInak ona je ze slovenska, posíláš i na slovensko? Teda měla by možnost i osobně si do Brna pro to zajet, to by taky šlo?
Jo a řekla jsem jí i cca 20 čtvercovek, něco pod hlavu, něco na blití a v případě nutnosti i na prdel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 11:37

Holky, nevíte jaké jsou tyto AIO plínky PopnGro (Lollipop)? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.1.13 12:10

@andreiika Zuzka (zelazuzu) je myslím dosta chválila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.1.13 14:17
@Katy2 píše:
Tak že když jsem jí řekla, 20kalhotkových plen, 3 svrchňáčky, 2-3 AIO, plus 3 náhradní sady do AIO, tak to by jí stačit mělo ne?
JInak ona je ze slovenska, posíláš i na slovensko? Teda měla by možnost i osobně si do Brna pro to zajet, to by taky šlo?
Jo a řekla jsem jí i cca 20 čtvercovek, něco pod hlavu, něco na blití a v případě nutnosti i na prdel. :mrgreen:

Jojo, určitě… Poštovné na SK si může spočítat na webu České pošty, jedna plína váží cca 250 g. Osobní odběr též možný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.13 14:21
@ivuska.h píše:
Jojo, určitě… Poštovné na SK si může spočítat na webu České pošty, jedna plína váží cca 250 g. Osobní odběr též možný :)

ok super, já ji to pak přetlumočím a doporučím ji, ať se když tak spojí přímo s tebou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 14:32

No, já vystačím s 3 AIO, ale pořád peru (v ruce) naštěstí rychle schnou. Dcera kaká 4× denně, takže je tou rukou pořádně nevyperu :( Ale dávám na noc jednorázovku. Jinak už mám objednané ještě cca 3 AIO z druhé ruky. Je to fin. poměrně náročné. Vyplatí se látkování finančně? Když teda mám ty AIO - řádově každá za 400 Kč, k tomu náhradní vkládačky, praní, prací prášek? Rozhodně se mi líbí, že je to eko, že neprodukuju takového odpadu, i mám lepší pocit kvůli dceři, ale finančně si nejsem jistá jestli to vychází líp - teda speciálně ty AIO. Mám klasických čtverů plnou skříň, ale na ty jsem líná, to jsem se donutila první 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.1.13 14:58
@andreiika píše:
No, já vystačím s 3 AIO, ale pořád peru (v ruce) naštěstí rychle schnou. Dcera kaká 4× denně, takže je tou rukou pořádně nevyperu :( Ale dávám na noc jednorázovku. Jinak už mám objednané ještě cca 3 AIO z druhé ruky. Je to fin. poměrně náročné. Vyplatí se látkování finančně? Když teda mám ty AIO - řádově každá za 400 Kč, k tomu náhradní vkládačky, praní, prací prášek? Rozhodně se mi líbí, že je to eko, že neprodukuju takového odpadu, i mám lepší pocit kvůli dceři, ale finančně si nejsem jistá jestli to vychází líp - teda speciálně ty AIO. Mám klasických čtverů plnou skříň, ale na ty jsem líná, to jsem se donutila první 2 měsíce.

AIO Ti latkovani urcite prodrazi, to je bez diskuze. Tedy, pokud bys mela vybavu celou z nich, coz se obecne nedoporucuje-nejsou tak save jako treba kalhotove plinky. Z fin. hlediska vyjdou nejlevneji cc, ale i vybava nakombinovana z AIO, kalhotovek, vv, cc vyjde vyhodneji, nez jednorazovky. I s energiemi a vodou. Nesmi se, ale, clovek stat posedlym (coz u latkovek jde malokomu :D) a kupovat si plinky jen pro radost :D To pak leze do penez jako zavislost :) ALe na druhou stranu, plinky se daji potom prodat, takze naklady se Ti snizi. A kdyz latkujes dalsi dite, tak vyhodnost je uz neoddiskutovatelna;)
Takze ono zalezi na celkovem postoji a rici si, co od toho cekas. Jestli je priorita ekonomicka nebo jen ekologicka stranka. Jestli se Ti nechce pracovat s cc (i kdyz je to jen rutina a otazka cviku-ja to dnes ani nevnimam), muzes nakoupit vsechny kalhotovky bazarove ( kdyz mas stesti, koupis moc pekne anavky za 200,–/ks) nebo pouzivat vv na kalhotkovy sklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
7.1.13 14:59

@andreiika

a krome tech 3aio mas co? a aio (jake mas?) myslim neni nutne prat v ruce, muzes to nahazet s ostatnimi do pracky.. prani v ruce spotrebuje spoustu vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 15:15

@smotlaska jen ty 3 AIO (Anavy, Tots Bots, Vesz) ;) proto musím prát v ruce
@Jaja157 já nevím proč, ale mě ty čtverce prostě hrozně nebaví, nevím jak to popsat, mám nějaký zásek… jinak mně osobně přijde, že v té AIO mi vydrží dýl než ve čtverci. Uvažuju, že bych pořídila ještě nějaké ty kalhotovky - ty jsou které dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 15:18

@Jaja157 co je vv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.1.13 15:41
@andreiika píše:
@smotlaska jen ty 3 AIO (Anavy, Tots Bots, Vesz) ;) proto musím prát v ruce
@Jaja157 já nevím proč, ale mě ty čtverce prostě hrozně nebaví, nevím jak to popsat, mám nějaký zásek… jinak mně osobně přijde, že v té AIO mi vydrží dýl než ve čtverci. Uvažuju, že bych pořídila ještě nějaké ty kalhotovky - ty jsou které dobré?

Ctverec neni, samozrejme, tak savy jako AIO. Ale kdyz das treba novosklad/draka a do toho vv (vicevrstva plenka/ctverec, udela Ti mozna stejnou sluzbu. Ale chapu, ze ne kazdy je fanda do cc ;)
vv dela napr. kikko, mam i BambinoMio, ale super jsou vv od Anavy-jsou pruzne a jde z nich delat kalhotkovy sklad.
Kalhotovky mam oblibene Anavy, Baby Lucy, Lollipop, ale urcite Ti holky tady daji i dalsi tipy, ja mam zkusenosti s temito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 15:44

@Jaja157 díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat