Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
2.1.13 21:34

No holky to jstee nepotesili :-D jinak s tim nocnikem mi to rikalo uz par lidi.. ze ty nase deti co frcej od narozeni v jednorazovkach a neznaj mokro v pline se to pak rychleji uci ze jim to vadi jak jsou latkovky mokry. Jinak me kluci rvou jak je neprebalim dyl jak za 2-3 hodky ( v pamperskach) a kdyz maj nakadino tak rvou hned jak to vykonaj… asi mam citi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.1.13 21:37

@sestramona No u nás to funguje a když už nic tak je to finanční úspora. Já i jednoráz musela přebalovat co 2 hodiny a to pak pěkně lezlo do peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
2.1.13 21:50

@sestramona třeba budeš mít štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.1.13 21:57
@Mahja píše:
@pomeranca Dík. Koukám, že máš i super bundičku!

To na profilovce je flísová mikina. Bundu mám taky, nosím teď v zimě mikinu i bundu dohromady. Na kočár se mi doma práší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.1.13 09:15

@pomeranca Prosím tě, a bundu máš koupenou, nebo jsis ji spíchla, já zrovna dojela od doktora a stavila se v galanterce a koupila zip, co mi padne do bundy, že si ušiji nějaký ten panel, neb i přes to břicho už teď to mám dost těsné a kde je konec zimy, že…
Jaký ten panel má tvar? Je to obdélník, nebo je dole širší a nahoře uzší? Samo pak využiji při nošení :-)
No, nic, sotva jsem přijela, musím zase fičet, beru známou do Bavlnky, jdem vybírat nosítko, malá ji pořád řve, musí ji nosit a je už z toho na prášky. Tak mi psala, že uvažuje o nosítku z chicca za 5 stovek. :zed: Naštěstí jsem jí to rozmluvila a nabídla zatím svou nevyužitou manducu, ale nakonec jdeme koupit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.1.13 09:35

@Mahja Ad nosítka - koukala jsi na to nové KiBi? Já jsem šátková, ale kdybych chtěla nosítko, tak o něm vážně uvažuji.

@sestramona Látkovky a rychlejší nočník je hovadina. Některému dítěti vadí mokro v čemkoliv, jiné bude lítat s hovn. m na zadku a je mu to buřt. Prostě kus od kusu. Za mne jsou látkovky zdravější, levnější.

• Citovat
  • Upravit
4672
3.1.13 09:49

Já jsem teda šátku na chuť nepřišla, přijde mi to mimi v tom takový nepřirozeně zkroucený. Koupila jsem Mei-Tai z druhé ruky a v tom mi dítě zase řve. Chtěla jsem to na večer, když je prudivá, že když jí budu nosit, tak bude v klidu a houbeles. Taky jsem si říkala, že to bude fajn, když jen na chvilku vyběhnu se psem, ale vzteká se a nějak divně mi v tom sedí. Když nedokážu uvázat ani tohle, tak už nevím. Manduca se mi líbí, ale ta cena 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.1.13 10:05

@Mahja mrknu se, mám ji dole na předsíni, tak až půjdu okolo. je yo bunda a mikina Angelwings.

jinak nemít manducu a šátek a skaldino, tak taky uvažuju o kibi… moc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
3.1.13 11:06

@Mahja
mám kibi a naprostá spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.1.13 11:16

Mi se to Kibi nějak moc nelíbilo, zrovna jsem na něj koukala, ale je to asi zvykem, že mám doma manducu a pandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
3.1.13 11:21

@Mahja
mi jo, nepřišlo mi takové a je krásně variabilní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
3.1.13 15:28

@andreiika To chce vypilovat úvaz, pak dítě v šátku rozhodně není zkroucené.
Mně už ta cena za nosítka ani nepřijde. Navíc v něm dítě fakt vydrží docela dlouho.

Já mám šátek, Beco a Skaldino, se vším spokojenost. :-) Mně to Kibi vůbec nezaujalo, ale je fakt, že v době, kdy přišlo na trh, jsem byla v pořadníku do skaldina a jsem spokojená. Plus co vím, tak Kibi má zatím omezené vzory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.1.13 15:34

Já bych si ze vzorů Kibi vybrala. Hlavně je skladem, čekačka půl roku není nic pro mne.

• Citovat
  • Upravit
4672
3.1.13 18:11

@Flyingfrog když bych věděla, že v tom bude spokojená, tak bych ho asi i pořídila, ale už mi tu leží Mei-Tai za litr… Mně na tom šátku vadí, že se to i dlouho váže, vím chce to praxi, ale když ho nevyužívám často, tak tu praxi nezískám. Uvidím, třeba časem i Mei-taii přijde na chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
3.1.13 18:13

Koukám na to Scaldino..to je ale už pro velké děti? Koukám na tu fotogalerii a takhle velké dítě bych teda na zádech netahala, to bych o ně přišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure