Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14094
30.1.13 16:33

Příspěvek upraven 06.06.13 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
30.1.13 21:27

@Flyingfrog Můj Honzík už 2,5 má - skoro měsíc, a jestli se do nočníku vyčural 5×, tak je to moc, čekám na oteplení, běhání po zahradě a že mu to docvakne. Babičky neřeším, nebo odpálkuju. Jako ráda bych aby byl bez, ale veškerá motivace selhává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
30.1.13 21:35

@analoja Hm, já nevedu zahradu, nechala jsem ji běhat v létě doma nahatou a k ničemu to nevedlo. A moje mamka nic neříká, jen tchýně se včera neopomněla zeptat. No a taky kamarádky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.1.13 21:43

@pomeranca Byly tam i svrchní Thirsties, jednorázovky kikko, pop in new gen. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.1.13 21:51
@Brokianaa píše:
@pomeranca Byly tam i svrchní Thirsties, jednorázovky kikko, pop in new gen. :mrgreen:

Svrchňáků jsem si všimla, těch dalších ne… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
30.1.13 22:15

Já tu holku ze čtyř v tom znám, přednášela u nás na katedře Globální rozvojové vzdělávání :-) A teď má Ábela :mrgreen: Viděla jsem jí naposledy u zápočtu, bude to tak dva roky, byla jsem čerstvě těhotná :mrgreen: A s plenečkama mě potěšila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
30.1.13 22:31
@Flyingfrog píše:
@analoja Hm, já nevedu zahradu, nechala jsem ji běhat v létě doma nahatou a k ničemu to nevedlo. A moje mamka nic neříká, jen tchýně se včera neopomněla zeptat. No a taky kamarádky…

no, vhledem k mému pokročilému věku kamarádky s prďolama nemám ;) a moje mamina už ví, že to na mně nemá cenu zkoušet - ale stěžovala si tchýni - ta mi to dnes tak nějak nechtěně práskla ;-)
jinak s tou zahradou - loni Honzík pobíhal bez gatí a čůral na betonový chodník - že čůrá nevnímal, ale loužičky si všiml a začal si v ní prstíkem malovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.1.13 07:58

@pomeranca Měla je zatím v šuplíku:-) Ale pobavilo mě jak skládali ten novosklad :-))) Zajímalo by mě jestli už na to přišli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
31.1.13 13:11

@analoja A to čůral na chodníku kde chodí i ostatní nebo někde u vás. Já mám problém s tím nechat ji běhat tady před bytovkou nebo na hřišti, mně by taky vadilo, kdyby tam dítě očůrávalo tartan případně pískoviště.
Doma běhala v létě nahatá na parketách a bylo jí to jedno, jen mi chodila ukázat, kam čůrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
31.1.13 13:11

@Brokianaa A to je která, ta jak rodila KP nebo jiná? Se na to kdyžtak pak podívám asi na všechno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
31.1.13 17:11
@Flyingfrog píše:
@analoja A to čůral na chodníku kde chodí i ostatní nebo někde u vás. Já mám problém s tím nechat ji běhat tady před bytovkou nebo na hřišti, mně by taky vadilo, kdyby tam dítě očůrávalo tartan případně pískoviště.
Doma běhala v létě nahatá na parketách a bylo jí to jedno, jen mi chodila ukázat, kam čůrala.
Čůral na betonový chodník u tchýňky na zahradě ;)
za panelákem bych ho bosky a bez gatí běhat nenechala - to by taky mohl dojít s nějakým psím nadělením :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
1.2.13 10:58
@analoja píše: Čůral na betonový chodník u tchýňky na zahradě ;)
za panelákem bych ho bosky a bez gatí běhat nenechala - to by taky mohl dojít s nějakým psím nadělením :P

Když my nevedeme nic, kde nechat dítě takhle proběhnout. :(

Holky prosím vás, vím, že jsou zubní pasty bez fluoru pro děti, které přesně?
Musím něco koupit holce. Zuby si čistí ochotně, ale čistím zatím jen vodou a teda dost jí páchne z pusy. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.2.13 11:09

@Flyingfrog Kupuju weledu… ted chci zkusit http://eshop.nobilis.cz/…njaminek-252

• Citovat
  • Upravit
14094
1.2.13 11:25

@Anielka A mas tenhle eshop overeny?

Nebo nemeli by neco v lekarne?
I kdyz jak jsem hrozna s tim nekam chodit, tak radeji objednam. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.2.13 11:32

@Flyingfrog Jj, uz mam asi ctvrtou objednavku tam odsud :) Tj primo vyrobce :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí