Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
27.11.12 21:53

@Brokianaa @Flyingfrog holky, moc krásný fotky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.11.12 22:08
@Brokianaa píše:
Hezké fotky, takové milé :srdce:
Jinak GroVia mě teda nepřekvapila Ivuš… U nás tak samo…Ač seděla perfektně, tak prostě hned protekla… A to ji měl malý kolem roku a půl…

Já do toho jinak cpu bambusové vv, ale chtěla jsem zkusit ty origoš jádra… tak je kdyžtak prodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
27.11.12 22:39
@ivuska.h píše:
Tak se do ní záhy vykadila, takže test neproběhl :cert: Zato brutálně propálila Grovii s tím stay dry savým jádrem, úplně to z toho kapalo a to nepila nějak extra moc a měla ji na sobě cca 2 hodiny 8o Měla mokré kolo až na teplákách. Ale jinak i patentková GroVia sedí krásně, pořád změnšuju o jeden patentek.

Ale teď mě napadá, paní taky prodávala nějak nepoužívané, ne? Nebo si to pletu s jiným inzerátem? :think: Jestli se nepletu, tak to asi bude chtít taky oprat, než se ukáží pravé charakteristiky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.11.12 22:51
@Kdoule píše:
Ale teď mě napadá, paní taky prodávala nějak nepoužívané, ne? Nebo si to pletu s jiným inzerátem? :think: Jestli se nepletu, tak to asi bude chtít taky oprat, než se ukáží pravé charakteristiky ;).

Myslím, že psala, že používané 2 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.11.12 07:33

Tak já čekala jestli se operou docela dlouho a nic ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.11.12 09:56

@Flyingfrog Jééé to jsou krásný fotky! :palec:
No jo, tak Ty máš hlavu upravenou furt. Já to barvila naposledy před čtvrt rokem, akorát beru ofinu podle kastrólu, když mi leze do očí :roll:

• Citovat
  • Upravit
14094
28.11.12 11:35
@Brunifid píše:
@Flyingfrog Jééé to jsou krásný fotky! :palec:
No jo, tak Ty máš hlavu upravenou furt. Já to barvila naposledy před čtvrt rokem, akorát beru ofinu podle kastrólu, když mi leze do očí :roll:

Diky. :-)
A to se jen zda, ze mam upravenou. Jednou za 2-3 mesice barva a strih a doma to horkotezko upravim sama. Navic na cernobilych fotkach je barva fuk. Ja bych brala Tvoje dlouhe vlasy hned. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.11.12 13:07

V sobotu jsem byla pochválena dvěma důchodkyněmi, že prý to je pěkné, jak je to miminko v tom pytlíku :lol: (v manduce a nosící AW bundě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.11.12 13:21
@Flyingfrog píše:
Jednou za 2-3 mesice barva a strih

No právě. U kadeřnice jsem byla naposledy tak před 3,5 lety ne-li déle. Barvila jsem doma před porodem. :oops:

• Citovat
  • Upravit
14094
28.11.12 13:50
@pomeranca píše:
V sobotu jsem byla pochválena dvěma důchodkyněmi, že prý to je pěkné, jak je to miminko v tom pytlíku :lol: (v manduce a nosící AW bundě)

Super.
:palec:
Na mě dneska, vesměs důchodci (páč tohle je stará čtvrť), zírali, protože jsem měla vpředu Lumíra, vzadu Stelu, taky v AW. :-)

A jsem zjistila, že někde jsem se tou bundou musela divně o něco otřít, páč se mi lehce potrhala. :zed:

@Brunifid píše:
No právě. U kadeřnice jsem byla naposledy tak před 3,5 lety ne-li déle. Barvila jsem doma před porodem. :oops:

Já tam chodím ráda, mám to jako relax, plus tuhle barvu si doma nenamíchám, ale taky byla doba, kdy jsem si barvila doma (teda mně barvil vlasty taťka) a stříhat maximálně k holiči. :-)
Ono to vysloveně potřeba není, courat ke kadeřnici. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
28.11.12 13:54

Já jsem nebyla u holiče rok, a je to vidět, ale si říkám co mi narostlo v těhotenství už jen tak neporoste :), a barvu si chci jít dát už asi měsíc )už to mám hrozné, nebarvené zhruba od července), ale nemám komu strčit děti :cert: a můj nemá čas dojít dřív abych mohla courat k holiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.11.12 14:12

@danali hmm, na něco je ta pubertální dcera dobrá - aspoň svou šedivějící matku nabarví, když už povozit kočárek je pro ni potupa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.11.12 14:21
@analoja píše:
@danali hmm, na něco je ta pubertální dcera dobrá - aspoň svou šedivějící matku nabarví, když už povozit kočárek je pro ni potupa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15710
28.11.12 15:18
@analoja píše:
@danali hmm, na něco je ta pubertální dcera dobrá - aspoň svou šedivějící matku nabarví, když už povozit kočárek je pro ni potupa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-D to znám… já mámě v pubertě taky barvila hlavu :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.11.12 15:34

Já v pubertě vozila ten kočárek. A náhodou jsem s ním byla důležitá jak zábradlí! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí