Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3964
13.12.12 20:18

@ivuska.h Ano, dají se používat víckrát po sobě. Síťka velké díry nemá, ale když je v ní plinka a počůrá se, tak mimčo necítí mokro. Můj prcek se ozývá hned po prvním vyčůrání, takže spotřeba jednorázovek byla děsná. Ty Sandry nám z tohoto důvodu vyhovovaly, že jsem nemusela přebalovat hned. Problém je, že ty suché zipy dělají neplechu a střih není taky úplně ideální. Přeci jen ty plenkové kalhotky nejsou levnou záležitostí, tak bych to ráda aspoň viděla, abych věděla, do čeho jdu. U nás jsem zatím na jiné, kde se plenky vkládají a nemusí se hned po jednom počůrání prát, neobjevila.
@Kdoule I v obchodě mi paní říkala, že se do kapsy pleny vkládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.12.12 21:17

@Miraell, to mě překvapuješ, takže paní v obchodu říkala, že se dává plenka do kapsy a zároveň že vydrží bez přeprání více použití? :think: To nám dřív rozhodně takto neříkali a víckrát se používalo, právě jen když se daly plíny navrch… Navíc tedy možná dělají teď tu kapsu z jiného materiálu, tehdy bylo normálně těmi oky vidět skrz na plínu, jak byly velké a byla to taková umělá síťovina, pocit sucha to nedělalo… Asi už jsou ty kalhotky trochu jiné…

O moderních kapsovkách, kde by se dalo používat víckrát vycpané, taky nevím. Ta látka je i po počůrání prostě zašpiněná a měla by se vyprat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.12.12 23:17
@Kdoule píše:
@Miraell, to mě překvapuješ, takže paní v obchodu říkala, že se dává plenka do kapsy a zároveň že vydrží bez přeprání více použití? :think: To nám dřív rozhodně takto neříkali a víckrát se používalo, právě jen když se daly plíny navrch… Navíc tedy možná dělají teď tu kapsu z jiného materiálu, tehdy bylo normálně těmi oky vidět skrz na plínu, jak byly velké a byla to taková umělá síťovina, pocit sucha to nedělalo… Asi už jsou ty kalhotky trochu jiné…O moderních kapsovkách, kde by se dalo používat víckrát vycpané, taky nevím. Ta látka je i po počůrání prostě zašpiněná a měla by se vyprat. :nevim:

Taky si to myslím, podle mě je to spíš nějaké nedorozumění… Ona i ta síťka prostě počůraná bude, i když nenasaje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.12.12 08:51

Mě ty látkovky asi fakt lezou na mozek :roll: Dneska se mi zdál sen o nějakých super inovovaných vkládačkách anavy, které ovšem zákaznice nechtějí, protože je nechápou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.12.12 09:03
@pomeranca píše:
Mě ty látkovky asi fakt lezou na mozek :roll: Dneska se mi zdál sen o nějakých super inovovaných vkládačkách anavy, které ovšem zákaznice nechtějí, protože je nechápou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:D:D:D
Tomu rikam vyzva pro Ivusku :pankac: Ale tam se nebojim, ze by zakaznice neco nepochopily;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
14.12.12 09:03

@pomeranca
mi se zdálo před týdnem o tučnácích :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.12.12 09:11
@Broučkovka píše:
@pomeranca
mi se zdálo před týdnem o tučnácích :-D

tak, o tech se mi zda porad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
14.12.12 09:24
@Jaja157 píše:
tak, o tech se mi zda porad :D

jenže já je mám objednané :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.12.12 09:50
@Broučkovka píše:
jenže já je mám objednané :-P :lol:
:twisted: a jeee, dalsi provokaterka :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
14.12.12 10:19

@Jaja157
tyrkysovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.12.12 10:31
@Broučkovka píše:
@Jaja157
tyrkysovou :mrgreen:

ta je moc pekna
ale mela jsem spadeno na fialovou, ovsem s vedomim, ze ji proste ted neporidim
a od te doby, co se po nich zaprasilo uz jen vzdycham :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
14.12.12 10:46

@Jaja157

sis ji mela objednat a nechat az po novem roce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.12.12 10:53
@Broučkovka píše:
@Jaja157sis ji mela objednat a nechat az po novem roce :-)

tak takhle jsem neuvazovala 8o :) inu, pozde pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
14.12.12 10:55
@Jaja157 píše:
tak takhle jsem neuvazovala 8o :) inu, pozde pozde

treba ještě budou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.12.12 11:47
@pomeranca píše:
Mě ty látkovky asi fakt lezou na mozek :roll: Dneska se mi zdál sen o nějakých super inovovaných vkládačkách anavy, které ovšem zákaznice nechtějí, protože je nechápou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je teda fakt úlet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí