Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
30.11.12 15:01

Malý byl taky KP a široké balení jsme dostali až po druhé kontrole…na obou měl kontrolu kyčlí UTZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.11.12 19:17

Nase mala mela nevyvinuta jaderka a jedine, co jsme meli doporucene bylo cviceni-krouzeni nozíckama. O sirokem baleni ani dr. nerikal, ale to jsme davali preventivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.11.12 20:48

U nas prave ortopedka a UTZ v porodnici, pak po sestinedeli u mistniho ortopeda a pak u toho sameho ve trech mesicich a kdyz je vse OK, tak dal nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
1.12.12 19:05

Včera konečně dostal kluk noční plínu a hádejte co? Pustil do ní nálož. Týden nekadil, tak si to vybere do nové plíny, jaká to klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
1.12.12 19:13
@Flyingfrog píše:
Včera konečně dostal kluk noční plínu a hádejte co? Pustil do ní nálož. Týden nekadil, tak si to vybere do nové plíny, jaká to klasika.

Jak s tebou cítím. Mám doma druhý týden nové pleny a kaká výhradně do nich, zásadně mimo očekávatelné časy :roll:. A to už kaká 1× denně - tedy, kakala, dokud jsem jí nedala 2× denně novou plínu. Když jí dám novou jen jednu, kaká jen jednou :cert: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
1.12.12 19:17
@Kdoule píše:
Jak s tebou cítím. Mám doma druhý týden nové pleny a kaká výhradně do nich, zásadně mimo očekávatelné časy :roll:. A to už kaká 1× denně - tedy, kakala, dokud jsem jí nedala 2× denně novou plínu. Když jí dám novou jen jednu, kaká jen jednou :cert: :mrgreen:.

Ony to vycítí. :mrgreen: Holka mi totiž dělala to samé. No ale má kliku, žlučák a sůl na skvrny a plína je jak nová. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
1.12.12 19:29
@Flyingfrog píše:
Ony to vycítí. :mrgreen: Holka mi totiž dělala to samé. No ale má kliku, žlučák a sůl na skvrny a plína je jak nová. :-)

To je sice fakt, ale to drbání cítím až v zátylku, nový jemňoučký aksamit a já ho drbu a drbu žlučákem :cert: Lumpička je to a hotovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
1.12.12 21:44

@Kdoule @Flyingfrog prostě cítí pohodlíčko měkoučký plíny, uvolní se a je to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
1.12.12 22:37
@analoja píše:
@Kdoule @Flyingfrog prostě cítí pohodlíčko měkoučký plíny, uvolní se a je to ;-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Proč potom nejsem uvolněná taky já, při tom drhnutí jemňoučkého nového bambusového materiálu? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.12.12 09:22
@Flyingfrog píše: žlučák a sůl na skvrny a plína je jak nová. :-)
Žlučák je mi jasný, ale tu sůl dáváš kam? Až do praní nebo to na to sypeš?
Moje dítě kadí mnohokrát denně, jestli vás potěší cizí neštěstí :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
14103
2.12.12 09:32
@Brunifid píše: Žlučák je mi jasný, ale tu sůl dáváš kam? Až do praní nebo to na to sypeš?
Moje dítě kadí mnohokrát denně, jestli vás potěší cizí neštěstí :jazyk:

Sůl na skrvny dávám do dávkovače pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
2.12.12 09:34

A začala jsem taky zkoumat tu jednu knížku, co mně doporučily holky v neočkovací diskuzi, ale já jsem fakt tupá, jakmile je recept jen trochu složitější nebo nákup těch určitých potravin složitější, jsem v háji (plus mi to nebude dítě jíst). Tak asi chcípnem na nezdravou stravu. :roll:

Jinak ta plína je vážně měkoučká, aaach, už jsem se mazlila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
2.12.12 10:36

@Flyingfrog

jakou knížku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103