Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
3.4.13 21:56

@Flyingfrog Hmmm..Jako už v tomto vidím pokrok - to, že sama souhlasila a párkrát se to povedlo!!! Jako zachovej trpělivost matko!! Toto už jsou první vlaštovky úspěchu!! Držím palce…Hlavně se drž, ať nevidí že jsi nerves :lol:…Jo, vím, je to strašně těžké…znám to, jsem vztekloun a nervák a trpělivosti se musím moooc učit i ve svých letech :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
3.4.13 22:03

@zelazuzu Nápodobně s nervy. Občas si říkám, že mít děti bylo to poslední, co jsem měla tak ve svém životě vůbec zkusit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
3.4.13 22:07
@Flyingfrog píše:
@zelazuzu Nápodobně s nervy. Občas si říkám, že mít děti bylo to poslední, co jsem měla tak ve svém životě vůbec zkusit. :zed:

No už jsme se spolu několikrát shodly, že jsme na tom co se nervů týče absolutně stejně :mrgreen:..Právě proto, jsem v tom příspěvku nahoře na ty nervy tak apelovala :lol:..Musíš se holt držet, nedá se.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
3.4.13 22:14
@Flyingfrog píše:
Skóre podlaha vs nočník je 3:2.

To má lepší skóre dneska než naše Alžbětka (budíž jí odpuštěno to že je na ATB a má angínu), 1× nočník, 2× postel - vícekrát nečůrala :roll: (nejí, nepije, jen leží a spí).

Jinač vydrž, jsou to první úspěchy, nenervuj se, vychvaluj do nebes. Půjde to. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
3.4.13 23:11
@Flyingfrog píše:
No zítra jdem k doktorce na kontrolu eLka, tak se jí můžu zeptat na psychologa.Každopádně jsem dneska zkusila zase slib, že koupím, co bude chtít (kočárek s Kittynou), když zvládne týden bez plen. Dneska souhlasila. Skóre podlaha vs nočník je 3:2.

co já bych za to skóre dala - dnes jsem čtyřikrát umývala pokaděný zadek - a to nepočítám tu mladší - ta ještě relativně „voní“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.13 10:17

Mě dneska, resp. včera večer, taky zešílelo dítě. Včera jsem ji vyndala z vany na ručník na přebalováku, úplně v pohodě. Jenže pak ji šel manžel dát do plínky a do pyžama (chvíli běhala nahá) a dostala šílený hysterák, že nechce na přebalovák, ale fakt úplně vyděšeně ječela. Přitom chvilku předtím na něm byla. No a dneska ráno při přebalování zase. Fakt nechápu, co se jí stalo, proč jí to najednou tak vadí. Ale není to, že by se nechtěla přebalovat, to se nechá, když ji položím jinam a navíc ten řev je fakt vyloženě vyděšený, ne ten „protestní“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
4.4.13 10:30

@ivuska.h Nemá strach z té výšky? (Teda pokud to máte někde nahoře). Nespadla teďkom (třeba z postele)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.13 10:53
@danali píše:
@ivuska.h Nemá strach z té výšky? (Teda pokud to máte někde nahoře). Nespadla teďkom (třeba z postele)?

Právěže vůbec, to mě taky napadlo, ale těch cca 10 minut mezi návštěvama přebalováku včera večer se vůbec nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. Fly
4.4.13 12:54

No vychvalovat do nebes po hysteraku vziiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, chci piiiiiiiiinu a pak to pustila, pac jsem zrovna prebalovala kluka, tak to mi teda fakt neslo. A docela dobre kadila (taky klidne 4× denne) a ted druhy den nic.

ivusko: Treba se fakt zacala bat te vysky. :think:

• Citovat
  • Upravit
8651
4.4.13 15:53
@neprihl. Fly píše:
No vychvalovat do nebes po hysteraku vziiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, chci piiiiiiiiinu a pak to pustila, pac jsem zrovna prebalovala kluka, tak to mi teda fakt neslo. A docela dobre kadila (taky klidne 4× denne) a ted druhy den nic.ivusko: Treba se fakt zacala bat te vysky. :think:

To mě napadlo… jenže ona tam klidně sedí nebo leží na břiše, ale na záda si prostě nelehne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.13 16:07
@ivuska.h píše:
To mě napadlo… jenže ona tam klidně sedí nebo leží na břiše, ale na záda si prostě nelehne…

Mne tohle zacala delat Nelca pred tydnem. Taky, z niceho nic. Absolutne odmita lezet. Klidne si sedne, ale kdyz ji mam dat do lehu, brani se jak muze /a ze uz lecos zmuze :D). Asi ji to uz nebavi, prestala jsem to resit, proste ted trochu bojujeme a vzdycky ji musim necim atraktivnim zabavit, aby byla ochotna si s tim lehnout. To zabira. Ale musi to byt fakt „neco“ echt. :-)
Vyska me nenapadla… :think: Ale nemyslim si, ze je to tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.13 17:00
@Jaja157 píše:
Mne tohle zacala delat Nelca pred tydnem. Taky, z niceho nic. Absolutne odmita lezet. Klidne si sedne, ale kdyz ji mam dat do lehu, brani se jak muze /a ze uz lecos zmuze :D). Asi ji to uz nebavi, prestala jsem to resit, proste ted trochu bojujeme a vzdycky ji musim necim atraktivnim zabavit, aby byla ochotna si s tim lehnout. To zabira. Ale musi to byt fakt „neco“ echt. :-)
Vyska me nenapadla… :think: Ale nemyslim si, ze je to tim.

To jsem zkoušela, ale už jak řeknu, že jdem přegbalovat, tak ječí. Na zemi nebo na gauči v pohodě poleží a nechá se přebalit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.13 18:20
@ivuska.h píše:
To jsem zkoušela, ale už jak řeknu, že jdem přegbalovat, tak ječí. Na zemi nebo na gauči v pohodě poleží a nechá se přebalit :nevim:

Hm, tak to fakt vypada na tu „vysku“. Treba ma pocit nestability.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
4.4.13 18:55

Tak asi fakt výška. Bůhví, co se v malinké hlavičce vylíhne. :nevim:

Jinak u nás zatím jen bobek v kalhotkách (to bych asi chtěla moc, kdyby rovnou do nočníku). Hlavně se napasovala pod stolek a tam by se nočník nevešel. :-) Čůrání dvoje si řekla. 8o
Jdu si to zatím zaťukat na dřevo. ťuk ťuk ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.13 19:39

@ivuska
Ivi, tak se nam ted stalo uplne to same-na prebalovaku rev jako blazen, tak jsem zkusila podle toho, jak jsme se tu bavily, dat ji na postel… a ejhle, vse v klidu :?: To jsou decka :) je mozne, ze zacaly, holky, vnimat prosto kolem sebe a opravdu maji pocit nejistoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure