Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
534
3.10.13 21:56

Holky díky za rady… ještě by mě zajímalo jaké jsou kalhotové plíny od popoliny, POP IN a Imse Vimse se savostí i dobou schnutí a které jsou z nich nejlepší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
3.10.13 22:21

…jinak myslím tyto - 1. Popolini Standard (UltraFit)bioflanelové, 2.POPOLINI ONE SIZE RAINBOW biobavlna, dále 3.POP IN Resuable nappies + bamboo a pak imse vimse bioflanel a imse vimse biofroté. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 11:06
@Natinka píše: …jinak myslím tyto - 1. Popolini Standard (UltraFit)bioflanelové, 2.POPOLINI ONE SIZE RAINBOW biobavlna, dále 3.POP IN Resuable nappies + bamboo a pak imse vimse bioflanel a imse vimse biofroté. :-)

Popolini mám akorát vícevelikostní kalhotkové a vždy záleží na použitém materiálu - tencel sál nejmíň, bavlna více a bambus nejvíce. Přesně naopak to je pak se schnutním takže když jsem věděla, že budu přebalovat brzy tak jsem dala tencel, na delší dobu bambus…Pop In New Gen Bamboo - mně docela zklamali savostí (tvarově jsou ale v pohodě) - ačkoliv mají bambusové vnitřky tak jsou srovnatelné právě s tím tencelem takže přidávám většinou ještě jednu vkládačku navíc a na delší dobu používám základní Bamboolik (jedeme teď přes den v SIO plenách).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.13 11:36

Vzkaz od Bamboolika

Vážení zákazníci, protože se nám nechce při odjezdu z veletrhu dlouho balit, vyhlašujeme výprodej stánku Bamboolik. Od 12 hodin do konce veletrhu tak můžete nakoupit za veletržní ceny minus 10%. Takže kdo jste váhal s nákupem a jste z Prahy tak si tam ještě zajděte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terie
20.10.13 19:05

Dobrý den,
jsem studentkou UK na katedře Sociální a kulturní ekologie. Rozhodla jsem se zvolit si pro svou diplomovovou práci téma látkových plenek. Touto cestou hledám rodiče (resp. maminky), které pro své děti používají moderní látkové pleny a chtěli by se zapojit do mého výzkumu, který by spočíval v rozhovoru ohledně tohoto typu plenek.

Budu velmi ráda za odpověď, stačí napsat SZ nebo na email mamsebe(zavináč)seznam.cz

Těším se na spolupráci :kytka:

Tereza

• Citovat
  • Upravit
24.10.13 22:14

Vzkaz od Bamboolika

Zítra po obědě bude naše látková poradkyně Zuzana Lálová (kontakt najdete na webu v sekci látkové poradenství) v jižních Čechách, v okolí Tábora. Pokud byste se chtěli podívat na Bamboolikův sortiment zblízka, osahat si naše krásné materiály a nechat si poradit, ozvěte se, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.10.13 21:37

Článek Zkušenosti s látkovkami

Ahoj, dlooooouho jsem tu nebyla. Nedávno jsem sepsala pro jeden webík moje zkušenosti s látkovkama. Tímto prosím o konstruktivní kritiku a Vaše zkušenosti :-). Pokud možno do diskuse na webu :-)

http://www.priroda.cz/clanky.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
15.11.13 12:08

Uf, no tak tuhle diskuzi budu mít místo knížky po večerech. Snad to všechno pochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
15.11.13 21:51

@ŠmudlinkaJ Nebo se raději ptej, než všechno začneš pročítat. ;-) Je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
16.11.13 09:40

@Flyingfrog No asi to bude lepší na začátku se pořád hádají jestli jsou lepší jednorázovky a nebo látkovky a to mě teda moc nezajímá když už jsem rozhodnutá to aspon vyzkoušet na jednorázovky se dá přejít vždycky. spíš se teď do toho zasvěcuju a zjištuju kolik toho budeme potřebovat ale stejně budu nakupovat až v průběhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.11.13 09:43

@ŠmudlinkaJ docela dobré info stránky jsou tady:
 http://www.latkovepleny.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
16.11.13 12:02

@ŠmudlinkaJ Zkus jít spíše do této diskuze - v ní to žije https://www.emimino.cz/…y-sem-65151/ tady už to moc nežije. Kdysi jsem v této diskuzi napsala dlouhý příspěvek jak se začátky v látkových plenkách - je na straně 64.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
20.11.13 10:35

Bamboolik

Dobrý den,
neporadila byste některá, jak najít maminku používající pleny Bamboolik z Olomouce nebo Přerova? Ráda bych je „omrkla“ v reálu.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
20.11.13 10:53

@Alecramas https://www. facebook. com/groups/493428687357305/ zkste se poptat tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 13:13
@Alecramas píše:
Dobrý den,
neporadila byste některá, jak najít maminku používající pleny Bamboolik z Olomouce nebo Přerova? Ráda bych je „omrkla“ v reálu.
Děkuji.

Přeju pěkný den, zkus kontaktovat paní Janu Trefilovou - http://www.bamboolik.cz/…-poradenstvi. Je to naše látková poradkyně, která ti ráda vše ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure