Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
9.1.13 10:04

@andreiika no, když složím napůl, pak na třetiny a tu nudli taky na tetiny, tak to pásne akorát do kalhotek Anavy Easy, když přidáš malou bambusovou vkládačku, tak to na doma saje celkem přijatelně a i to vypadá dobře - akorát to tedy není úplně ideální na vaječinu, ale to samotná Easy taky ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
9.1.13 10:10

@analoja jako do svrchňáků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.1.13 10:13
@andreiika píše:
@analoja jako do svrchňáků?

jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
9.1.13 13:05

@analoja jéé díky za návod jak použít čtverce do aio… sice nebyl pro mne ale sprostě ho využiji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
9.1.13 13:20
@andreiika píše:
No já to neumím vysvětlit, praní mi neva, mně se ti čtverce prostě nelíbí :oops: pořádně jí nepřiléhají, jsou okamžitě mokrý, často vše vylítlo nohavicí ven. Skládala jsem na novosklad, ale to co popisuješ ty, to přece na tom zadečku nemůže vůbec držet ne?

zalezi na tom, do jakych bombardaku ten ctverec das, kdyz budou hezky prilehat a drzet kalhotky, tak v tom ten ctverec musi drzet.. snad jen v natahovacich vlnaccich ne, jinak ve vsem drzi uplne stejne jako jine vkladacky.
Jinak souhlasim, novosklad nemusi poradne prilehat- obepinat linie a nemusi udrzet uvnitr tekuty hovinko. Mela jsem to taky tak, casto to zaspinilo svrchnaky. Ale jen ty uvnitr, ven nohavici to nevylitlo- to jsme zase u toho, ze zalezi jak hezky sedi svrchni kalhotky..
Pro zvyseni savosti jednoho ctverce staci na doma treba jednu bambusovou vkladacku a mas fajn reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
9.1.13 15:26

Já si prostě, možná naivně, myslím, že s 12 AIO plínkama na 2 dny v pohodě vystačím. Teď je 15:30 a dcera má od rána teprve druhou AIO plínku - za chvilku jdu převlékat. První pokadila, ale jen vkládačky, tak jsem jen rychle propláchla a dala sušit. 12 plínek za den neotočím ani náhodou, hlavně mám 12 AIO plínek, ale ještě pár náhradních vkládaček, všechny nepročůrá durch ani nepokadí, takže jdou použít znovu, nebo jen probláchnout. Dceři mokrá plína nevadí, takže necítím potřebu přebalovat každou hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
9.1.13 15:29

Vždyť můžu dávat čtverce i do AIO plínek, kdyby došly vkládačky. Možná mi vadil ten novosklad, že jsem musela nejdřív připnout plínku, pak svrchrňáky, že to byla dvojí práce. Já fakt nevím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
9.1.13 16:23

@andreiika Jakože pokaděné vkládačky nepereš? 8o To mi příjde teda trošku divné, hlavně teda hygienicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
9.1.13 16:30

@danali neee :D to jsem špatně napsala :D vkládačky letěly do kýble, ale kalhotky byly netknuté, takže ty jsem jen propláchla a už jsou skoro suché ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
9.1.13 17:05

@andreiika Já bych se spíš bála, že praním v ruce nedosáhnu takové teploty, abych zničela všechny bakterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.1.13 17:11
@andreiika píše:
Dceři mokrá plína nevadí, takže necítím potřebu přebalovat každou hodinu.

A Tobě to taky nevadí, že má zadek v moči? :poblion:
Jinak výbavu z AIO bych nechtěla, neznám AIO, která by sála jako kalhotkovky. A u ročního dítěte je to sakra rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
4672
9.1.13 17:19

@elfans to mě teda netrápí
@Brunifid zadek v moči má prakticky pořád, to bych musela přebalovat snad každou půl hodinu, takže ne skutečně nevadí.. mně AIO zatím vyhovujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
9.1.13 17:38
@andreiika píše:
@elfans to mě teda netrápí
@Brunifid zadek v moči má prakticky pořád, to bych musela přebalovat snad každou půl hodinu, takže ne skutečně nevadí.. mně AIO zatím vyhovujou

kazdyho vec. Me by teda pro mou dceru takovehle prebalovani a pece o pleny bylo neprijemne, a to myslim, ze nejsem nijak precitlivela. Nerikam v nouzi, v krizi (na dovoleny, pracka vypovi sluzbu, nekde se zdrzim, zapomenu dost plen.. atd atd.)- to se potom nejak usufnit musi, ale dlouhodobe bych takto prat nechtela.
Osobne bych neprala pliny ani na ten 20 min program, to je podle meho spis tak na preprani satu po jednom prilezitostnem vzeti na sebe, nebo dresu po cviceni. Ale na spinave a pocurane plinky proste nevhodne, chce to tech 60 stupnu a poradne vymachat.
Ja spotrebuju za den na malou (jen za den, bez noci) tak 7-8 plen. Driv to bylo i vic. A kdyby mela na sobe treba anavy easy s obema vkladackama 3 hodiny, tak urcite nestaci vymenit jen ty, ponevadz to bude pro.cane skrz naskrz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.1.13 17:41

@smotlaska Jop… ja mam treba kratky program 15 minut… ale samotne machani trva 18 minut, tak jak to ten 15 minutovy program muze vyprat a jeste vymachat? :-) Ja ho pouzivam jen na prani novych veci.

Ja jsem u prvni treba mela skoro same AIO… a mne to teda nesedelo, jedine stesti bylo, ze se brzo odplenkovala. ;)

• Citovat
  • Upravit
4672
9.1.13 17:42

@smotlaska pokud jsou pročůrané tak je přece nedám, to je jasné, ale podle mě stačí přemáchnout.. tam možná nemá dcera tak vydatné čůrání, ale kolikrát třeba sáhnu do plíny po 1,5 hodině a je suchá, nebo se mi spíš zdá suchá.. Ale je to jedno, já jsem takovou diskuzi ani spustit nechtěla, vlastně už ani nevím co stálo na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure