Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
24.3.13 18:44

Mahja moc gratuluju k přírustku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.13 18:55

Ooo taky gratulace :)

jinak nas opruzovaly vsechny separacky, i kdyz popoliny byly asi nejlepsi, u tech to nebylo tak hrozny, nastesti je mala skoro 3/4 roku bez plen a tohle uz neresim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
24.3.13 18:56

@Mahja A flísové jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.13 19:09
@lenholka píše:
Ooo taky gratulace :)jinak nas opruzovaly vsechny separacky, i kdyz popoliny byly asi nejlepsi, u tech to nebylo tak hrozny, nastesti je mala skoro 3/4 roku bez plen a tohle uz neresim…

Leni no malá je šikulka!!! No a co ty Imse StayDry? Ty byly přece fajn ty separačky ne??
A moooc gratuluji k dalšímu těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
24.3.13 19:34
@Mahja píše: Štěpánek

Gratuluju. :-) A je ho kousek tedy.

Jinak ty separačky nevím, mám vždycky popoliny celulózky a jelikož mám kluka téměř nekadícího, tak je u něj nepoužívám. Jen u holky. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
24.3.13 19:36

@lenholka Jee, gratuluju k těhotenství. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.13 20:16

@zelazuzu covece ja uz nevim jaky to byly :lol: ale jak byla mala starsi tak to bylo lepsi a lepsi, od tebe mame takovy ty silnejsi myslim, a ty byly v poho, latkovy…

holky dekuju, akorat jeste nevim kdo to za me odrodi :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
25.3.13 09:14

Jo, holky, jak často přebalujete novorozeňate (teda, která máte, nebo si pamatujete u těch odrostlejších) v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
25.3.13 09:16

@danali ne, nezkoušela.
@Flyingfrog Nekadí? No, nic, zkusíme jet bez separaček. Nebo zkusím ještě ty popoliny, ty bych měla mít i ve skříni po Aďulovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
25.3.13 09:56
@Mahja píše:
Jo, holky, jak často přebalujete novorozeňate (teda, která máte, nebo si pamatujete u těch odrostlejších) v noci?

v noci před nebo po kojení - kdyby po kojení kadilo, tak po, když ne, tak před, bo líp usíná ;-) - tedy co si pamatuju ;-) už je to přes rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.3.13 11:00
@Mahja píše:
@eivlis malý si vybral hezké datum 3.3.2013, jinak termín jsme měli až 16.3.

jéé, tak to je pěkný - my máme zase 13.3.2013 ve 13:30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.3.13 11:03
@Mahja píše:

v noci přebaluji před kojením a když slyším, že se mi při kojení pokadí, tak pak ještě jednou… Je to někdy velká spotřeba plen, jenže ona nekadí při každém kojení, jinak bych to nechala až po něm. A mnohdy u kojení usne, tak se mi nechce přebalovat a budit, když nemusím…
Nemá zatím extra velké nálože, takže většinou před kojením dám čtvercovku narovno do PULek a po vykadění dávám novorozeneckou Anavu. Ale i ta čtvercovka ji případně do dalšího kojení stačí.

Jak to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.3.13 11:09
@Mahja píše:

jak to bylo u novorozence si přesně nepamatuju, snad skoro po každém kojení. A teď tak 2-3× za noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.3.13 11:11

@eivlis Gratuluju k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
25.3.13 11:51

@eivlis Taky hezký! Taky si to krásně vybrala. :potlesk:

já to dělám taky tak úplně stejně, ale jsem uvažovala, jestli když spí třeba déle, jestli i nějak mezitím…
Jinak se nám někdy i poštěstí to chytat do nočníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure