Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14094
30.1.13 13:26

Příspěvek upraven 06.06.13 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.1.13 13:27

Souhlas s Mirii, nechala bych ji být, jen nabízela. Nenech se vudeptat okolím. Bruni, skutečně s leckterým 2.5letým děckem se nedomluvíš, Ondra teprve teď ve 3 začíná trochu víc mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
30.1.13 13:29

Jenze ta moje mluvi, od rana az do doby kdy jde spat a rozumi ji i cizi lidi. A ona nam taky rozumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.13 13:31
@Flyingfrog píše:

A dneska od pul osme s teplakama, pije jako obvykle a stale nebyla, mit plinu, tak ji od te doby prebaluju uz aspon ctyrikrat.

Příspěvek upraven 30.01.13 v 13:28

Tohle ale opravdu není dobré, ona to zadržuje, fakt bych jí tu plínu ještě nechala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.1.13 13:34

@Flyingfrog Nejsi jedina, na lopu jsou dve starsi deti.. treba pro priklad, tak neblbni.

• Citovat
  • Upravit
8651
30.1.13 13:38

Tak možná to jen neumí pustit… Nebo umí? Povedlo se jí to někdy? A nebo prostě jen nechce :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.13 13:38

@Flyingfrog a co čůrání někde jinde? Třeba venku tráva…no jasně teď je to blbost v zimě, ale na některé děti to platí. Dle mě to ona prostě nechce pustit někde jinde než do plíny, podle mě je to už psychický blok, ona ví na co je nočník, ví na co je záchod, ale prostě to tam nechce pustit, pouští jen do plíny.
Mě třeba Eli nechtěla čůrat venku, vždy chtěla jen nočník, nějakou dobu trvalo než jsem jí přesvědčila, že i na trávu se může vyčůrat, nebo že počůrá kytky, mravence a kde co…tohle na ní prostě platilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
30.1.13 13:41

Příspěvek upraven 06.06.13 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
30.1.13 13:46

@Katy2 No jako jestli bude mit plinu do leta, tak uz me asi vazne v kazajce odvezou do blazince.
Do nocniku venku cural i synovec, neprislo mi to nijak divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.13 13:48
@Flyingfrog píše:
@Katy2 No jako jestli bude mit plinu do leta, tak uz me asi vazne v kazajce odvezou do blazince.
Do nocniku venku cural i synovec, neprislo mi to nijak divne.

Tak věčně tu plínu určitě mít nebude, ono se to časem poddá.
Mě taky nepříjde divné venku na zahradě čůrat do nočníku, ale jelikož jezdím každý den do OV a čekám tam na starší dceru, tak fakt bylo velmi nepraktické tahat sebou všude nočník a nebo se shánět po WC, protože ona prostě na trávu čůrat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
30.1.13 13:56

Jen aby. Dala jsem ji plinu a za chvili byla durch. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.1.13 14:02
@Flyingfrog píše:
@ivuska.h Povedlo, trikrat uz do tohodle nocniku curala. A nic nepomohlo pochvaleni (nedelali jsme zadne blbiny, jen pochvalili a zatleskali).

Jak by neumela pustit, do pliny cura naprosto v pohode.

@Anielka Tam nejak nechodim, abych si mohla uzit pocit, ze nejsem jedina.

Puštění do plíny a vědomé zadržení a puštění do nočníku, to je velký rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
30.1.13 14:25
@Katy2 píše:
Mě třeba Eli nechtěla čůrat venku, vždy chtěla jen nočník, nějakou dobu trvalo než jsem jí přesvědčila, že i na trávu se může vyčůrat, nebo že počůrá kytky, mravence a kde co…tohle na ní prostě platilo.

Tohle mě doteď dělá Alžbětka, venku ne a ne, až když to hoří a má počůrané gaťky (trošku) tak se milostivě vyčůrá na travičku… ale venku zadržuje jak blázen, minulý týden jsme byli 4h venku (město, půrocházka, pojíždky autem, nákup) a ona se prostě vyčůrala až doma, a to je pak honička, neboť jak sundáme boty už ječí že se jí chce čůrat, do toho mi většinou řve Danielka v kočárku, a co dřív, že?

Jak dlouho trvalo než tak nějak pochopila že se dá čůrat i venku? Odplenkována je od září (25m), teď bude mít dva a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.1.13 14:27

@Flyingfrog ja znam tedy hodne deti i kolem 3 let co porad maji plenu :nevim: vim ze je to tim ze ziju mimo CR, ale nchapu proc se nechas deptat lidma. Na otazku kdy bud chodit na nocnik bych klidne odpovedela az uzna za vhodne :nevim: jako co je komu do toho. Vazne se mi tezko veri ze v dnesni dobe tohle jeste nekoo depta 8o smarja neblbni a dej ji klid a cas :kytka: uvidis ze te pak prekvapi sama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.1.13 15:53
@Mirii píše:
@Flyingfrog ja znam tedy hodne deti i kolem 3 let co porad maji plenu :nevim: vim ze je to tim ze ziju mimo CR, ale nchapu proc se nechas deptat lidma. Na otazku kdy bud chodit na nocnik bych klidne odpovedela az uzna za vhodne :nevim: jako co je komu do toho. Vazne se mi tezko veri ze v dnesni dobe tohle jeste nekoo depta 8o smarja neblbni a dej ji klid a cas :kytka: uvidis ze te pak prekvapi sama. ;)

No já jsem taky dostávala od okolí kapky kvůli Ondrovi… hlavně moje babička to dost těžce nesla a dokonce ho jednou bez mého souhlasu na hrnec nutila (hlídali ho odpoledne), pak se přiznala, že chudák hrozně brečel a nedal se uklidnit :zed: :zed: Pak to ve 2.5 letech pochopil vpodstatě ze dne na den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure