Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@ivuska.h píše:
Já mám asi fakt nějaký divný děcka, jim čč už tak ve 14 dnech vystačila tak hodinu max. a vaječinu to neudrželo nikdyMožná to jen neumím namotat
No eLkovi čtverce taky dlouho nevydrží, hodina je tak maximum. Jenže takhle nevydrží ani kalhotkovka, protože on hlásí i ucrvrknutí.
@ivuska.h píše:
Já mám asi fakt nějaký divný děcka, jim čč už tak ve 14 dnech vystačila tak hodinu max. a vaječinu to neudrželo nikdyMožná to jen neumím namotat
Vzhledem k tomu, že za stavu bdělosti kadila 3× do hodiny, tak měla kolem sebe omotaný jeden čtverec a ten jsem co chvíli měnila. Když jsem ji chtěla zabalit, tak do dvou čč na široké balení. Spotřeba tedy byla kolem 70ks za dva dny ![]()
@Brunifid píše:
Vzhledem k tomu, že za stavu bdělosti kadila 3× do hodiny, tak měla kolem sebe omotaný jeden čtverec a ten jsem co chvíli měnila. Když jsem ji chtěla zabalit, tak do dvou čč na široké balení. Spotřeba tedy byla kolem 70ks za dva dny
@Flyingfrog Jak to u Vás vypadá se Stelou? Už si dala říct nebo ne?
@danali píše:
@Flyingfrog Jak to u Vás vypadá se Stelou? Už si dala říct nebo ne?
Ani náhodou. ![]()
Příspěvek upraven 06.06.13 v 20:15
@Flyingfrog No ten ranec že jí nevadí nechápu, ale asi si zvykla. Alžbětka teď začala spávat v látce (vybírá si plenku sama, někdy vezme papír někdy látku) a jak jde do postele tak jde jak kačer, překáží jí to, už není zvykla a blbě se jí chodí, je to na ní vidět že to není moc příjemné.
@Flyingfrog píše:
No eLkovi čtverce taky dlouho nevydrží, hodina je tak maximum. Jenže takhle nevydrží ani kalhotkovka, protože on hlásí i ucrvrknutí.
To mě nehlásili, ale prostě byli komplet durch. Hlavně to bylo teda znát u Jůly, které jsem ze začátku dávala skoro výhradně vlňáky.
@Brunifid píše:
Vzhledem k tomu, že za stavu bdělosti kadila 3× do hodiny, tak měla kolem sebe omotaný jeden čtverec a ten jsem co chvíli měnila. Když jsem ji chtěla zabalit, tak do dvou čč na široké balení. Spotřeba tedy byla kolem 70ks za dva dny
Tak to je síla
Jůles kadila jednou za 14 dní, takže to byla pohodička ![]()
@ivuska.h píše:
To mě nehlásili, ale prostě byli komplet durch. Hlavně to bylo teda znát u Jůly, které jsem ze začátku dávala skoro výhradně vlňáky.
eLko je desny, on ma trochu vlhko a hned kvili. Teda nekdy je zabrany do hry, tak zapomene, ale vetsinou kvili.
Jsem ted koukala na pliny a potrebovala bych vyhrat v nejake sazkove hre, mne se libi takovych vzoru. Aaaaachjo.
@Flyingfrog píše:
eLko je desny, on ma trochu vlhko a hned kvili. Teda nekdy je zabrany do hry, tak zapomene, ale vetsinou kvili.Jsem ted koukala na pliny a potrebovala bych vyhrat v nejake sazkove hre, mne se libi takovych vzoru. Aaaaachjo.
To ja taky ![]()
Když si vzpomenu, jak jsem při každém zveřejnění novinek letěla na web a rychle rychle dávala do košíku, aby mi někdo nesebral vybraný motiv…
Hm, docela mi to chybí. Ale chybí i ty prachy no. ![]()
@Flyingfrog píše:
Když si vzpomenu, jak jsem při každém zveřejnění novinek letěla na web a rychle rychle dávala do košíku, aby mi někdo nesebral vybraný motiv…Hm, docela mi to chybí. Ale chybí i ty prachy no.
mne zase to mimino, tak si vyber ![]()