Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
10.1.13 13:18
@andreiika píše:
@ivuska.h mám k těm třem AIO víc vkládaček a právě proto, že to bylo zoufale málo, tak jsem teď pořídila z druhé ruky další, takže jich bude 12 + náhradní vkládačky, fleecové separačky atd. Takže jsem přesvědčená že s tím vystačíme. Spíš se bojím, že nám časem budou ty jednovelikostní Anavy malé :( Jsou perfektní tak krásně sedí, ale už teď ve 4 měsících je nezmenšuju a mám na tu nej velikost :( A vnitřky suším na topení, na sušáku jsem zkusila jednou a neskutečně zasmrádly, takže šly do pračky znovu.

To je normální, že se kolem cca 6 kg už nezmenšuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.1.13 15:15

@andreiika hele, malá měla 8kg v půl roce, 10kg v 10.měsících a pak váha už tak rapidně nestoupala, jen lehce pomaličku. Takže za další rok přibrala fakt jen 1-1,5kg. Oni to pak vylezou a vylítají a už to nejsou takoví baculáčci.

Jinak já mám AIO taky celkem dost - 7-10ks? :nevim: A hodily se. V létě jsem je dávala třeba ráda, když malá už chodila, tak hezky ven na procházky pod šatičky. Neměla tak velký zadek a nemusela jsem dávat víc vrstev (kalhotovku a svrchňáky).

Pak mám teda ještě dost kalhotovek - cca 15 kusů - a u těch můžu potvrdit, že fakt víc sají. Takže třeba AIO bych na spaní třeba v roce dcerky dát nemohla, to by proteklo. Ale každé dítě čůrá jinak, tak si to vyzkoušej a uvidíš.
A třeba se ti podaří ještě ukořistit nějakou bazárkovou kalhotovku za dobrou cenu, kdyby ti počty plínek nevycházely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
10.1.13 18:53

Tak jsem si dneska vyfotila AIO a kalhotkovky (plus mám 3ks anavy noční a 4ks AIO PoP In). :-)
Jsem myslela, že kalhotkovek mám víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
10.1.13 20:01

No, tak kdyz uz se tu zase nekdo „chlubi“ :D, tak ja prispeju taky svoji troskou do mlyna :mrgreen:. cc a vv jsem nefotila, i kdyz maji jasnou prevahu-s temi jsem zacinala a uz nechci investovat :roll: (ne, ze by me nesvrbely prsty :lol: ). Levy sloupec jsou novoroz. plenky, zbytek aktualni arzenal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.1.13 20:03

No tak jste mě holky inspirovaly vyfotit si celou výbavu. Teď mám asi nejlepší příležitost vyfotit vše najednou - starší odplenkovaná, mladší zatím na cestě.
Tak to musím pohledat a pak sem taky přidám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.1.13 20:03

@Flyingfrog @Jaja157 KRÁSA!!! TY BARVY JÁ ŽERU :jazyk: :jazyk:

Omlouvám se, prosím ještě jednou co je VV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
10.1.13 20:05
@andreiika píše:
@Flyingfrog @Jaja157 KRÁSA!!! TY BARVY JÁ ŽERU :jazyk: :jazyk:Omlouvám se, prosím ještě jednou co je VV?

Diky :kytka: vv=Vicevrstva plenka(je to v podstate puvodne ctverec tvoreny z nekolika vrstev, vetsinou prosity na tretiny, ze cehoz stred byva 6-8vrstev, kraje 4-6vrstev. Pranim se ale vetsinou srazi na obdelniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
10.1.13 20:07
@eivlis píše:
No tak jste mě holky inspirovaly vyfotit si celou výbavu. Teď mám asi nejlepší příležitost vyfotit vše najednou - starší odplenkovaná, mladší zatím na cestě.
Tak to musím pohledat a pak sem taky přidám… :mrgreen:

Ja jsem nahodou chytla snad prvne jediny den, kdy jsem mela vse vyprane a suche a zrovna sedela mala na nocniku, tak jsem mela k dispozici i vsechny svrchnaky :mrgreen:. Popadla jsem vsechno a letela to vyfotit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.1.13 20:14

A ty vv se pak vkládají do svrchňáků nebo jako klasické čtverce třeba na novosklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.1.13 21:14

@andreiika to se skládá podélně do svrchňáků (jako obdélník), novosklad z toho neuvážeš, je to malé. Klasické vícevrstvé plenky jsou normální bavlna. Výhoda oproti klasickému čtverci je, že to má více vrstev, čili i trochu víc vydrží.

ještě jsou vícevrstvé plenky od Anavy, ty jsou krásně pružné a lze je složit na tzv. kalhotkový sklad:
 http://www.anavy.cz/…-vel-S-MODRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.1.13 21:16
@eivlis píše:
@andreiika to se skládá podélně do svrchňáků (jako obdélník), novosklad z toho neuvážeš, je to malé. Klasické vícevrstvé plenky jsou normální bavlna. Výhoda oproti klasickému čtverci je, že to má více vrstev, čili i trochu víc vydrží.ještě jsou vícevrstvé plenky od Anavy, ty jsou krásně pružné a lze je složit na tzv. kalhotkový sklad:
http://www.anavy.cz/…-vel-S-MODRA
:palec: dobrý… ježíš toho je, na tom by člověk mohl provařit celej rodičák
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
10.1.13 21:44
@andreiika píše: :palec: dobrý… ježíš toho je, na tom by člověk mohl provařit celej rodičák

Kdyby jen rodicak :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.1.13 21:45

@Jaja157 že bych prodala děti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
10.1.13 21:46
@andreiika píše:
@Jaja157 že bych prodala děti :D

Pak bys nemela narok na rodicak a tusim, pliny by Ti taky byly k nicemu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.1.13 21:50

@Jaja157 bych si je chodila oprašovat do skříně a koukat na ty barvy a vzory :DDD blbý je, že ty moje děti by mi někdo honem rychle vrátil, jedno nespí a to druhý je zase hrozně zrychlený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure