Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Flyingfrog píše:
Když si vzpomenu, jak jsem při každém zveřejnění novinek letěla na web a rychle rychle dávala do košíku, aby mi někdo nesebral vybraný motiv…Hm, docela mi to chybí. Ale chybí i ty prachy no.
Jako bych to psala já…
Holky, jak vám vydrží noční anavy? To moje mrňavé dítě spí od večerního kojení a uspání (obvykle tam je hodinu až dvě než usne po kojení) do nočního kojení klidně ve čtvercích a sucho, pak dostane noční anavu s BI vkládačkou a za tři hodiny se vzbudí a je úplně durch.
Mám ještě dovycpat nějakou vícevrstvou? Jen se mi zdá, že by mu to pak nesedělo u nožiček. ![]()
Příspěvek upraven 06.06.13 v 20:16
@Flyingfrog Tyjo to už by mi bylo divné, vždyť se s téma detma dá krásně domluvit.
Noční Anavy nemám, dávám plinu před desátou, vstavame kolem půl deváté a v pohodě.
@Flyingfrog Tohle mi dělala Alžbětka, že čůrala až k ránu a pak byla plenka durch, ale to jsem měla jen anavy, dovycpávala jsem jí právě ještě prefoldem vždycky. Noční anavu má nahoře na dotek suchou Danielka po celé noci, sice se budí ale nepřebaluju.
Já bych už asi nevyměkla, dala bych jí kalhotky, tepláky a prala to… třeba by se to za pár dní vstřebalo. ![]()
@Flyingfrog A čůrá hodně? Myslíš že by třeba trenigáče na ven nestačili (ony anavy docela dost poberou, a hlavně mají PUL takže to až tak nejde na oblečení)?
Sedne ti vůbec na nočník nebo záchod? Zkusit před odchodem dát vyčůrat, jít ven, a pak hned zase přiletět vyčůrat.
@Flyingfrog Tak to nevím, já myslela že když jí ty posadíš že čůrá, jen že si prostě neříká, tak to asi prostě ještě nic. To je teda tvrdohlavec, a přitom se jeví jako chytrá holka, krásně mluví, chápe co po ní chceš, ví to, a stejně to dělat nebude. To je čertík teda. ![]()
A nesla by rovnou na záchod? Jakože by nocnik přeskočila?
A nechávat ji chodit s holým zadkem nejde? Jestli dost topite.
Včera jsem zkoukla třetí díl dokumentu Čtyři v tom a potěšilo mě, že se tam objevily látkovky
Sice teda jenom čtverce, ale stejně ![]()
Kou se nechce hledat, tak http://www.ceskatelevize.cz/…nas-a-josef/ Zhruba 27 minut a něco
Na to kouká mamka. A si uvědomuju, že na BC byla zmínka, že se to bude natáčet, jestli některá nemá zájem.
Kdybych byla exhibicionistka, mohl tam být eLko. ![]()
(teda doufam, ze to melo byt tohle)
Příspěvek upraven 06.06.13 v 20:17
@Flyingfrog ja teda nevim ale dle me tlacis na pilu
cetla jsme teda jen ted posledni stranku, ale prijde mi ze ma proste averzi pac ji nutis
nechej ji s plinou, nocnik nech na ocich a proste o nem nemluv, vubec to nezminuj. Potom idealne navstevuj nekoho kdo na nocnik ci zachod chodi a dleme je tohle nejvetsi motivace pro dite
bude to chtit zkusit a bude se opicit
ale nemluvte o tom a nenut ti, nenabizej, nocnik ignoruj stejne jako ona ![]()
@Flyingfrog souhlasím s Mirii, nechala bych jí teď v klidu. Pokud jak píšeš má teď kalhotky a nečůrá, tak dle mě to čůrání zadržuje a to fakt není dobré.