Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Malý byl taky KP a široké balení jsme dostali až po druhé kontrole…na obou měl kontrolu kyčlí UTZ…
Nase mala mela nevyvinuta jaderka a jedine, co jsme meli doporucene bylo cviceni-krouzeni nozíckama. O sirokem baleni ani dr. nerikal, ale to jsme davali preventivne.
U nas prave ortopedka a UTZ v porodnici, pak po sestinedeli u mistniho ortopeda a pak u toho sameho ve trech mesicich a kdyz je vse OK, tak dal nic.
Včera konečně dostal kluk noční plínu a hádejte co? Pustil do ní nálož. Týden nekadil, tak si to vybere do nové plíny, jaká to klasika.
@Flyingfrog píše:
Včera konečně dostal kluk noční plínu a hádejte co? Pustil do ní nálož. Týden nekadil, tak si to vybere do nové plíny, jaká to klasika.
Jak s tebou cítím. Mám doma druhý týden nové pleny a kaká výhradně do nich, zásadně mimo očekávatelné časy
. A to už kaká 1× denně - tedy, kakala, dokud jsem jí nedala 2× denně novou plínu. Když jí dám novou jen jednu, kaká jen jednou
.
@Kdoule píše:
Jak s tebou cítím. Mám doma druhý týden nové pleny a kaká výhradně do nich, zásadně mimo očekávatelné časy. A to už kaká 1× denně - tedy, kakala, dokud jsem jí nedala 2× denně novou plínu. Když jí dám novou jen jednu, kaká jen jednou
![]()
.
Ony to vycítí.
Holka mi totiž dělala to samé. No ale má kliku, žlučák a sůl na skvrny a plína je jak nová. ![]()
@Flyingfrog píše:
Ony to vycítí.Holka mi totiž dělala to samé. No ale má kliku, žlučák a sůl na skvrny a plína je jak nová.
To je sice fakt, ale to drbání cítím až v zátylku, nový jemňoučký aksamit a já ho drbu a drbu žlučákem
Lumpička je to a hotovo ![]()
@Kdoule @Flyingfrog prostě cítí pohodlíčko měkoučký plíny, uvolní se a je to ![]()
@analoja píše:
@Kdoule @Flyingfrog prostě cítí pohodlíčko měkoučký plíny, uvolní se a je to
@Flyingfrog píše: žlučák a sůl na skvrny a plína je jak nová.Žlučák je mi jasný, ale tu sůl dáváš kam? Až do praní nebo to na to sypeš?
@Brunifid píše: Žlučák je mi jasný, ale tu sůl dáváš kam? Až do praní nebo to na to sypeš?
Moje dítě kadí mnohokrát denně, jestli vás potěší cizí neštěstí
Sůl na skrvny dávám do dávkovače pračky.
A začala jsem taky zkoumat tu jednu knížku, co mně doporučily holky v neočkovací diskuzi, ale já jsem fakt tupá, jakmile je recept jen trochu složitější nebo nákup těch určitých potravin složitější, jsem v háji (plus mi to nebude dítě jíst). Tak asi chcípnem na nezdravou stravu. ![]()
Jinak ta plína je vážně měkoučká, aaach, už jsem se mazlila. ![]()
@Broučkovka píše:
@Flyingfrogjakou knížku?
Radost ze zdravých dětí.