Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14094
15.1.13 09:08
@ivuska.h píše:
Já mám asi fakt nějaký divný děcka, jim čč už tak ve 14 dnech vystačila tak hodinu max. a vaječinu to neudrželo nikdy :nevim: Možná to jen neumím namotat :lol:

No eLkovi čtverce taky dlouho nevydrží, hodina je tak maximum. Jenže takhle nevydrží ani kalhotkovka, protože on hlásí i ucrvrknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.1.13 09:47

@ivuska.h No, my uvidíme, jinak máme i plno vkládaček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.1.13 10:35
@ivuska.h píše:
Já mám asi fakt nějaký divný děcka, jim čč už tak ve 14 dnech vystačila tak hodinu max. a vaječinu to neudrželo nikdy :nevim: Možná to jen neumím namotat :lol:

Vzhledem k tomu, že za stavu bdělosti kadila 3× do hodiny, tak měla kolem sebe omotaný jeden čtverec a ten jsem co chvíli měnila. Když jsem ji chtěla zabalit, tak do dvou čč na široké balení. Spotřeba tedy byla kolem 70ks za dva dny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4742
15.1.13 10:49
@Brunifid píše:
Vzhledem k tomu, že za stavu bdělosti kadila 3× do hodiny, tak měla kolem sebe omotaný jeden čtverec a ten jsem co chvíli měnila. Když jsem ji chtěla zabalit, tak do dvou čč na široké balení. Spotřeba tedy byla kolem 70ks za dva dny :mrgreen:
8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
15.1.13 13:29

@Flyingfrog Jak to u Vás vypadá se Stelou? Už si dala říct nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
15.1.13 18:43
@danali píše:
@Flyingfrog Jak to u Vás vypadá se Stelou? Už si dala říct nebo ne?

Ani náhodou. :roll:

Příspěvek upraven 06.06.13 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
15.1.13 20:42

@Flyingfrog No ten ranec že jí nevadí nechápu, ale asi si zvykla. Alžbětka teď začala spávat v látce (vybírá si plenku sama, někdy vezme papír někdy látku) a jak jde do postele tak jde jak kačer, překáží jí to, už není zvykla a blbě se jí chodí, je to na ní vidět že to není moc příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.1.13 23:00
@Flyingfrog píše:
No eLkovi čtverce taky dlouho nevydrží, hodina je tak maximum. Jenže takhle nevydrží ani kalhotkovka, protože on hlásí i ucrvrknutí.

To mě nehlásili, ale prostě byli komplet durch. Hlavně to bylo teda znát u Jůly, které jsem ze začátku dávala skoro výhradně vlňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.1.13 23:02
@Brunifid píše:
Vzhledem k tomu, že za stavu bdělosti kadila 3× do hodiny, tak měla kolem sebe omotaný jeden čtverec a ten jsem co chvíli měnila. Když jsem ji chtěla zabalit, tak do dvou čč na široké balení. Spotřeba tedy byla kolem 70ks za dva dny :mrgreen:

Tak to je síla :lol: Jůles kadila jednou za 14 dní, takže to byla pohodička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
17.1.13 09:43
@ivuska.h píše:
To mě nehlásili, ale prostě byli komplet durch. Hlavně to bylo teda znát u Jůly, které jsem ze začátku dávala skoro výhradně vlňáky.

eLko je desny, on ma trochu vlhko a hned kvili. Teda nekdy je zabrany do hry, tak zapomene, ale vetsinou kvili.

Jsem ted koukala na pliny a potrebovala bych vyhrat v nejake sazkove hre, mne se libi takovych vzoru. Aaaaachjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.1.13 09:52
@Flyingfrog píše:
eLko je desny, on ma trochu vlhko a hned kvili. Teda nekdy je zabrany do hry, tak zapomene, ale vetsinou kvili.Jsem ted koukala na pliny a potrebovala bych vyhrat v nejake sazkove hre, mne se libi takovych vzoru. Aaaaachjo.

To ja taky ;-)

• Citovat
  • Upravit
14094
17.1.13 18:56

Když si vzpomenu, jak jsem při každém zveřejnění novinek letěla na web a rychle rychle dávala do košíku, aby mi někdo nesebral vybraný motiv… :-) Hm, docela mi to chybí. Ale chybí i ty prachy no. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
17.1.13 18:56

@Anielka Mi napadá, víš jaké pohlaví má mimi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
17.1.13 18:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.1.13 07:39
@Flyingfrog píše:
Když si vzpomenu, jak jsem při každém zveřejnění novinek letěla na web a rychle rychle dávala do košíku, aby mi někdo nesebral vybraný motiv… :-) Hm, docela mi to chybí. Ale chybí i ty prachy no. :zed:

mne zase to mimino, tak si vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí