Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
1.4.13 23:07

@Flyingfrog Aleeeex!!! Ta Tvoje kočena je jako naše Mája!! Prudce inteligentní, ukecaná, mluví v souvětích, ale kadila si do plíny ještě v Lednu!!Přes den se nám teda podařilo ji odplínovat „už“ v Červnu - to měla 27měsíců - podotýkám že to ale byly 3dny teroru - neustálé vysazování a buzerace :?..Malá totiž těsně před porodem když jsem pořád jezdila k doktorovi byla často u babičky a té normálně s nočníkem fungovala :-O a tak jsme se s manželem naštvali, že když to s bábi jde, tak to půjde i s náma..No ale neterorizovat ji, tak asi čurá do plín přes den asi ještě dlouho..Prolomilo se to po třech dnech - já už to pomalu vzdávala a ona začala!! No ale na noc a spaní a kadění měla plínu až do Ledna, 3roky měla teď v Březnu, takže ještě máš čas..No je to boj..Hlavně když to děcko je chytré - to je pak na palici..Drž se, to se prolomí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.4.13 23:28

@Flyingfrog a co do nocniku dat plinu a nechat ji at cura na ni :think: :nevim: jinak bych vytrvale nabizela vymenu pliny za neco ;-) proste nabizej a nenut ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
1.4.13 23:40

Hmm..jako fakt to je na palici, ale řeším tu už půl hodiny to samé, co řeším každý rok a s každým děckem a tím pádem i metříkem..Nejde mi vložit kod…Aso po 150 vkládání nového kodu se mi ten starý co měla Mája podařilo smazat a nyní asi už 100× jsem vložila nový kod a stejně se metřík neukazuje..Jako fakt mi ten systém hlava nebere…Zatím vždy když jsem vám tu napsala s tímto problémem, tak se to aktivovalo, tak budu v to doufat i teď :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
1.4.13 23:43

Tak asi vítr…Po uložení kodu v administraci a uložení a zmáčknutí asi 100 F5 když se nic nezobrazuje na to vždycky najedu znovu a kod vždycky zmizí..jako to budu tuto věc řešit rok co rok..fakt se bavím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.13 00:02

Tak po asi 300 - podotýkám stejných pokusech jsem ten metřík nakonec vložila - opravdu ale nechápu ten systém…100× to nejde a po 101jo, divné..No zas budu mít min. do Června klid :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
2.4.13 13:07

Zuzko: Ale aspoň někde vám s nočníkem fungovala, ona nechodí nikde. :zed:

A rozhovor teď. Nese knížku a „mami, budeš číst?“ „Jo, ale sedni si sem.“ Ukazuju na nočník. „Neeeee, já chci píííínu.“ (neumí L) Dala jsem plínu na ten nočník. „Ale tady je plína.“ „Já chci no-mální pínu.“ :roll:

Slib, že jí koupím něco za plíny „kočá-ek s Kittynou!“ „Jo, koupím, ale za plíny, víš?“ „Ne.“

S tím metříkem si tě pamatuju, jak jsi ho měnila, dobu to nešlo a najednou jo. :-) Asi se emimino rozhodlo zlobit s metříkama zrovna tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.13 16:50

@Flyingfrog No a kdyby jsi ji už holt zkusila terorizovat :(? Já vím, mě se do toho taky nechtělo, ale evidentně to zabralo. Teď jsem měla na prezentaci holčinu, co přivedla kamarádku a holčička té holčiny nemá plíny ani na noc už od 15ti měsíců..Prý ji ale vysazovali a i občas přes zadek dostala - což mi teda přijde dost u 15ti měsíčního děcka, ale ty naše už jsou přece jen větší - no vím já :think:
Metřík no coment…Nechápu to..kdybych aspoň přišla na chybu, ale nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
2.4.13 16:59

@Flyingfrog Zkus jí prolít pitím - ať vypije třeba půl litr najednou, to přece pak bude muset vyčůrat i když jí nedáš plínu, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
2.4.13 18:23

@danali A jak mám do ní dostat půllitr najednou? To nedostanu ani do sebe. 8o

A jsem to tu psala, nevím kdy, že pila normálně, byla v teplákách, ale raději 6 hodin nešla čůrat, než aby se počůrala do tepláků nebo se vyčůrala na nočník. :roll: Za 6 hodin ji normálně několikrát přebaluju.

@zelazuzu Jo, to jsem kdysi zkusila a od té doby se právě sekla.

To bylo někdy v listopadu(?), se 2× vyčůrala krásně do nočníku, že si i řekla (sice si třeba říkala několikrát, ale 2× nakonec se podařilo) a když pak se asi 4× počůrala do kalhotek, tak jsem tady ječela, cpala ji na nočník.

Prostě zkoušela jsem všelicos. A kdybyste slyšely, jak tu dokáže brečet, se slzama jako hrachy, že chce plínu, že nechce na nočník, jak tady brečela, když jsme ji na ten nočník posadili, chlap viděl, jak ona kroutí prstama a drží a drží a drží a brečí a brečí a brečí.

Elko bude mít smůlu, jen co se naučí sedět, tak ho budu vysazovat.

A pořád jsem si říkala, že když ji nebudu tlačit, tak na to přijde sama. Ale evidentně je na tohle hloupá. Nikdy jsem jí nic neurychlovala a že mě to stálo nervů, když všechny mladší děti se plazily, seděly, chodily apod. a u nočníku jsem na to dojela. :zed:
Teď mě to stojí další nervy, zvláště, když si pak porůznu čtu, jak jsou dětičky v 18m bez plín. Jen já jsem blbá a mám hloupé dítě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
2.4.13 18:29

Tak teď přišli z plavání. Prý 10min seděla na nočníku (v klidu 8o ) a NIC. Jen dostala plínu, plína durch. A těžko tam můžou v šatně sedět půlden, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
2.4.13 20:22

@Flyingfrog no,nedělala bych si iluze s tím brzkým vysazováním - první dítko jsem nevysazovala a v roce a půl to pochopila a začala nočníkovat téměř ze dne na den, Honzík veškeré moje pokusy o vysazování, přesvědčování, úplatky v podobě čokolády… ignoruje (tři mu budou začátkem července) :nevim: akorát jak on nemluví a nespolupracuje ve více věcech, tak nevím, jestli to chápe. Dnes byl 4× posranej, takže chuťovka - asi si půjdu vsadit ;)

Kdybych měla tak chytré a hlavně komunikativní dítko, tak bych asi zvážila návštěvu psychologa - ona to zvládá regulovat až moc, podle mně je tak nějaký blok, možná vzdor… a šikovný psycholog by mohl kápnout na příčinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.4.13 21:23

Taky už bych zvážila psychologa :think: Třeba je to úplná kravina proč to dělá a příjdete na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
3.4.13 11:46
@Flyingfrog píše:
@danali A jak mám do ní dostat půllitr najednou? To nedostanu ani do sebe. 8o

A jsem to tu psala, nevím kdy, že pila normálně, byla v teplákách, ale raději 6 hodin nešla čůrat, než aby se počůrala do tepláků nebo se vyčůrala na nočník. :roll: Za 6 hodin ji normálně několikrát přebaluju.

@zelazuzu Jo, to jsem kdysi zkusila a od té doby se právě sekla.

To bylo někdy v listopadu(?), se 2× vyčůrala krásně do nočníku, že si i řekla (sice si třeba říkala několikrát, ale 2× nakonec se podařilo) a když pak se asi 4× počůrala do kalhotek, tak jsem tady ječela, cpala ji na nočník.

Prostě zkoušela jsem všelicos. A kdybyste slyšely, jak tu dokáže brečet, se slzama jako hrachy, že chce plínu, že nechce na nočník, jak tady brečela, když jsme ji na ten nočník posadili, chlap viděl, jak ona kroutí prstama a drží a drží a drží a brečí a brečí a brečí.

Elko bude mít smůlu, jen co se naučí sedět, tak ho budu vysazovat.

A pořád jsem si říkala, že když ji nebudu tlačit, tak na to přijde sama. Ale evidentně je na tohle hloupá. Nikdy jsem jí nic neurychlovala a že mě to stálo nervů, když všechny mladší děti se plazily, seděly, chodily apod. a u nočníku jsem na to dojela. :zed:
Teď mě to stojí další nervy, zvláště, když si pak porůznu čtu, jak jsou dětičky v 18m bez plín. Jen já jsem blbá a mám hloupé dítě. :cert:

Hmm, tak to bude asi ono…Že jsi to začala brát tak nějak automaticky že už se na nočník vyčurala a tak že to tak už bude pořád..To já právě udělala u Máji, když se ve 14ti měsících během 14ti dní několikrát na nočník vyčurala a vykakala. Ona se totiž začala budit se suchou plínou, tak jsem ji začala po spaní vysazovat a ono to šlo..Jenže pak se jí to nepovedlo a já hartusila a to mohla být ta chyba..Za všechno si můžeme samy :zed:…Klademe na dítě velké požadavky a ono se nám pak blokne..Tak na ni fakt netlač a zkus vždycky ve slabé chvilce o tom s ní mluvit..My se tak dopracovaly ke kakání..Já Máji mluvila do duše, jak jsem bezradná, že ona je tak chytrá a bla, bla, bla a že teda co kdybych jí nedala plínu, když říká že zítra se vykaká na nočník (říkala mi to tak každý den - že zítra a zítra :lol: ) no a ona mi na to kývla!! Tak to byl impuls..Pak to držela 4dny, ale plínu nedostala, protože sama řekla ať jí ju nedávám a nakonec se to prostě povedlo…I když ten den kdy se to prolomilo, jsme asi během hodiny a s brekem šly 10× na záchod, než už to nemohla vydržet a vykakala se..no a od té doby to s pár občasnýma blokama - kdy jí nešlo se vykakat to jde a během měsíce už byl pak klid úplně a teď chodí kakat úplně v klidu..Samo vždy po kakání dostane kokinko a má hroznou radost že káká na záchod a že hovínka jdou za svýma kamarádama do kanálu kam patří :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
3.4.13 17:53

No zítra jdem k doktorce na kontrolu eLka, tak se jí můžu zeptat na psychologa.

Každopádně jsem dneska zkusila zase slib, že koupím, co bude chtít (kočárek s Kittynou), když zvládne týden bez plen. Dneska souhlasila. Skóre podlaha vs nočník je 3:2. A teď tu kvičela, že chce píííííííííííínuuuuuuu. :roll: Tak dřepí na nočníku (aspoň něco) a čučí na Planetu YÓ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
3.4.13 21:31

A jak skončil den, s hysterickým řvaním a pííííínuuuuuuuuu. Zrovna nějaká maminka založila diskuzi skrz nočník (samozřejmě o u dost mladšího dítěte) a popsala naprosto to samé.
Fakt mě to nebaví. Proč se 2× vyčůrá a pak řve jak blázen? :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí