Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
14.12.12 11:48
@Broučkovka píše:
@Jaja157
tyrkysovou :mrgreen:

No já doufám, že ty sucháčové dnes dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.12.12 12:22
@Broučkovka píše:
treba ještě budou :-)

Tomu neverim :P.

Ivusko, planujes dalsi varku?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
14.12.12 12:45
@ivuska.h píše:
No já doufám, že ty sucháčové dnes dorazí.

a jinak už budeš mít pro mě všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.12.12 16:52

Holky jdu se optat - nové pleny… chci aby získaly lepší savost ještě než se prcek narodí… A teď mě zajímá.. je důležité nechat úplně uschnout a poté opět vyprat nebo stačí jen proschnout? Lehce??? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
14.12.12 17:24

Ahoj, asi hloupý dotaz - ale jak sušíte AIO plínky. Teď mi přišly dvě nové (nemám s nimi zkušenost) a píše se že nejlépe sušit volně, ani nedávat na topení. Ale volně mi to bude schnout hrozně dlouho. Dáváte na topení? Nebo jak sušíte? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
14.12.12 17:28

Ahoj, asi hloupý dotaz - ale jak sušíte AIO plínky. Teď mi přišly dvě nové (nemám s nimi zkušenost) a píše se že nejlépe sušit volně, ani nedávat na topení. Ale volně mi to bude schnout hrozně dlouho. Dáváte na topení? Nebo jak sušíte? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
14.12.12 17:31
@Kristyna+Daník píše:
Holky jdu se optat - nové pleny… chci aby získaly lepší savost ještě než se prcek narodí… A teď mě zajímá.. je důležité nechat úplně uschnout a poté opět vyprat nebo stačí jen proschnout? Lehce??? Díky moc

Bohužel nevím, nikdy jsem nezkoušela prát bez doschnutí. Z logiky věci bych ale soudila, že je potřeba máčet suché nebo téměř suché látky… Ale mohu se zeptat, proč je chceš tak výrazně oprat? Já jsem nové vyprala 2×, čistě aby začaly sát a nestékalo to z látky pryč, protože to maličké miminko nemá tak ohromný výdej (taky se často přebaluje), aby se to neopralo za pochodu… Cca 10× opráno jsem měla ještě v šestinedělí, než to pořádně začalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
14.12.12 17:33
@andreiika píše:
Ahoj, asi hloupý dotaz - ale jak sušíte AIO plínky. Teď mi přišly dvě nové (nemám s nimi zkušenost) a píše se že nejlépe sušit volně, ani nedávat na topení. Ale volně mi to bude schnout hrozně dlouho. Dáváte na topení? Nebo jak sušíte? Díky moc

Na topení nedávám nikdy, ničí to PUL látku - tu povrchovou neprodyšnou vrstvu, plus většinou trpí gumičky v kalhotkových plenách (nejen v AIO). Dávám volně na šňůru a s delším sušením v zimě počítám, když spěchám nebo dosouším, dávám na takový ten malý ponožkový sušák k topení, to dosychá poměrně dobře i rychle, když topení hřeje. Na topení dávám vkládačky nebo čtvercové pleny, když je to nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
14.12.12 17:39

AIO suším normálně na sušáku. Trvá to tak den a půl teď. Svrchní část anavích AIO je suchá prakticky po pár hodinách, ty vnitřky už schnou déle, ale mám jich dost, tak mi to nevadí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
14.12.12 17:42

@Flyingfrog já teď pořídila 3 ks :D vím, že je to málo, ale chtěla jsem nejdřív otestovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
14.12.12 17:45

@andreiika A jaké máš?
Jinak pro rychlejší sušení dávám ten sušák co nejblíže topení, ale ne tak, aby se plína dotýkala. Suším takhle noční plíny, protože ty mám jen tři. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
14.12.12 17:48

@Flyingfrog mám AIO Anavy (Slony), pak Totsbots s tou novou látkou Mirenou (nebo jak se to jmenuje :D a pak jsem si nechala na mimibazaru ušít plenky značky Vesz, to jsou kapsovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.12.12 17:49

Já mám sušák u topení a schne mi to celkem rychle - ty nejsavější a tudíž nejdéle schnoucí plíny dávám co nejblíž topení…no tak jak píše Fly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
14.12.12 17:52

Jo a ty Anavy mají vkládačku na patenty, Totsbots jí mají na jedné straně přišitou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
14.12.12 17:55

Ty svrchňáky anavy ti poschnou hodně rychle, vnitřky když přiblížíš topení, tak taky. Ty ostatní značky doma nemám, tak netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure