Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
8.3.14 15:06

Ahoj holky, prodávám komplet latkovaci výbavu: anavy, plenky od kisy, nocni plenky od kisy, svechnaky různé včetně vlnacku apod., pokud byste meli zájem, pisnete mi do zpráv, pošlu fotky. Vsechno mam jako nové, používané jen synem 8 'měsíců a některé kusy jsou uplne kove, koupené pro dceru, která v látce byt nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
8.3.14 21:20

@Svandu Přidávám se k otázce, mám kluka skoro 2 roky a dávám čtverce a svrchňáky nebo zavazovací Disany, případně kalhotkovky popolini a po hodince je mokrej. :nevim: Záda nebo kolem nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.3.14 07:19

@luccess málo vycpaný. Chtělo by to přidat nějaký bambus, nebo aspň další čtverec na rovno :think: Dvouleťáci čůrají víc naráz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
9.3.14 12:18

@pomeranca Zapoměla jsem napsat, dávám bambusovou vkládačku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
24.3.14 15:44

Ahoj holky, ve středu 26.3. ve 14.00 na Praze 6 plánuju uspořádat setkání a posezení s povídáním o látkových plínkách. Budu mít i různé značky a druhy na prohlédnutí, osahání… Na co myslet při sestavování výbavičky, kolik čeho koupit do začátku… Vždycky jsem chtěla podobné setkání uskutečnit, ted se snad zadaří, tak se moc těším… Pokud byste chtěly dorazit, dejte vědět…
(Od Veselých plen mám pro ty co dorazí slíbenou 3% slevu na nákup…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
21.4.14 16:48

Ahoj holky, čekám miminko a zvažuji o kombinaci látkových plen s jednorázovkami.
Bohužel se v tom lehce ztrácím. Podědila jsem klasické látkové pleny v perfektním stavu, ještě co jsem nosila já za komančů. Bohužel nevím, jak sestavit plně funkční plenu. Budu moc ráda za tipy, rady.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.14 18:03
@Blanch89 píše:
Ahoj holky, čekám miminko a zvažuji o kombinaci látkových plen s jednorázovkami.
Bohužel se v tom lehce ztrácím. Podědila jsem klasické látkové pleny v perfektním stavu, ještě co jsem nosila já za komančů. Bohužel nevím, jak sestavit plně funkční plenu. Budu moc ráda za tipy, rady.
Děkuji :kytka:

Ahoj. K plenkám budeš ještě potřebovat svrchní kalhotky. Vše ostatní už pak záleží na tvé náročnosti. Můžeš mrknout na můj rozpis typů plen mimipleny.blogspot.cz. A kdyby si chtěla navšítivit nějakou prezentaci o plenkování tak na tydenopravdovychplen.cz jsou různé akce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
21.4.14 18:19

@Daniela Bamboolik já se úplně v tom ztrácím a hlavně přijít na to, které jsou nejlepší :lol: Nevíš náhodou, zda jsou i nějaké semináře v Ostravě? Velice ráda bych se takové prezentace účastnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.4.14 16:23

Ahoj,
srdečně vás zvu na seminář o látkových plínkách s ukázkami různých typů a značek plen.

28.4. v 11. 30 Centrum inspirace a tvořivosti, Charlese de Gaulla 18, Praha 6 email: helena@obcanskainspirace.cz
29.4. v 16.00 MC Císařka, Na Okraji 41, Praha 6 Petřiny email: MCCisarka@seznam.cz

Pokud plánujete přijít, nahlašte se na emaily
Seminář je nekomerční, výbavu zapůjčily Veselé pleny…

Budu se na vás moc těšit.
Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.5.14 10:22

Čím to máslo mixujete ženy? já si tím zničila tyčový mixer od Ety, plus i to máslo už po první minutě :zed: začalo to smrdět, uvolnili se do másla nějaký černý částečky…mám to šlehat teda normálně metlama spíš než ponorným mixerem? to nepujde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.5.14 10:25
@ivuska.h píše:
No prostě tam na závěr nakapu trochu těch éteráků.

Šlehat cca 5 minut? To záleží na tom, jak chladnou máš tu lázeň, já to mám postavené ve velké misce s vodou a s trochou ledu, pak to jde o dost rychleji, ale zas to nesmíš přehnat, protože pak to zas dělá hrudky.

Nechutná to vcelku nijak, ne, že bych to jedla, ale mám i kelímek na mazání rtů (s mandarinkovým éterákem) a žádnou chuť jsem nepostřehla.

Čím to máslo mixujete ženy? já si tím zničila tyčový mixer od Ety, plus i to máslo už po první minutě :zed: začalo to smrdět, uvolnili se do másla nějaký černý částečky…mám to šlehat teda normálně metlama spíš než ponorným mixerem? to nepujde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.5.14 10:29

@Monyyy tady mas navod http://www.home-made.cz/…rozenou.html treba.. musis to rozpustit ve vodni lazni..

• Citovat
  • Upravit
52
6.5.14 10:49

@Anielka postup vím, jen tedy nevím čím šlehat, další mixer si zničit nechci…ten co je tam na obrázku vypadá jak ruční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.5.14 10:51

@Monyyy Jj, to je rucni metla… dole v diskuzi se to resi.

• Citovat
  • Upravit
52
6.5.14 11:46

@Anielka měl by to být šlehač z ikei, z toho odkazu, takže ruční to není jsem koukala, to by se asi šlehalo dlouho :) čím desinfikujete povrchy před přípravou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure