Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
9.1.13 18:05

… já to s tou močí mám tak, že čerstvá je v pohodě, pak se začne rozkládat, a po více než dvou hodinách už mi prostě smrdí - takže pokud můžu, přebaluji tak často, jak to jde, navíc jsem vychytala, kdy + - malá čůrá, takže je většinu dne v suchu
ale po 15-ti minutách to tedy není ;) leda, když slyším to „zahřmění“ :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.01.13 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.1.13 18:06

@andreiika Dcera dokonce v 16m… a stejne to nemeni muj nazor na AIO :-)

• Citovat
  • Upravit
7725
9.1.13 18:07

Teda a to jsem netušila že jsou takové krátké programy na praní, já mám nejkratší 30 minut na 40st, v tom peru furt oblečení a takové věci co jsou nemastné a neslané. Plíny zásadně na 60 s předpírkou a mácháním navíc skoro dvě a půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
9.1.13 18:09

Hmmm, tak pomalu ale jistě přestávám mít z těch plenek radost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.1.13 18:13

@andreiika no, nevěš hlavu, můj 2,5 leťák čůrá tak nějak pomalu, že mu AIO stačí i teď, že mu je dávám jen na ven, je proto, že jich nemám tolik, a pak mám ráda plíny bez PULu, že to víc větrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
9.1.13 18:19
@Anielka píše:
@andreiika Na male mimco mi to prislo taky fajn, mela v nich maly zadecek, nebyla to prace (zacala jsem latkovat v tech 3m), ale pak okolo roka to miminko proste cura mnohem vic, v tech 15m uz jsem ven musela davat i jednorazovku, protoze proste ty AIO to uz nedala. A to jsem fakt prebalovala pokazde, kdyz jsem zjistila, ze je pocurana.

Ted na druhe jsem si poskladala vybavu uplne jinak, AIO jsem si nechala, ven je mam rada, ale doma pojedu ve VV a v kalhotovkach.

Ja hlavne uplne zmenila nazor na materialy, jak jsem u prvni chtela, aby to bylo prakticke, ted chci hlavne, aby prcek nebyl ve styku s umelotinou, dychalo to, takze doufam, ze to pujde hlavne pres vlnaky a bambus s bavlnou.

taky tak jedu.. do 5 měsíců na vaječinu čč s pulkama a pak kalhotkovky na ven a doma vv a na to vlnáky.. Jedu AIO mám jako zálohu v přebalovácí tašce a druhou když jdeme k doktorce, kterou máme 10 minut i s cestou od bytu a daním do nosítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.1.13 19:13

No, já třeba jiné plíny dávám holčičce, a jiné klukovi i když jsou většinou použitelné na oba, záleží na počasí, oblečení… třeba malé ležící Aňuli jsem do kočárku dávala jen kalhotkovku ke krátkým šatičkám na nepropustné podložce, teď už bude chodit, tak na ven bude mít hezkou AIO, ať mi ladí a neprosákne, na zimu dám na ven radši savější kalhotkovku, ať nemusím přebalovat za mrazu…
Na doma Honzin dostává většinou 2 čtverce na rovno, bo teď skvěle schnou a jak už je velký, tak nevadí ten objem a Aňule dostává kalhotkovku na snapku do vlňáků bo je menší, tak ať se jí lépe hýbe…
já prostě miluju tu různorodost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
9.1.13 20:07
@analoja píše:
Na doma Honzin dostává většinou 2 čtverce na rovno, bo teď skvěle schnou a jak už je velký, tak nevadí ten objem

Mu nevadí objem jo? Alžbětka už jen v kalhotové plíně chodí jak připosraný kačer :mrgreen: - ale je to asi už i o zvyku, protože ona je defacto bez plen, tak jí to asi už překáží když jí dám látkovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.1.13 22:47
@danali píše:
Mu nevadí objem jo? Alžbětka už jen v kalhotové plíně chodí jak připosraný kačer :mrgreen: - ale je to asi už i o zvyku, protože ona je defacto bez plen, tak jí to asi už překáží když jí dám látkovku.

no, nestěžuje si a pohyblivej je až moc - skládám je tedy na úzko ;) ale já myslela spíš to, že máme dostatečně široký tepláky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.1.13 23:08

Tak Jůle zatím AIO stačí, jediné, které vytrvale protékají, jsou moje milované GroVie :lol: Ondrovi taky stačily až do odplenkování (2.5 roku), ale samozřejmě ne na 3 hodiny… Nesleduju přes den každé čůrnutí, na to fakt nemám čas a ani se mi nechce do dítěte pořád dloubat, když si hraje. Nemáme kdovíjak vytopeno, takže na plínu bez gatí to není. Takže přebaluju po 2-3 hodinách a v případě detekce zápachu ihned :lol:

Ty 3 plíny na den nechápu, teda pokud to jsou 3 svrchňáky a do toho třeba 7 vnitřků, to by pak šlo v pohodě, pokud by se ty vnitřky praly každý den a sušily v sušičce nebo na topení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.1.13 10:30

@ivuska.h mám k těm třem AIO víc vkládaček a právě proto, že to bylo zoufale málo, tak jsem teď pořídila z druhé ruky další, takže jich bude 12 + náhradní vkládačky, fleecové separačky atd. Takže jsem přesvědčená že s tím vystačíme. Spíš se bojím, že nám časem budou ty jednovelikostní Anavy malé :( Jsou perfektní tak krásně sedí, ale už teď ve 4 měsících je nezmenšuju a mám na tu nej velikost :( A vnitřky suším na topení, na sušáku jsem zkusila jednou a neskutečně zasmrádly, takže šly do pračky znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.1.13 11:07

@andreiika hele, já taky brzo Anavy nezmenšovala (cca od toho 4.měsíce), ale vydržely dlouho. Malá se odplenkovala ve 20 měsících a 11kg. Plenky jí byly pořád dobře. Hold už to pak není plenka až nad pupík, ale spíš bokovka, ale nikdy nám nic nevyteklo (kakání).
Za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.1.13 11:22

@eivlis No my máme právě už ve 4.měsících 8 kg, ale věřím že až se začne víc pohybovat, tak ta váha neporoste tak rychle.

A děkuju za pár pozitivních referencí na AIO, už jsem si pomalu rvala vlasy co jsem to koupila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
10.1.13 13:09

@andreiika můj Honzík má 15 kilo a Aio Anavy mu sedí skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.1.13 13:11
@analoja píše: