Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14102
27.11.12 13:42
@Brokianaa píše:
@pomeranca Děkuji :D Byli jsme se s Edíkem fotit - hodím kdyžtak i sem pár fotek :lol: Už si připadám trapně, ale když mi se tak líbí :mrgreen: :oops:

Si nepřipadej trapně, já se taky chlubím fotkama, které se mi líbí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
27.11.12 13:44
@Brokianaa píše:
Tak tady je pár foteček…

Luxusní fotky! Pan kuchař je skvělý. :-) :potlesk: A spolupracoval? Totiž když se jdu fotit s holkou já, tak to je děěěěs, jí musím vyhrožovat nebo z fotek nic nebude. :-)

@ivuska.h píše:
Hm, tak to Ondráš ani nerecituje (jo, teď začal „mámo táto oní“ a „já em mušinkant“) a z barev zná jen „lutá“ :lol:

Ale chodí na nočník. :mrgreen: Ne fakt, vždyť dvouleté dítě nemusí ani náhodou umět to, co ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.11.12 13:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.11.12 13:46

Děkuji :-) No moc nespolupracoval…Akorát u toho kuchaře - to si hrál a fotografka cvakala… Ostatní už bylo šílené…až jsem se divila, že to tak vyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
27.11.12 13:53
@Brokianaa píše:
Děkuji :-) No moc nespolupracoval…Akorát u toho kuchaře - to si hrál a fotografka cvakala… Ostatní už bylo šílené…až jsem se divila, že to tak vyšlo :lol:

Ona dobrá fotografka si poradí. U nás to první focení bylo tak, že nakonec vyšly krásné fotky. Teď, co jsem nás nechala fotit s bráchou, aby bylo překvápko pro rodiče, tak to už jsem vyhrožovala, že neukážu vláčky na facebooku, když nebude sedět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.11.12 15:07

:lol: No tomu Edík nerozumí, tak by mi to bylo prd platné kdybych mu něco vysvětlovala :mrgreen: Ale paradoxně bylo horší fotit se mnou, než když byl v záběru sám… Tak jsem musela hlídat sebe ať se tvářím, nedívat se na Edu a zároveň se snažit aby nějak vypadal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
27.11.12 15:25

@Brokianaa Jo to je nejhorší, když jsme se fotili i s Alžbětkou. Teď nás to po novém roce čeká znovu, a k dvouletému dítěti ještě mimino. to nemůže vyjít ani jedna fotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.11.12 16:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
27.11.12 16:37
@ivuska.h píše:
Jinak zrovna dorazila bazárková GroVia a Simplexka, u té jsem teda v rozpacích, zda vůbec něco nasaje a zajímalo by mě, jak by s ní byli spokojení lidi, kterým protékala naše stará Easy, protože jsou řešené kolem noh úplně stejné, jen teda širší v rozkroku… Ale jinak plenka vypadá hezky.

Já tu simplexku měla na novoška, tam je ta potřeba rychlého sání jiná, ale jak to nebylo oprané (nové), tak jsem ji taky musela dovycpat malou bambus. vkládačkou, jinak to bylo tak na 20min. Poslední asi 2 použití (víc než 10× to určitě neměla, čili jsme asi ani nestihli tu optimální savost, rozchodila jsem plínu někomu jinému :nevim: ) už docela šla, nevypadá, ale nasála. Nevím, jak mají řešenou tu větší, kdyby to bylo stejné, tak kolem 9.měs. už bych asi byla v rozpacích taky :think:.
Neprovlhla ale nikdy (kolem nožiček taky ne), ani když ji jednou měla přes spaní a byla potom děsně mokrá - a dítě opupené :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.11.12 16:55
@Brokianaa píše:
@pomeranca @Brunifid Děkuji :hug: No tam jak tleská tak má šikmoučké očička :lol: Ono to někdy jde poznat a jindy si říkám, že skoro vůbec…Ale já jsem na jeho obličej zvyklá…Mi prostě příjde že ho má tak jak má mít a pro mě je krásný :*
Šikmé oči mám na polovině interiérových fotek taky, když na mne někdo věčně cvaká bleskem.
Vždycky když vidím takhle hezké fotky, tak si říkám, že se musím konečně taky s holkama někam vykopat :zed: Jenže to by chtělo nechat si udělat i hlavu a tak. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
14102
27.11.12 17:15

@danali Můžeeeeee. :-)

@Brunifid Prd hlavu, já si taky na focení nic nedělám, maximálně si namaluju oči. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.11.12 19:02
@Kdoule píše:
Já tu simplexku měla na novoška, tam je ta potřeba rychlého sání jiná, ale jak to nebylo oprané (nové), tak jsem ji taky musela dovycpat malou bambus. vkládačkou, jinak to bylo tak na 20min. Poslední asi 2 použití (víc než 10× to určitě neměla, čili jsme asi ani nestihli tu optimální savost, rozchodila jsem plínu někomu jinému :nevim: ) už docela šla, nevypadá, ale nasála. Nevím, jak mají řešenou tu větší, kdyby to bylo stejné, tak kolem 9.měs. už bych asi byla v rozpacích taky :think:.
Neprovlhla ale nikdy (kolem nožiček taky ne), ani když ji jednou měla přes spaní a byla potom děsně mokrá - a dítě opupené :roll:.

Tak se do ní záhy vykadila, takže test neproběhl :cert: Zato brutálně propálila Grovii s tím stay dry savým jádrem, úplně to z toho kapalo a to nepila nějak extra moc a měla ji na sobě cca 2 hodiny 8o Měla mokré kolo až na teplákách. Ale jinak i patentková GroVia sedí krásně, pořád změnšuju o jeden patentek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
27.11.12 19:21

@Flyingfrog Pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.11.12 21:27

Hezké fotky, takové milé :srdce:
Jinak GroVia mě teda nepřekvapila Ivuš… U nás tak samo…Ač seděla perfektně, tak prostě hned protekla… A to ji měl malý kolem roku a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.11.12 21:44

@Brokianaa krásný fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat