Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@danali píše:
@Baba Nejméně podle mě otlačují HaipaDaipa, protože mají lemování flísem.
ale zase to lemování rychle načuchne. Teda aspoň já jsem s nimi měla takovou zkušenost. Na malé mimčo byly fajn, ale na dítě rok a půl už nic moc.
@Katy2 To nemůžu posoudit, měla jsem jen na malé miminko.
Ikdyž zase na větší jsem měla jen flísáky, tak od 7-8m starší dcery používám jen flís a vlňáky, jako je pravda že to hned smrdí, asi proto jich mám 6 kusů ![]()
No, to je fakt, že to mi nedošlo…že GroVia mají sice superštíhlý střih, ale právě kvůli tomu, že jsou vysoko střižené nahoře, tak je budou přečuhovat různé kalhotkovky
já pod ně sice v nouzi Anavy jednovelikostní dám…ale je to cpaní jak krocana ![]()
tak to se omlouvám za mystifikaci. Ty Bamboolik jsou na kalhotkovky mnohem lepší (právě na Anavy je dávám a super).
Tak jsem o víkendu konečně dala do pucu moji plenkovou stříň. Přibyly 3 poličky, aby plenky nebyly na hromadě a nebortily se.
To jsem se zas pokochala… ![]()
Momentálně sbírám odvahu k šití, tchýně dostala k vánocům overlock… no prostě mám chuť to zkusit ![]()
@Mahja píše:
Tak jsem o víkendu konečně dala do pucu moji plenkovou stříň. Přibyly 3 poličky, aby plenky nebyly na hromadě a nebortily se.
To jsem se zas pokochala…
Tak to je nádhera.
Závidím. Já mám čtverce pod přebalovákem a kalhotkovky a AIO v koši na prádlo.
@Mahja Ty čekáš dvojčata? Nebo alespoň trojčata?
Velká výbava teda. A ty popisky, no paráda. ![]()
@danali @pomeranca @pomeranca To víte holky, patřila jsem mezi ty plenkovací úchyly! To ty Anavy jsou podotýkám ve dvou řadách…
No a já skříň plnou plenek a koupila si knížku BEZ PLENKY…
@Mahja Já jsem taky plenkovací úchyl, ale už jen na jednu značku
- vše ostatní jsem prodala, mám jen anavy, a jednu AIO tots bots, jinak nemám už vůbec nic. Čtverce teda ještě mám, ale ty používáme pouze v nouzi nejvyšší když dojde cokoliv jiného (což se nestává) anebo na pusu a jako bryndák.
@Mahja píše:
To jsem se zas pokochala…
@danali píše:
@Mahja Já jsem taky plenkovací úchyl, ale už jen na jednu značku- vše ostatní jsem prodala, mám jen anavy, a jednu AIO tots bots, jinak nemám už vůbec nic. Čtverce teda ještě mám, ale ty používáme pouze v nouzi nejvyšší když dojde cokoliv jiného (což se nestává) anebo na pusu a jako bryndák.
No, já byla takový pošuk, že čtverce jsem zpočátku doma používala a na Anavy jsem jen koukala a muckala se
, KaTY, jen kroutila hlavou.
Akorát nevím, jak to bude teď, nelátkovala jsem hned od mimi, navíc malý měl 2,45 kg, ta nevím, jestli bude i to druhé mrňous, jestli v těch jednovelikostních nebude lítat…
@Mirii Tak co? Kdy bude kabeluška doma? Ať ti necestuje někde na Island… ![]()
@Mahja píše:
No, já byla takový pošuk, že čtverce jsem zpočátku doma používala a na Anavy jsem jen koukala a muckala se, KaTY, jen kroutila hlavou.
Akorát nevím, jak to bude teď, nelátkovala jsem hned od mimi, navíc malý měl 2,45 kg, ta nevím, jestli bude i to druhé mrňous, jestli v těch jednovelikostních nebude lítat…
Jo jo pošuk jsi fakt byla, muchlala jsi se s novými Anavami a používala čtverce. ![]()