Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@ivuska.h Ano, dají se používat víckrát po sobě. Síťka velké díry nemá, ale když je v ní plinka a počůrá se, tak mimčo necítí mokro. Můj prcek se ozývá hned po prvním vyčůrání, takže spotřeba jednorázovek byla děsná. Ty Sandry nám z tohoto důvodu vyhovovaly, že jsem nemusela přebalovat hned. Problém je, že ty suché zipy dělají neplechu a střih není taky úplně ideální. Přeci jen ty plenkové kalhotky nejsou levnou záležitostí, tak bych to ráda aspoň viděla, abych věděla, do čeho jdu. U nás jsem zatím na jiné, kde se plenky vkládají a nemusí se hned po jednom počůrání prát, neobjevila.
@Kdoule I v obchodě mi paní říkala, že se do kapsy pleny vkládají.
@Miraell, to mě překvapuješ, takže paní v obchodu říkala, že se dává plenka do kapsy a zároveň že vydrží bez přeprání více použití?
To nám dřív rozhodně takto neříkali a víckrát se používalo, právě jen když se daly plíny navrch… Navíc tedy možná dělají teď tu kapsu z jiného materiálu, tehdy bylo normálně těmi oky vidět skrz na plínu, jak byly velké a byla to taková umělá síťovina, pocit sucha to nedělalo… Asi už jsou ty kalhotky trochu jiné…
O moderních kapsovkách, kde by se dalo používat víckrát vycpané, taky nevím. Ta látka je i po počůrání prostě zašpiněná a měla by se vyprat. ![]()
@Kdoule píše:
@Miraell, to mě překvapuješ, takže paní v obchodu říkala, že se dává plenka do kapsy a zároveň že vydrží bez přeprání více použití?To nám dřív rozhodně takto neříkali a víckrát se používalo, právě jen když se daly plíny navrch… Navíc tedy možná dělají teď tu kapsu z jiného materiálu, tehdy bylo normálně těmi oky vidět skrz na plínu, jak byly velké a byla to taková umělá síťovina, pocit sucha to nedělalo… Asi už jsou ty kalhotky trochu jiné…O moderních kapsovkách, kde by se dalo používat víckrát vycpané, taky nevím. Ta látka je i po počůrání prostě zašpiněná a měla by se vyprat.
Taky si to myslím, podle mě je to spíš nějaké nedorozumění… Ona i ta síťka prostě počůraná bude, i když nenasaje…
Mě ty látkovky asi fakt lezou na mozek
Dneska se mi zdál sen o nějakých super inovovaných vkládačkách anavy, které ovšem zákaznice nechtějí, protože je nechápou
![]()
@pomeranca píše:
Mě ty látkovky asi fakt lezou na mozekDneska se mi zdál sen o nějakých super inovovaných vkládačkách anavy, které ovšem zákaznice nechtějí, protože je nechápou
![]()
![]()
@Broučkovka píše:
@pomeranca
mi se zdálo před týdnem o tučnácích
tak, o tech se mi zda porad ![]()
@Jaja157 píše:
tak, o tech se mi zda porad
jenže já je mám objednané
![]()
@Broučkovka píše:
@Jaja157
tyrkysovou
ta je moc pekna
ale mela jsem spadeno na fialovou, ovsem s vedomim, ze ji proste ted neporidim
a od te doby, co se po nich zaprasilo uz jen vzdycham ![]()
@Broučkovka píše:
@Jaja157sis ji mela objednat a nechat az po novem roce
tak takhle jsem neuvazovala
inu, pozde pozde
@Jaja157 píše:
tak takhle jsem neuvazovala![]()
inu, pozde pozde
treba ještě budou ![]()
@pomeranca píše:
Mě ty látkovky asi fakt lezou na mozekDneska se mi zdál sen o nějakých super inovovaných vkládačkách anavy, které ovšem zákaznice nechtějí, protože je nechápou
![]()
![]()
To je teda fakt úlet
![]()