Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14093
8.4.13 10:14

Mne ta plina na noc nevadi, s tou pocitam klidne do 3 let. Spatne jsem rozdychavala ty pres den.

A jak je Alzbetce? Lepsi se zdravi?

Jo a nemate zkusenosti se spurtem skoro v 7 mesicich? Kojeni co 3h i v noci me brzo znici. Dokazal vydrzet i 6h, ale to uz je daaavno.

A co je na prikrmech, kadi porad a od patku zelene. :zed: Spotreba separacek a zlucaku mi dost vzrostla a navic za dnesni noc procural vsechny 3 nocni anavy, co mam. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.4.13 17:23

@Flyingfrog Ja kojim v noci snad co 1,5-2 hodiny, prikrmy ji nechutnaji, kadi od narozeni petkrat denne.
Jeste si stezujes? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7725
8.4.13 17:25

@Flyingfrog Jé, ta už je zdravá jak řípa :) - soudím podle toho co provádí. Ale ATB má ještě do středy, a je ještě unavená (každý den to kolem 17h zalomí v naší posteli, ani mi neřekne, jen zmizne a najednou slyším jak chrní). Danielka už je taky v pohodě, ta už ATB dobrala, krev i moč v pohodě, tak jen doufám že při první příležitosti zase něco nechytneme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
8.4.13 22:05

@Brunifid Jo, protože na to nejsem zvyklá a navíc otravuje celý den. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
10.4.13 14:00

Takže je nejspíš čas se pořádně opít, když se to dítě naučilo na nočník, žel nemůžu. :zed:
Tak aspoň prodám růžové plíny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
10.4.13 14:30

@Flyingfrog :potlesk: :potlesk: A růžové by jsi mi mohla nabídnout, ne? :)

A jak jsou děcka zdravé? Vím že taky byli nějak nemocní? už jsou lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.4.13 17:06

POP IN zkušenosti???

Ahoj holky, jakou máte zkušenost s plenkami pop in original a pop in new gen bambus i minkee? Máte nekdo zkušenost s více druhama? Srovnávejte:-) Já v obchodě koukala na ten starší a nový typ a na vzhled mi ten starší typ přijde savější… ale zkušenost nemám… poraďte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena Flyingfrog
10.4.13 18:51

@danali Kdyz ja se budu zbavovat Anavy Easy, ten starsi typ. Ty bys chtela?

Deti jsou zdrave, eLko mel i ATB, ale uz v pohode. V patek jde na prvni hexu za odmenu, ze je zdrav. :lol:

A holky uz taky dobry?

kyki: Mam starsi PoP In, pouzivam z nich ale spis jen svrchni cast, kdyz jsem je davala, tak jsem dovycpavala, extra save mi neprijdou.

• Citovat
  • Upravit
7725
11.4.13 14:32

@Flyingfrog Easy nechci ani nové. Já jsem se jich zbavila všech, malé to neustále protýkalo. Mám jen kalhotovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
11.4.13 16:57

@danali Prave proto me ten dotaz prekvapil. :-) Ja jsem s nimi spokojena, holce protekly akorat pri opravdu nekolika nalozich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
12.4.13 18:49

@Flyingfrog No co to čtu!!! Tak vidíš!!! Super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.4.13 18:09

Donali: Ještě Ti napíši sem:-) A jak jsi spokojená s těmi svrchňáky? Nedělají žmolky na povrchu? V obchodě mi přišli takové chlupané na povrchu… ale zase ty vnitřky mi přišly savější než v té nové variantě (silnější)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
18.4.13 18:14

@kyki S jakými svrchňáky? S těmi novými Blueberry? Nebo s jinými? Teď jsem se nějak ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.4.13 18:20

NENE, psala jsem sem dotaz na ty pop in nová a starší verze a ty jsi psala, že používáš spíš jen ty svrchňáky, tak jsem myslela ty.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
18.4.13 18:28

@kyki To psala @Flyingfrog že je dovycpává, protože nejsou extra savé.

Ale jinak můžu odpovědět taky - měla jsem starší verzi PopIn zhruba dva roky, a jsou jak píšeš trošku chlupatější, ale extra žmolky se na tom netvořily.

A druhou část můžu taky odpovědět - mě taky ty novější příjdou méně savější než ty starší. Nové jsem měla asi půl roku a neoslovili mě vůbec, ta starší verze byla lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure