Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7725
14.1.13 17:31

@Mahja Tak s tím neporadím, Danielka měla přes 4kg :) takže jí jednovelikostní seděly dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.13 17:53
@Mahja píše:
@Mirii Tak co? Kdy bude kabeluška doma? Ať ti necestuje někde na Island… :mrgreen:

nepocestuje na Island :-) zustava v CR a bud ji uvidim az o velkych prazdninach a nebo mi ji priveze tchyne, ktera sem pojede mozna brezen-duben :dance: :mrgreen: ale nemuzuse dockat :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.13 17:56

Mahjo moje mala mela 3,5 kg od narozeni a stejne jsem jela nedriv ve ctvercich a pastelkach…anavy jsem zacala davat tak kolem 5-6 kg :think: hm, mit takovou krasnou skrin jako ty, tak jsem jich nakoupila snad jeste vic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.13 18:30
@Mirii píše:
nepocestuje na Island :-) zustava v CR a bud ji uvidim az o velkych prazdninach a nebo mi ji priveze tchyne, ktera sem pojede mozna brezen-duben :dance: :mrgreen: ale nemuzuse dockat :zed: :mrgreen:

Tý jo, tak to bych nevydržela! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.13 18:31
@Mirii píše:
Mahjo moje mala mela 3,5 kg od narozeni a stejne jsem jela nedriv ve ctvercich a pastelkach…anavy jsem zacala davat tak kolem 5-6 kg :think: hm, mit takovou krasnou skrin jako ty, tak jsem jich nakoupila snad jeste vic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, já to taky vidím na ty čtvercovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
14.1.13 18:33
@Mahja píše:
No, já byla takový pošuk, že čtverce jsem zpočátku doma používala a na Anavy jsem jen koukala a muckala se :oops:, KaTY, jen kroutila hlavou.
Akorát nevím, jak to bude teď, nelátkovala jsem hned od mimi, navíc malý měl 2,45 kg, ta nevím, jestli bude i to druhé mrňous, jestli v těch jednovelikostních nebude lítat…

takhle já se muckala s karkulkou, co jsem pořídila před vánocema, dnes jsem ji konečně nasadila a ta malá potvora ji hned znectila bobanem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.13 18:44
@analoja píše:
takhle já se muckala s karkulkou, co jsem pořídila před vánocema, dnes jsem ji konečně nasadila a ta malá potvora ji hned znectila bobanem :cert:

Pokřtila! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.13 19:21
@analoja píše:
takhle já se muckala s karkulkou, co jsem pořídila před vánocema, dnes jsem ji konečně nasadila a ta malá potvora ji hned znectila bobanem :cert:

Tak tohle je přeci normální a zákon schválnosti, resp. kadí ti špatně dítě? Nasaď mu novou Anavu, určitě jí hned posere. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.1.13 19:35
@Mahja píše:
Tak jsem o víkendu konečně dala do pucu moji plenkovou stříň. Přibyly 3 poličky, aby plenky nebyly na hromadě a nebortily se.
To jsem se zas pokochala… :pankac:

Ja si sedam na zadek :D. Jak na vojne :D. Nadhera, fakt ze jo :palec: :palec:. Ten vyhrazeny prostor zavidim:). To se Ti nebude ani chtit jednou prodat, coz;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
14.1.13 19:57

Mahjo: Víte vlastně, co čekáte? :-)

Jo a Beco od tebe už se třese na dalšího nošence. :-D Se tam hošan zatím nějak nevejde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.1.13 01:04

Já jela první dva měsíce na 99% ve čtvercích. Ideální pro průtokový ohřívač.

• Citovat
  • Upravit
4742
15.1.13 07:56
@Jaja157 píše:
Ja si sedam na zadek :D. Jak na vojne :D. Nadhera, fakt ze jo :palec: :palec:. Ten vyhrazeny prostor zavidim:). To se Ti nebude ani chtit jednou prodat, coz;)

No, těžce nahrabala, tak to těžko půjde pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.1.13 07:59
@Flyingfrog píše:
Mahjo: Víte vlastně, co čekáte? :-)Jo a Beco od tebe už se třese na dalšího nošence. :-D Se tam hošan zatím nějak nevejde. :zed:
:dance: Ahooooj. :-)
Tak Beco je pořád, jo? Já se vrátila k manduce a přibyl k ní šátek, ale s tím teda zatím žádnou skušenost nemám. Snad mě do toho zasvětí sousedka od naproti.
Pravděpodobně budeme mít kluka. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.1.13 08:50
@Brunifid píše:
Já jela první dva měsíce na 99% ve čtvercích. Ideální pro průtokový ohřívač.

Já mám asi fakt nějaký divný děcka, jim čč už tak ve 14 dnech vystačila tak hodinu max. a vaječinu to neudrželo nikdy :nevim: Možná to jen neumím namotat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
15.1.13 09:07
@Mahja píše: :dance: Ahooooj. :-)
Tak Beco je pořád, jo? Já se vrátila k manduce a přibyl k ní šátek, ale s tím teda zatím žádnou skušenost nemám. Snad mě do toho zasvětí sousedka od naproti.
Pravděpodobně budeme mít kluka. :-)

No zatím taky nosím v šátku, ale on je takový celkem hemživý, když ho vážu, takže se těším na nosítko, tam ho vrazím a hotovo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure