Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Teď mě tak napadá - mám dvoje tréningáče - jedny prané 2, druhé asi 5. prodám za dvě stě jedny. jsou to mka na patentky. jedny bílé, druhé zelené
@zuzanecka81 píše:
Ahoj!
já po sto letech nakukujuuž mám definitivně odplínováno, ani na noc nic
![]()
kámoška se mě ptala, jestli bych neprodala plíny její známé, že chce látkovat. prý když už další dítě nechci. a já nééééééé, neprodám!!jsem zvědavá, jestli se k tomu někdy odhodlám
momentálně se jdu pokochat novýma anavama. co jinak?
Zizi zdravím
..No Nelinak je teda ale šikulka
. Mája je totálně bez plín teprve od Ledna - to bylo ze dne na den, že tedy nedáme plínu a on to schválila
. Pak asi 4dny držela kakání a nakonec i to se do záchodu povedlo a od té doby je bez nehod i v noci…No já mám naštěstí na plínách druhé mimino, protože jinak bych absťákem asi umřela ![]()
Zuzanecka: Fakt ne druhé? Taková tu taky je, že ani náhodou, a jak jí to druhé sluší! ![]()
@danali chlapeček Štěpánek ![]()
Nevíte někdo zda separačky Disany můžou dělat ty opruzeniny?
@Mahja hmm, to bohužel nevím. Já používám separačky Popoliny nebo nic a opruzená není. Naopak jí zmizela opruzenina z jednorázu z porodnice.
Nezkoušela jsi bez separačky? ![]()
@eivlis Nezkoušela. On vám má skoro pořád uprcnuto.
A popoliny jsou taky vhodné pro novorozence?
Separacky na mimino nepoužívám, začnu až bude jíst prikrmy, takhle bych přišla na buben, když kadi minimálně 5× denně ![]()
@Katy2 jo, ty.
Ale s takovou budou ty muchlací Anavy pěkně zahovínkované. Ježiš, jak mě to štve. V nemocnici v jednorázovce ani ťuk a teď prdýlku jak krocan.
@Mahja já bych řekla, že je to tím uprcáváním - když mi dítka víc kadí, musím víc hlídat, aby v tom nebyli ani minutu, jinak taky zčervenají
@Mahja píše:
@Katy2 jo, ty.
Ale s takovou budou ty muchlací Anavy pěkně zahovínkované. Ježiš, jak mě to štve. V nemocnici v jednorázovce ani ťuk a teď prdýlku jak krocan.
malá má taky pokaždé uprdnuto a tak jsem každou separačku vyhazovala a přišlo mi to trochu zbytečné… tak je teď nedávám a dobrý.
Vždy to opláchnu pod kohoutkem, dokonce ani nedávám žlučák (zapomněla jsem koupit) a vše je vyprané a pořád hezky muchlací. Do praní přidávám perkarbonát sodný.
@eivlis malý si vybral hezké datum 3.3.2013, jinak termín jsme měli až 16.3.