Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Jaja157 píše: @ivuska
Ivi, tak se nam ted stalo uplne to same-na prebalovaku rev jako blazen, tak jsem zkusila podle toho, jak jsme se tu bavily, dat ji na postel… a ejhle, vse v kliduTo jsou decka
je mozne, ze zacaly, holky, vnimat prosto kolem sebe a opravdu maji pocit nejistoty
To je teda divný
Asi se na nás domluvily ![]()
@ivuska.h píše:
To je teda divnýAsi se na nás domluvily
Potvory
![]()
Asi blbej dotaz, ale odmenujes, kdyz se to slavne povede do nocniku? Ja treba davala za bobo lentilku.
Fakt je to divny.
@Brunifid píše:
Asi blbej dotaz, ale odmenujes, kdyz se to slavne povede do nocniku? Ja treba davala za bobo lentilku.
Fakt je to divny.
Ja tedy ne, aspon ne zatim-male je rok a pul. Ale jestli se do pul roku nenauci automaticky kakat jen na nocnik (ted jak kdy), tak neco asi zavedu ![]()
Jsem ji slibila, po vzoru Mirii, neco koupit, kdyz bude bez plin a prozatim to funguje.
Na gumove medvedy jsem lakala ze zoufalstvi, pac se mi to stejne pricilo, ale ona na to nehrala. Jsem ji mohla slibit pytlik a stejne nic. No ale jak jsem psala, dite zrejme nebude moc chytre.
Jsem ji rekla, ze ji koupim cokoliv, tak chtela kocarek s Kittynou. Videla to v Draciku za vylohou.
Nestalo to zas tak moc, dohromady asi tak jako kalhotkova plina a role separacek.
A zatim si rika, riskli jsme i prejezdy k prarodicum a v suchu.
Tak teď fakt nevím, k čemu jsem si pomohla. Zase si říká pomalu co deset minut, že chce čůrat. A evidentně se bojí pustit bobek, takže do středy v pohodě kadila, teď se bojí.
A jak ven? Když chci na delší cestu? Přeci jen ty přejezdy k prarodičům jsou jen cca 20min v autě, já potřebuju jít na delší cestu. ![]()
@Flyingfrog na delší cestu jsem dávala plenku i když si Eli už hlásila, nebyla možnost vždy zastavit a ze začátku jsem musela opravdu zastavit hned, nebo už bylo pozdě. Otázkou je, co to u ní udělá, když jí dáš zase plenku. ![]()
@Flyingfrog ja davala jen treninko kalhotky
pokud jednou plenu seberes tak uz nedavat
ja davala plenu jen na spani poledni a vecerni, pak jsem ji hned sundala
do auta jsem davala treninkove kalhotky, u nas nastesti bez nehod a na delsich cestach jsem oroste zastavovala a v nejhorsim prevlikla dite. A hlaseni kazdych 10 minut je normalni, ma strach ze se pocura a ze se budes zlobit. Tak hlavne bacha at ti nerupnou nekdy nervy kdyz si ucvrkne treba 10× za den ![]()
@Flyingfrog My máme na cesty doteď plínu, někdy treningáče. Většinou je suchá. Přejezdy máme od 20 minut do 2h.
Jako zatim i venku na hodinu sucha. Ona zadrzet umi. Zitra bude vetsi zkouska, pujdou s tatinkem do mesta.
Treningace nemam a uz ani penize na ne.
Plinu na noc ma, ale s tim pocitam.
Akorat teda bobek bude orisek. Videli jsme na ni, ze chce, ale do nocniku ji to nejde. To jsem zvedava, jak dopadne.
Kazdopadne ji chvalim, pocurala se od te stredy jen 2×.
@Flyingfrog
Paráda, to půjde! Třeba pustí bobek do noční plenky.
Plínu na noc zatím má i Alžbětka, a nevypadá to na odplenkování. Dnes jí pročůrala až na oblečení, to se mi už dlouho nestalo. ![]()