Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@andreiika já mám pocit, že zrovna AIO Anavy, když máš náhradní vkládačky je celkem ekonomická a pohodlná varianta. A když mimčo nepokadí vrch, tak je peru taky v ruce.
Se mi do nich krásně vejdou i BL malé vkládačky a mám i pár doma ušitých. Pokud člověk nechce používat třeba vlňáky kvůli prodyšnosti a kapacitně to prckovi stačí, tak je to myslím dobrá volba.
Mám možnost koupit z druhé ruky tyto kalhotovky, chci třeba jen troje, ale vůbec nevím jaké. Poradíte ještě prosím.
Baby Lucy flanelová M/L 120,–
Popolini „biofroťáčky“ Ultrafit Organic 250,–
Tots bots bamboozle suchý zip vel.2 250,–
Imse biofroté 150,–
Imse bioflanel 90,–
3× Haipa-daipa pastelka BIO 190,– za kus,
@andreiika šla bych jen do bambusu, ale nemám ráda sucháč, takže bych si nevybrala ![]()
@analoja já sucháč ráda, mám doma tlusťocha, takže se bojím aby nám ty patentkové sedly… díky
@andreiika tak ty Totsky jsou dobrá volba - mám jednu novorozeneckou Aio a a je fakt pěkná, hezky sedí, jen ten sucháč mi prostě k srdci nepřirostl
a co vím, tak jsou chválený
Brala bych tots bots. Jedině. Pak i pastelky nejsou špatné, ale jak komu sedí a jednoznačně musíš dovycpat. Já do toho dávám jeden čč. A plus máš další investici a to snapku…
@andreiika píše:
Mám možnost koupit z druhé ruky tyto kalhotovky, chci třeba jen troje, ale vůbec nevím jaké. Poradíte ještě prosím.Baby Lucy flanelová M/L 120,–
Popolini „biofroťáčky“ Ultrafit Organic 250,–
Tots bots bamboozle suchý zip vel.2 250,–
Imse biofroté 150,–
Imse bioflanel 90,–
3× Haipa-daipa pastelka BIO 190,– za kus,
taky bych sla jen do bambusu, tots bots jsou dobre. popolinky, haipy daipy a imse vimse frote i flanel- to vse jsem mela a dala pryc. Ale spatne zase nejsou, to ne, jen znam lepsi.
To se ale chci zeptat… jak prosim te, zvladnes latkovat s tremi plinkami? (rikala jsi, ze jednorazovku das jen na noc)… i kdyz peres v ruce. to fakt nechapu- to jde?
@smotlaska no jde, ale blbě
přes noc všechny uschnou a pak má každou na cca 3 hodiny a hned je peru a dávám schnout, plus mám 4 náhradní vkládačky, takže když není plenka pročůraná nebo pokaďená tak jí dávám znovu. Ale právě že už mě to neba tak chci dokoupit ![]()
@andreiika píše:
@smotlaska no jde, ale blběpřes noc všechny uschnou a pak má každou na cca 3 hodiny a hned je peru a dávám schnout, plus mám 4 náhradní vkládačky, takže když není plenka pročůraná nebo pokaďená tak jí dávám znovu. Ale právě že už mě to neba tak chci dokoupit
No to je jasny, ze potrebujes dokoupit
dokup, nez si to latkovani zprotivis ![]()
Tak já právě počítala plíny - buchla mi pračka, takže jsem prala dvakrát u babiček, dvakrát v ruce, a teď mám plnej kbelík a nová pračka dorazí až ve středu, tak jestli to mám čváchnout v ruce, nebo se zas k někomu vnutím, ale na dva dny pro dva prcky mám v pohodě i s rezervou - no, pěkně jsem si toho nahamotila ![]()
a to mám ještě asi skoro tři metry neušitejch bambusů, který čekaj, až bude pracovna
a čas ![]()
Tak jsem k těm 3 novým AIO plínám doobjednala ještě 7 z druhé ruky - 6× Anavy a 1× Tots Bots za dobrou cenu. Myslím, že to už nám stačit bude, jen asi až doplenkujeme budou plínky na odpis, tím jak je budu hodně točit ![]()