Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
7.1.13 16:25

@andreiika já mám pocit, že zrovna AIO Anavy, když máš náhradní vkládačky je celkem ekonomická a pohodlná varianta. A když mimčo nepokadí vrch, tak je peru taky v ruce.
Se mi do nich krásně vejdou i BL malé vkládačky a mám i pár doma ušitých. Pokud člověk nechce používat třeba vlňáky kvůli prodyšnosti a kapacitně to prckovi stačí, tak je to myslím dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 17:00

@analoja co je BL? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.1.13 17:01

@andreiika Baby Lucy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 17:02

@analoja jo, ty mám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 17:04

Mám možnost koupit z druhé ruky tyto kalhotovky, chci třeba jen troje, ale vůbec nevím jaké. Poradíte ještě prosím.

Baby Lucy flanelová M/L 120,–
Popolini „biofroťáčky“ Ultrafit Organic 250,–
Tots bots bamboozle suchý zip vel.2 250,–
Imse biofroté 150,–
Imse bioflanel 90,–
3× Haipa-daipa pastelka BIO 190,– za kus,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.1.13 17:11

@andreiika šla bych jen do bambusu, ale nemám ráda sucháč, takže bych si nevybrala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 17:13

@analoja já sucháč ráda, mám doma tlusťocha, takže se bojím aby nám ty patentkové sedly… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.1.13 17:19

@andreiika tak ty Totsky jsou dobrá volba - mám jednu novorozeneckou Aio a a je fakt pěkná, hezky sedí, jen ten sucháč mi prostě k srdci nepřirostl
a co vím, tak jsou chválený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.1.13 17:38

Brala bych tots bots. Jedině. Pak i pastelky nejsou špatné, ale jak komu sedí a jednoznačně musíš dovycpat. Já do toho dávám jeden čč. A plus máš další investici a to snapku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
7.1.13 17:40
@andreiika píše:
Mám možnost koupit z druhé ruky tyto kalhotovky, chci třeba jen troje, ale vůbec nevím jaké. Poradíte ještě prosím.Baby Lucy flanelová M/L 120,–
Popolini „biofroťáčky“ Ultrafit Organic 250,–
Tots bots bamboozle suchý zip vel.2 250,–
Imse biofroté 150,–
Imse bioflanel 90,–
3× Haipa-daipa pastelka BIO 190,– za kus,

taky bych sla jen do bambusu, tots bots jsou dobre. popolinky, haipy daipy a imse vimse frote i flanel- to vse jsem mela a dala pryc. Ale spatne zase nejsou, to ne, jen znam lepsi.

To se ale chci zeptat… jak prosim te, zvladnes latkovat s tremi plinkami? (rikala jsi, ze jednorazovku das jen na noc)… i kdyz peres v ruce. to fakt nechapu- to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 17:47

@smotlaska no jde, ale blbě ;) přes noc všechny uschnou a pak má každou na cca 3 hodiny a hned je peru a dávám schnout, plus mám 4 náhradní vkládačky, takže když není plenka pročůraná nebo pokaďená tak jí dávám znovu. Ale právě že už mě to neba tak chci dokoupit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.1.13 17:48

@Brokianaa snapku mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
7.1.13 17:54
@andreiika píše:
@smotlaska no jde, ale blbě ;) přes noc všechny uschnou a pak má každou na cca 3 hodiny a hned je peru a dávám schnout, plus mám 4 náhradní vkládačky, takže když není plenka pročůraná nebo pokaďená tak jí dávám znovu. Ale právě že už mě to neba tak chci dokoupit ;)

No to je jasny, ze potrebujes dokoupit :) dokup, nez si to latkovani zprotivis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.1.13 17:56

Tak já právě počítala plíny - buchla mi pračka, takže jsem prala dvakrát u babiček, dvakrát v ruce, a teď mám plnej kbelík a nová pračka dorazí až ve středu, tak jestli to mám čváchnout v ruce, nebo se zas k někomu vnutím, ale na dva dny pro dva prcky mám v pohodě i s rezervou - no, pěkně jsem si toho nahamotila :mrgreen:
a to mám ještě asi skoro tři metry neušitejch bambusů, který čekaj, až bude pracovna ;-) a čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
8.1.13 21:23

Tak jsem k těm 3 novým AIO plínám doobjednala ještě 7 z druhé ruky - 6× Anavy a 1× Tots Bots za dobrou cenu. Myslím, že to už nám stačit bude, jen asi až doplenkujeme budou plínky na odpis, tím jak je budu hodně točit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure