Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
18.5.14 10:27

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, co dát na noc devítitýdenní holčičce (v noci nepřebaluju, jednu plenku má cca deset hodin). Mám vlněné i fleecové svrchní kalhotky, ale bohužel nevím, co by se nejvíc hodilo dát do nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.5.14 10:31

@Gintare Nejakou kalhotovku? Ja jsem v tehle dobe davala kalhotovku anavy a stacilo to.

• Citovat
  • Upravit
14
18.5.14 10:44

Díky za radu, zkusím to. Mám tu jednu obyčejnou (ne noční), snad to bude v kombinaci s těmi svrchními kalhotkami stačit. Ještě mám i jednu fleecovou kalhotkovou plenku, tak možná zkombinovat dvě vrstvy fleecu. Asi se budu muset pustit do zkoušení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.5.14 11:24

@Gintare Ja zacala davat nocni plenky az nekdy kolem 4/5 mesice a to mam fakt velkyho ucuranka..

• Citovat
  • Upravit
5
4.6.14 11:05

Ahoj, scháním klasické bavlněné pleny, starší výroby (klidně 20-30let:-)) Nemáte někdo prosím doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.6.14 12:10
@lvik píše:
Ahoj, scháním klasické bavlněné pleny, starší výroby (klidně 20-30let:-)) Nemáte někdo prosím doma?

Ahoj, myslim, ze tady si takovy poklad kazdy hlida jako oko v hlave :). Ledaze by nekdo rozprodaval vybavu. Spis koukej po inzeratech;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
4.6.14 20:08

@lvik Přesně tak, už mám odplenkované obě děti, ale tyhle ččtverovky si nechávám, jsou vhodné na všechno :) i jako utěrky vydrží a sajou líp než ty co se teď koupí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
11.6.14 18:17

@lvik já koupila na aukru, tak zkus tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.6.14 17:02

Ahoj, můžete mi poradit v cem perete? Minule jsem používala prášek z ořechů a mýdlový sliz. Ted je druhému prckovi 8m a porad bojujeme s opruzeninama. Ma ekobabylove a jakžtakž dobrý a dostane látku a po 3. plíně je osypanà. Uz nevím. Vcera jsem koupila nové separacky z bambusu a vypadá to lépe. Máte někdo zkušenosti, že by to dělaly separačky?

Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.14 21:22
@mimi0608 píše:
Ahoj, můžete mi poradit v cem perete? Minule jsem používala prášek z ořechů a mýdlový sliz. Ted je druhému prckovi 8m a porad bojujeme s opruzeninama. Ma ekobabylove a jakžtakž dobrý a dostane látku a po 3. plíně je osypanà. Uz nevím. Vcera jsem koupila nové separacky z bambusu a vypadá to lépe. Máte někdo zkušenosti, že by to dělaly separačky?Díky za radu

Na kolik stupňů perete? K likvidaci bakterií je potřeba na 60 a pro zkusila bych přidat Sanytol na prádlo. Může pomoci i ta změna separaček. Každé dítě reaguje jinak. Vždycky je potřeba najít příčinu opruzení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
5.8.14 08:37

Holky ani nevím jestli si mě ještě pamatujete, přináším Vám nabídku, organizuji akci Dítě na těle a tu druhý odkaz jedná se o pokus o rekord maminke, tatínků prostě všech kteří nosí své děti v šátku nebo ergo nosítku, pokud se chcete přidat jste srdečně zváni 30.8.2014 do Mirakula, pokud se zaregistrujete na prvním webu máte vstupné zdarma, ráda vás všechny uvidím :-)

• Citovat
  • Upravit
109
3.9.14 17:38

Ahooj holky, prosím o radu. Máte někdo zkušenost s plenkami pastelka Haipa daipa? Přijdou vám lepší než čtvercové pleny? Případně čím jste je dovycpávali pokud to bylo třeba? Zatím miminko čekám tak zvažuju co všechno koupit. Chtěla bych látkovat od narození.
A máte zkušenost ještě s ubrouskama k vlhčení Haipa daipa (místo klasických vlhčených ubrousků)? A čím jste případně miminku prdelku omyly, jen vodou? Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.9.14 12:20

Látkové pleny

Také jsem zastáncem látkových plenek
látkovou plenku prostě vyperu a vyžehlím a mohu používat stále dokola a nic mně to nestojí
kolik peněz vyhodíte za ty hnusné plenky na suchý zip?
kolikrát tyto plenky ani pořádně nelepí:)
pokud můžete používejte látkové plenky a vaše dítko bude brzo bez plenek
pokud používate plenky na suchý zip, dítě je v suchu a nechce se naučit chodit bez plenek-jsou horší na odvykání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.9.14 12:25
@Anonymní píše:
Také jsem zastáncem látkových plenek
látkovou plenku prostě vyperu a vyžehlím a mohu používat stále dokola a nic mně to nestojí
kolik peněz vyhodíte za ty hnusné plenky na suchý zip?
kolikrát tyto plenky ani pořádně nelepí:)
pokud můžete používejte látkové plenky a vaše dítko bude brzo bez plenek
pokud používate plenky na suchý zip, dítě je v suchu a nechce se naučit chodit bez plenek-jsou horší na odvykání

Mami? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.9.14 12:30

Určitě nejsem tvoje matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...