Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mne ta plina na noc nevadi, s tou pocitam klidne do 3 let. Spatne jsem rozdychavala ty pres den.
A jak je Alzbetce? Lepsi se zdravi?
Jo a nemate zkusenosti se spurtem skoro v 7 mesicich? Kojeni co 3h i v noci me brzo znici. Dokazal vydrzet i 6h, ale to uz je daaavno.
A co je na prikrmech, kadi porad a od patku zelene.
Spotreba separacek a zlucaku mi dost vzrostla a navic za dnesni noc procural vsechny 3 nocni anavy, co mam. ![]()
@Flyingfrog Ja kojim v noci snad co 1,5-2 hodiny, prikrmy ji nechutnaji, kadi od narozeni petkrat denne.
Jeste si stezujes? ![]()
@Flyingfrog Jé, ta už je zdravá jak řípa
- soudím podle toho co provádí. Ale ATB má ještě do středy, a je ještě unavená (každý den to kolem 17h zalomí v naší posteli, ani mi neřekne, jen zmizne a najednou slyším jak chrní). Danielka už je taky v pohodě, ta už ATB dobrala, krev i moč v pohodě, tak jen doufám že při první příležitosti zase něco nechytneme. ![]()
@Brunifid Jo, protože na to nejsem zvyklá a navíc otravuje celý den. ![]()
Takže je nejspíš čas se pořádně opít, když se to dítě naučilo na nočník, žel nemůžu. ![]()
Tak aspoň prodám růžové plíny. ![]()
@Flyingfrog
A růžové by jsi mi mohla nabídnout, ne? ![]()
A jak jsou děcka zdravé? Vím že taky byli nějak nemocní? už jsou lepší?
Ahoj holky, jakou máte zkušenost s plenkami pop in original a pop in new gen bambus i minkee? Máte nekdo zkušenost s více druhama? Srovnávejte:-) Já v obchodě koukala na ten starší a nový typ a na vzhled mi ten starší typ přijde savější… ale zkušenost nemám… poraďte:-)
@danali Kdyz ja se budu zbavovat Anavy Easy, ten starsi typ. Ty bys chtela?
Deti jsou zdrave, eLko mel i ATB, ale uz v pohode. V patek jde na prvni hexu za odmenu, ze je zdrav. ![]()
A holky uz taky dobry?
kyki: Mam starsi PoP In, pouzivam z nich ale spis jen svrchni cast, kdyz jsem je davala, tak jsem dovycpavala, extra save mi neprijdou.
@Flyingfrog Easy nechci ani nové. Já jsem se jich zbavila všech, malé to neustále protýkalo. Mám jen kalhotovky.
@danali Prave proto me ten dotaz prekvapil.
Ja jsem s nimi spokojena, holce protekly akorat pri opravdu nekolika nalozich.
Donali: Ještě Ti napíši sem:-) A jak jsi spokojená s těmi svrchňáky? Nedělají žmolky na povrchu? V obchodě mi přišli takové chlupané na povrchu… ale zase ty vnitřky mi přišly savější než v té nové variantě (silnější)
@kyki S jakými svrchňáky? S těmi novými Blueberry? Nebo s jinými? Teď jsem se nějak ztratila.
NENE, psala jsem sem dotaz na ty pop in nová a starší verze a ty jsi psala, že používáš spíš jen ty svrchňáky, tak jsem myslela ty.:-)
@kyki To psala @Flyingfrog že je dovycpává, protože nejsou extra savé.
Ale jinak můžu odpovědět taky - měla jsem starší verzi PopIn zhruba dva roky, a jsou jak píšeš trošku chlupatější, ale extra žmolky se na tom netvořily.
A druhou část můžu taky odpovědět - mě taky ty novější příjdou méně savější než ty starší. Nové jsem měla asi půl roku a neoslovili mě vůbec, ta starší verze byla lepší ![]()