Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
20.2.13 10:49

@pomeranca tak to je super
A muzu se jeste zeptat jak skladujes a v jakem pripravku peres, vubec nevim co koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.2.13 11:07

@eedi Skladuju v kyblíku s víkem, dokud se tam vlezou, pak už na hromadě :roll: (mládě má šílenou spotřebu) na sucho. Prostě hodím do kyblíku a nechám tak.

Peru převážně v mýdlovým slizu, občas v batoleti a nebo v prášku z dm (nějakej ultra senzitive, nebo jak se jmenuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
20.2.13 11:16

@pomeranca Tak ten z dm jsem taky chtela vyzkouset, tak ho asi koupim…
Ty jo ja jsem asi natvrdla, ale ta metoda na suchu znamena, ze sundam pocuranou plinku, nijak ji neproplachuji a proste ji hodim do sucheho kyblíku? A pokadenou napr. osprchuji a potru zlucovym mydlem vyzdimu a prihodim k pocuranym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.2.13 11:32

@eedi přesně takhle to dělám :palec: akorát už naštěstí nemusím ty pokakané sprchovat, kadí tuhý, takže to většinou přes separačku ani neudělá flek na plínce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
20.2.13 11:36

@pomeranca hura tak jsem to pochopila :P děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.3.13 13:15

Venku je úplně jaro, tak jsem se rozhodla pověsit dneska plínky ven… já se tak těším :dance: :mrgreen: na ty vlající čtverce :oops: a na sluníčko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
4.3.13 15:52

@pomeranca Taky dnes suším anavky venku a jsem ráda že jsou už skoro suché. To je moje jediná radost z toho že je jaro, jinak ho nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
4.3.13 16:53

Já už párkrát sušila, ale není to ono. :-) Prostě to slunce musí trochu hřát a vítr víc vát.
Dneska bohužel budu prát až večer. :-) Ale už ABY TO JARO BYLO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
4.3.13 16:53

@danali Alergička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
4.3.13 17:03

@Flyingfrog Jojo :(

Máš pravdu že to není ono, dosušuju (spíše ohřívám) na topení, ale místo dvou dnů suším jeden den, což je pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.3.13 17:12

AHOJ :mavam: Potřebuji pomoct a poradit, jaku mate zkušenost z látkovými plenami od firem pop-in reusable nappies, ellas house, babyidea, thirsties děkuji za pomoc pište na ***@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
12.3.13 17:34

@tatana1 PopIn jsem měla ráda, ale na malé miminko, do půl roku, pak už jsem je ráda neměla, nebyli tak savé, a objevila jsem jiné, lepší plíny.

ellas house jsem měla jen konopnou plenku - byla fajn jen proto že byla úzka, ale jinak teda nic nepobrala, musela jsem jí vždy vycpat něčím jiným.

Babyidea - kapsovky jsem ráda neměla, Bamboo idea extra byla fajn plenka na noc, široká a dala se dobře vycpat čímkoliv a byla to dobrá noční plenka. Jejích vícevrtvé plenky jsou super. A svrchní vlněné jsou taky bezva.

thirstiers - mám jen PULky a za mě super, jedny z nejoblíbenějších PULek u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
12.3.13 17:38

PoP In na malé mimino souhlas, stačí. Na větší lepší vycpat. Výhodou použitelné svrchní kalhotky i na jiné plíny a dělá menší zadek.

Ellas House jsem měla jen konopnou plínu, ale mně se nelíbila, jak byla obří, když se vycpala.

BI mám bambusové vkládačky a nemůžu si vynachválit, jsou naprosto dokonalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
23.3.13 18:48

Ahoj holky,
tak já teda začala taky látkovat…

Ale první boj - opruzeniny. Prďolka má už škaredý zadeček, a to ho přebaluji až nad míru často - máme separačky Disany nemůžou být i z toho?
Já na Aďulu používala látkovky až někdy od roku a něco, tak takové počátečnické zkušenosti nemám. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.3.13 21:45

Ahoj!
já po sto letech nakukuju :mrgreen: už mám definitivně odplínováno, ani na noc nic :,( :lol:
kámoška se mě ptala, jestli bych neprodala plíny její známé, že chce látkovat. prý když už další dítě nechci. a já nééééééé, neprodám!! :lol: jsem zvědavá, jestli se k tomu někdy odhodlám :mrgreen:
momentálně se jdu pokochat novýma anavama. co jinak? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí