Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
25.8.13 14:49

Holky, nekupujete někdo perlan na separačky? Právě mi došel a celé klubo se mi kupovat nechce.

• Citovat
  • Upravit
7725
25.8.13 22:21

@Brunifid Kolik toho cca chceš - klidně daruju. Nemám to teda v roli, ale mám to téměř k ničemu - jako separačky to nepoužívám, max s tím čistím byt. Ale mám jich tu celkem dos. t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.13 22:57
@danali píše:
@Brunifid Kolik toho cca chceš - klidně daruju. Nemám to teda v roli, ale mám to téměř k ničemu - jako separačky to nepoužívám, max s tím čistím byt. Ale mám jich tu celkem dos. t

Hodně, ještě rok to, počítám, budu používat, a denně jich několik vyhodím.
Ale zas ne těch 100 metrů, co se prodává celá role.

• Citovat
  • Upravit
7725
25.8.13 23:03

@Brunifid Hele ráno na to mrknu kolik tam toho ještě je (ale vzhledem k tomu že jsem měla celý balík, a používám to jen na utírání oken a prachu tak tam toho bude ještě dost), a pak se domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.13 23:03

@danali OK :)

• Citovat
  • Upravit
7725
26.8.13 20:08

@Brunifid Tak 50ks obedlníku 40×50cm by ti stačilo? Jestli jo tak napiš adresu do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
26.8.13 21:16
@danali píše:
@Brunifid Tak 50ks obedlníku 40×50cm by ti stačilo? Jestli jo tak napiš adresu do SZ.

Tak na chvíli určitě :lol: Jdu psát, díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
116
29.8.13 22:21

Ahoj holky, prosím vás, co máte anavy plíny, máte nějaký tip, když mi po 9 měsících používání postupně dost ztvrdly, co s tím? na začátku to byl takový sametový kožíšek a teď úplně nesrovnatelně tužší. ne že by se nedaly použít, jen to mrzí. V tvrdosti vody problém není, máme měkkou. Prala jsem ve slizu, přišlo mi to horší, teď peru v persil sensitive a přijde mi to lepší, ale nijak zásadně. Měl by pro mě někdo nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
29.8.13 22:37

@EliskaS Já mám dva :)

Za prvé nechat zmoknout venku - ale pak se to dýl suší :) ale bývají o dost měkčí :)

A za druhé, když nechám sušit doma - třeba 2-3h protože venku prší, pak přestane a šoupnu sušák ven, tak jsou potom jakoby měkčí než když se suší jen doma nebo jen venku.

Jinou radu nemám, to jsou jen odpozorované tříleté zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
30.8.13 08:22

@EliskaS no, já peru v tom persilu, nebo strouhaném mýdle se sodou a po tom mýdle mi tedy přijdou měkčí - je fakt, že co mám pračku se suškou, tak plíny nechám vždycky trochu načechrat, i když je pak suším venku, dokud nebyla, stačilo promnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
30.8.13 13:10

Potvrzuju druhý tip danali, taky mívam měkčí, když je nacpu ven po dešti.

Teď si se sušením „užívám,“ páč se zatepluje barák a musím sušit doma a dost často nemůžu otevřít okno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.9.13 09:00

Prosím o radu, kde prodáváte látkové plenky? Díky M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
2.9.13 09:08
@Mikro píše:
Prosím o radu, kde prodáváte látkové plenky? Díky M

myslíš jako ve kterém bazaru? Podle mě nejlíp funguje bazárek (nejen) s látkovkama na Modrým koníkovi (modrykonik. cz), je přehledný a je tam hodně uživatelek (nakupovat můžou i neregistrované). Já pleny z 2. ruky vždy nejlíp a nejrychleji prodala i nakoupila tam, do jiného bazaru vlastně ani nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.9.13 09:10

@Mikro Potvrzuji, modrykonik bazar a teď nově to zkouším tady na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.9.13 09:30

Díky za odpovědi, na weby o látkovkách jsem moc nechodila, tak nemám přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure