Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14094
5.2.13 12:46

@eedi Mam praci gel Frosch. Pokadene pliny vydrhnu zlucovym mydlem, do prani pak davam sul na skvrny. A nekdy ocet.
A k prani prihazuju i bodycka a polodupacky, kdyz zbyde misto, tak rucniky a kosile, co ma chlap z prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
5.2.13 13:26

@Flyingfrog děkuji…tak ja na gel kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
8.2.13 11:16

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Moje švagrová čeká miminko a ráda by látkovala, já nelátkuju a tak se v tom nevyznám, ale i tak by jsme jí s manželem rádi koupili nějakou tu plínku, koukala jsem na ně a jsou krásné, ale jak jsem už říkala nevyznám se v tom.
Kdybych jí koupila nějakou tu vše v jednom, tak je tam opravdu všechno? už nic víc k tomu nepotřebuje? omlouvám se za tak blbý dotaz :-(
Ještě by mě zajímalo u těch vše v jednom jak se pere? jestli se pere jako celek nebo jednotlivé části. Děkuju moc a ještě jednou se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
8.2.13 12:48

V te vse v jednom je opravdu vse. Vkladacky a navrchu svrchni kalhotky. Pere se to najednou (aspon ja to tak peru).

Ja mam rada znacku anavy (a kupovala jsem taky AIO kamaradce). :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.2.13 13:30

@pavlinka77 taky doporučuju anavy. Sice nemám zkušenosti s vše v jednom, ale chybu určitě neuděláš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
8.2.13 13:31

@pavlinka77 Taky bych koupila Anavy. Jako dáreček mi přijde super AIO nebo ta novorozenecká - ty jsou takové něžné a ona pokud chce látkovat tak stejně bude mít svrchnáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
8.2.13 15:18

@Teri88 Novorozeneckou jako dárek bych nedávala, takový dar nedar, páč nevíš, jak velké dítě se narodí a novorozenecká není na nijak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
8.2.13 17:09

Děkuju moc, ty Anavy jsou nádherný ani nevím jaké vybrat, nejradši bych koupila všechny. Sakra že bych taky začala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
8.2.13 18:51

@ivuska.h Ondrovi vse nejlepsi k narozeninam. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.2.13 19:12

Ahoj děvčata,
ta Iva je s těma plenkama nebezpečná, ještě, že mám tu skříň napráskanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
8.2.13 19:18

@Mahja Ja zas nemam penize. :-D Ted teda na pytel na pliny, pac mame poradny jen jeden, ale uplne smutnim, ze nemuzu nakupovat pliny. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.2.13 19:25

No, mi peníze taky chybí, to je pravda, to látkování leze tak trochu do peněz a prý, že se tím ušetří! :lol: :mrgreen: :lol:
Zatím jsem ušetřila pár kaček a našila si tampony do podprdy, ale ještě by se jich pár šiklo.
Mě tak někdy svrbí ta ruka na té myši, když tam koukám, co má za novinky, no, hrůza, pak jdu, otevřu skříň a řeknu ne… Ale ty vícevrstvé barevné jsou k poňuchňání a na snapku by se taky něco šiklo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.2.13 20:15
@Flyingfrog píše:
@ivuska.h Ondrovi vse nejlepsi k narozeninam. :kytka:

Díky, jak usne, jdu dokončovat dort, oslava je zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
8.2.13 21:18

@Mahja Na ty vícevrstvé taky koukám, moc se mi líbí. Ale smůla. :-(

@ivuska.h Užijte si ji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.2.13 17:17

@pavlinka77 Já mám Anavy AIO jedny a jsem moc spokojená, pak mám několikery Tots Bots a taky velká spokojenost. Z druhé ruky jsem koupila starší typ Anavy a ty my moc nevyhovují - jako spodní materiál mají asi něco bavlněného, takže dlouho schnou, ale především naší nakynuté buchtičce moc nesedí, lezou jí z toho půlky :D Mám i jedny Pop´n´gro a ty nám taky vyhovují moc, jsou pořádně velké ;) A super je, že od té doby co přikrmujeme, tak děláme tuhý bobek, který na 99% zachytí separačka, takže nemusím nic předpírat :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure