Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@paola white píše:
@Jaja157
už teď frflá že ho neumí přebalit, takže když hlídá stejně mu vrazí zadek do igelitukoupila jsem AIO snad tomu bude přístupnější
To urcite, vzdyt je to jak jednoraz
Ale uvidis, ze si pak zvykne a postupne zacne prebalovat i obyc pleny. Pritel bali malou uz i do „draka“ a jak se na to z pocatku netvaril;) Dej mu cas ![]()
Já dávám zatím novorozenecký sklad se snapkou, ale asi se budu muset brzo naučit draka, ale z internetu zatím nejsem moc moudrá ![]()
@Broučkovka píše:
tak mě novosklad musel naučit přítel
mě ho naučili v obchodě s plínkama ![]()
Ja se naucila novosklad rychle, umim ho poslepu, ovsem s drakem mam problem, nejak mi to na dite nesedelo. ![]()
paolo: Vitej. ![]()
Manzelovi se nedivim, ten muj silel, kdyz jsem mu kdysi prozradila, zac jsem obdrzela latkove ubrousky.
Ale postupem casu nakupni horecka ustala.
Tak už se začínám uklidňovat s nákupy. ale ještě toužím po té nové AIO Pop-in bamboo print. ta se mi hrozně líbí! ta modrá s želvičkama
http://www.zkracovatko.cz/HgCEPB
máte někdo zkušenost?
Ještě se chci zeptat kolik máte vkládaček a z jakého materiálu jsou nejlepší?
já mám bambusovou od Bambinexu, ale mám jich jen 7 a to mi připadá hrozně málo. původně jsem měla v plánu dávat látkovku jen občas doma, ale kromě noci už jí nosí pořád. i na ven ![]()
@paola white
mam anavy a pak doma šité, a ted vícevrstvé.. a ještě vlastně merinostar, ale ti už skončili
Mam 4ks babyidea vkladacek, 4ks anavy, 6ks frote (znacku ted nevim). Vkladacky ted davam jen miminu.
Tak se musím pochlubit! Můj muž dnes poprvé zvládl pod dohledem nasadit látkovku na novosklad! Je to šikula ![]()
A ještě se chci zeptat jestli u svrchňáčků preferujete sucháč nebo patentky?
@paola white Zezačátku sucháč, pak patentky a ted zase sucháč, protože malá v roce chodí na nočník a potřebuju z ní ty kalhotky většinou co nejrychleji sundat a pak zase nandat…Řekla bych, že se to s časem mění..:)