Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@andreiika píše:
@Jaja157 bych si je chodila oprašovat do skříně a koukat na ty barvy a vzoryblbý je, že ty moje děti by mi někdo honem rychle vrátil, jedno nespí a to druhý je zase hrozně zrychlený
Stejne by Te to bez nich netesilo;)
@Jaja157 a to je to nejhorší, já mám tý starší plný zuby a pak jde k babičce a po hodině se mi stýská
a na tu malou bublinku se člověk prostě nevydrží zlobit, i když mě budíček každé dvě hodiny postupně ničí, tak ten její úsměv mě pokaždé odzbrojí
Pic, nechce se mi zakládat novou diskuzi a tady se kdysi vědělo všechno ![]()
Poradíte nějaký příjemný, netlačící pulky pro Knedlíka? PULky nemám ráda, ale Knedla má nejspíš alergii na vlnu, flís se mi nelíbí a bez svrchňáků taky být furt nemůže.
Koupila sem Imse a SWDB, ale oboje sem poslala dál, měl z toho odřený nohy.
A musí být samo děsně hezký ![]()
Dík
@Baba GroVia (ty netlačí, ale nemusí sedět silnějšímu dítěti, nevím, jaké proporce malý má…jinak jsou asi jedny z nejhezčích a Bamboolik (ne tak hezké, ale dvojitě jištěné a s měkkým flísem kolem nožiček, navíc poměrně prostorné, jdou na většinu kalhotkovek).
@Baba my měli Thirsties a kolem nožiček mi nepřišly těsné. Jako mimino byla malá dost baculatá a měla na nožkách pěkné pneumatiky a toto bylo OK.
http://www.branakdetem.cz/…kalhotky.htm
@Achdarek píše:
@Babathirsties, bamboolik nebo aitu?
A ktere jsou nejhezci?
A nejaky Achdarky by nebyly? ![]()
Dik za tipy, prubnem jedny thirsties a druhy si jeste rozmyslim. Kouknu na ty Grovia, od tech jsme jeste nic nemeli.
@Baba Já mám ráda Bamboolik, protože ten flís na nich netlačí jako běžná gumička a neprovlhá. Třeba Thirsties sice netlačily, ale taky se kolem noh hodně rychle vytahaly. Grovia prý nesedí přes některé kalhotovky (ale to není moje zkušenost).
@Baba
taky se mi z pulek nejlepe osvedcily thirsties. holky si hodne chvali jeste haipa daipy.
@Herminka
A nesmrdi hned ten flis? ![]()
Mensi tesnost u nozicek az tak nevadi, davam prakticky jen kalhotkovy pliny a ty tesni dost.
@Baba píše:
A ktere jsou nejhezci?A nejaky Achdarky by nebyly?
Pulky neumím
![]()
Pod grovia podle mě nepůjdou skoro žádné kalhotovky…je to spíš dělané na ty jejich jádra… Zkusila bych nějaké ty lemované fleecem, protože to fakt otlačuje nejméně…
@Baba Nejméně podle mě otlačují HaipaDaipa, protože mají lemování flísem.