Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
30.10.12 22:41
@Kdoule píše:
Já jsem taky iluze neměla, ale konstatuju, že já mám hodné dítko už potřetí. První spal celou noc od 3.týdne, ale bylo to vykoupené nespavostí přes den. Druhý se budil od narození v noci jedinkrát kolem druhé a přes den spal taky krásně. A teď - malou si spíš musím vzbudit, když mám přervané prso a nemám si už jak lehnout… ona se budí mezi 4-5 ráno a pak ještě spí klidně do devíti. A večer prosím usíná sama naprosto bezhlesně od začátku - do půl osmé je v pelíšku a nevím o ní. Závěr: hodné dítko ti přijde i bez iluzí ;) :lol:

Usínání bylo u našich taky vždy v pohodě a v noci se sice budili, ale napili se a hned spali dál :nevim: Ale že by mi pidi mimino spalo celou noc, to ne, to by mi stejně asi praskly prsa :lol: Klárka mi takhle párkrát zaspala a jednou jsem se vzbudila s nacucanou peřinou a několikrát mě vzbudila bolest a musela jsem jít odsát, protože vzbudit ji nešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
31.10.12 06:54
@Flyingfrog píše:
Kde se shani deti, co spi od 5m celou noc? Holka spi celou noc od nejakych 20m, nedelam si nadeje, ze kluk bude jiny.
:) Vsechno ma svoje. Prvni 4mesice prorvane den a noc na rukou-jenom. Prvni pul rok jsme nesmeli absolutne nikam/nikdo k nam, mala mela snizenou imunitu. Pak jsme museli zacit prikrmovat, asi jsem prichazela z toho stresu o mliko a od te doby zacala spat celou noc. Ale neboj, od roka si to ted zase vybira-uz mesic se budi x krat za noc a rve. Ve stylu-„chteli jste me, uzijte si me“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
31.10.12 06:56
@Brokianaa píše:
Mi Edík spí celou noc od 6ti týdnů :jazyk: a to podotýkám, že sám se budil jen poslední dva týdny. První měsíc jsem ho budila v noci já kvůli přibírání :*
No já zas nemám iluze, že by druhé dítě bylo stejně zlaté jako on :lol:

Boze, na ktere planete jste ho poridili :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.10.12 08:02
@Jaja157 píše:
Boze, na ktere planete jste ho poridili :D:D

No downíky prý posílá pan Down z planety DS když vidí, že se děje něco špatného na zemi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.10.12 08:54

Já taky nemám spací děti. Alžbětka spí celou noc od roka.

Danielka spala první dva měcíce hezky, budila se jednou, max dvakrát. Od 3m do 4,5m se budila v noci i po hodině :cert:, teď už nekojím, je na UM plně a budí se po těch 4h. Takže očekávám zlepšení až kolem roku, stejně jako u starší.

• Citovat
  • Upravit
1962
31.10.12 09:26
@Brokianaa píše:
No downíky prý posílá pan Down z planety DS když vidí, že se děje něco špatného na zemi ;)

Takze ho mata vlastne na leceni:) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
31.10.12 10:16
@ivuska.h píše:
Usínání bylo u našich taky vždy v pohodě a v noci se sice budili, ale napili se a hned spali dál :nevim: Ale že by mi pidi mimino spalo celou noc, to ne, to by mi stejně asi praskly prsa :lol: Klárka mi takhle párkrát zaspala a jednou jsem se vzbudila s nacucanou peřinou a několikrát mě vzbudila bolest a musela jsem jít odsát, protože vzbudit ji nešlo :lol:

Já jsem kluky musela večer vyloženě ukojit a usínali celkem dobře, ale kolem toho 3.měsíce řvali večer i několik hodin, samo přišlo, samo odešlo, ale nervy to bralo. S jistotou jsem čekala, že malá začne taky, ale - nezačíná (…nezakřiknout…). To je pro mě velká a příjemná změna.
Nacucané všechno důvěrně znám. Já se často vzbudím, když začne mrčet, vstanu a zjistím, že mám mokrou košili až do pasu :roll:. Ale poslední týdny je to o moc lepší, už to tolik neteče a prsní vložky opravdu naprostou většinu zadrží. Jen je pak po kojení musím jít vyždímat ;).
Spící minimiminko celou noc není podle mě „normální“ - je to extrém, ale moc se s tím nenadělá. Malá se třeba na pití vzbudit nechá a i opravdu pije. Syn ale spal tvrdě a když jsem ho vybudila, tak prostě nepil - neměl hlad, no :nevim: Tenkrát jsem s prsy dost bojovala a do 4.měs. jsem měla 2× zánět a parkrát retenci. Ani ruční odstříkání prostě nedokázalo ty prsa tak vyprázdnit z každého koutku, mně se mlíka dělá dost… Teď ani náznak potíží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
31.10.12 10:53

Jak vas ctu, vlastne to spani a celkove deti nemam tak spatne. :-) Fakt je, ze velci spaci to nejsou, ale nikdy jsem nekojila v noci casteji jak po 3h. A teda ani neznam mliko, ze by mi teklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
31.10.12 11:00

Ha, mne nefunguji metriky a ted jsem zjistila proc. Hurikan Sandy.

Jo a mam pocit, ze holka sice jakoze pusinkuje mimino a hladi, ale naschval tak tvrde, ze mimino rve. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.10.12 11:31
@ivuska.h píše:
Jasný, chci všecko :lol:

tak ajsem zjistila, že fotky plínek mám jen v mobilu (tudíž nekvalitní foto) Ale v počítači jsem našla aspoň tuto flísáčkovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.10.12 11:33
@pomeranca píše:
tak ajsem zjistila, že fotky plínek mám jen v mobilu (tudíž nekvalitní foto) Ale v počítači jsem našla aspoň tuto flísáčkovou

Jeeeeeeeeee to je nadhera ;)

• Citovat
  • Upravit
10713
31.10.12 12:00

@Anielkha akorát už je to tak dáááávno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.10.12 12:03
@pomeranca píše:

To je úžasný :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.10.12 12:09

Hmmm Šimon spadl ze židle na Matouše. Neviděla jsem ti a doufám, že když už neřve, tak bude ok :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.10.12 12:40
@pomeranca píše:

A pak že já mám mrňavý děti. Toničce to takhle přes sebe neohnu, mám teda sucháčovou, ale nepředpokládám, že by byl jiný střih.
Bych ji taky měla nafotit v plínách, včera jsem ji fotila jenom nahatou. Plínovou mám asi jenom tuhle, když jsme přijely z porodnice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí