Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3417
5.9.05 15:20

Pra:,–(ko - tak tyhle plíny - v bílém igelitovém pytlíku jsem si asi koupila taky, jen si nepamatuju toho výrobce. A opravdu jsou dobré, přesně jak píšeš nezhrubly, nesrazily se.......Ještě si pamatuju, že uvnitř byla taková cedulka jako za starých časů - kontroloval a jméno :D .

Ty gatě BM škrábaly nás. Docela jsem kvůli tomu vyšilovala, ta krizová místa jsem obšila fleasem, ale vlastně se to nikdy nezhoršilo - holka měla jenom takový začervenalý fleky nad třísly. A teď mi tak dochází, že ona má možná i citlivější pleť.
To já jsem psala, že pleny BM za tu cenu nestojí. Vůbec nic proti nim ale nemám, jen mi to tak přišlo, protože jsem naprosto bez problémů používala obyčejný čtvercovky - ty někomu vaděj, mě nedělaly žádnej problém. Takže z tohohle pohledu se mi pleny BM zdály dost předražený. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.05 16:08

Mas pravdu Pimpo, ta cedulka kontroloval.. tam byla :-)
Nasla jsem i stranky vyrobce, plinky jsou posledni fotka ve fotogalerii:
http://www.ltz.cz/hlavnicz.htm
Vsem je doporucuju, jsou fakt kvalitni, akorat v Praze jsem je zatim nevidela, ja jsem je koupila ve Frydku-Mistku.
 Hana

• Citovat
  • Upravit
2583
5.9.05 16:10

omlouvam se, nebyla jsem prihlasena…
Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.9.05 16:38

Prasádko, myslím že to jsou ony. Já je koupila v Praze v Hypernově, myslím že rozměr 70×70 stál 200,–- Kč - tedy balík 10 kusů. Což je taky příjemná cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.05 13:52

plíny

Hano mohla bys napsat kdes je koupila ve F-M?Mám to co by kamenem dohodil :lol:

• Citovat
  • Upravit
2583
7.9.05 16:23

Ahoj pidasku, je to obchod s vecmi pro deti, jmenuje se myslim Krtecek a je to na ulici Ostravska, kdybys prosla z Misteckeho namesti takovym tim pruchodem, tak se das doleva a narazis na nej.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.05 19:00

čtvercovky

Ahojky všichni…

taky jsem hledala kvalitní 4covky, ty v tom bílem pytlíku s tím miminkem jsou fakt nejlepší co jsem koupila- a to se mi i podařilo koupit i takový šmejdy co se podobaly spíš gáze než plenám. Na tom bílem pytlíku je tuším napsáno „Balte děti do bavlnky“ Kdo je z okolí Ostravy, tak je mají v Carefouru v Chiccu, a taky v Havířově u Kosmosu (bývalá prodejna nábytku)

bavlně zdar :-))

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.9.05 23:01

plinky

Holky díky za rady a omlovám se,že jsem vás ani nepozdravila,ale malá zrovna spala tak jsem psalal rychle,rychle.Jinak vaše diskuze je moc fajn a také eko.domácnost a kosmetika.
Chuděra moje malá má tak hrozné hrubé plíny,že to svět neviděl :roll:

• Citovat
  • Upravit
125
7.9.05 23:19

Ahojte,
představte si, že jsem sehnala úplně nový flanel š140 za 60Kč metr!!! Byl původně za 120, ale ukecala jsem prodavačku (možná to byla vedoucí) na 50% slevu (nebo množstevní slevu? brala jsem 6m) 8O :D a chystám se ušít si vlastní vícevrstvé BM. Chci vás teda poprosit, kdo BM máte, jestli mi můžete napsat přesně rozměry té jejich velikosti 1 a 2 a do kdy vám ty jedničky stačily??? Díky moc. Tuli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.9.05 09:27

Ahoj, tak jsem to změřila a ty jedničky jsou 39 na 29cm. Ale ten jeden cm bych přičetla tomu, že jsou už několikrát prané, tak se asi srazily. Jinak já jsem s tím suchým zipem zatím žádné problémy neměla. Jen jak tady kdosi už zmínil, tak trochu je malý červený v tříslech, ale to mi přijde, že je stejně i z jednorázovek. Jak dlouho ty jedničky plínky vydrží to netuším protože náš Maličký je zatím maličký :lol:

Přeji všem krásný den
Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.9.05 11:16

Ahoj holky,

tak už máme krásnou malou holčičku Klárku. Narodila se posledního srpna.

Asi třetí den po příchodu z porodnice jsem začala používat BM a jsou fakt super. Jenže zatím mám jen osm plenek, řekla jsem si, že to radši nejdřív vyzkouším a pak je dokoupím. A teď jsem smutná, že jich mám málo a musím ji balit do jednorázovek, než je objednám a než přijdou. Zkoušela jsem to i s normálníma 4covkama, ale řekla bych, že se jí to moc nelíbí, ještě to zkusím do větších kalhotek, protože si myslím, že ty nejmenší jsou na to moc malý. A taky je s tím mnohem víc práce, ty BM jsou strašně snadný!

Teda přiznám se, že v noci používám jednorázovky. Malá totiž krásně spí, tak si to nechci zkazit. A taky jich mám fakt hodně. Ale rozhodně jdu zítra objednat jedno balení plenek BM.

Suchý zip jí neškrábe, ale dávám si vždycky pozor, abych jí to dobře zapla.

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
11.9.05 15:47

¨Jany, gratuluju k holčičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.05 19:07

Ahoj holčiny, čekám druhého synka a už mám objednané Popoliny 2 v 1. Chci se zeptat, jak perete plenky? Zapnuté a narub nebo je to jedno?
Děkuji za odpověď.
Ahoj Štěpík

• Citovat
  • Upravit
125
11.9.05 20:21

Ahoj Štěpi,
já u Popolin jen založím sucháč aby se do něj nedostaly nitě apod., ale u 2v1 to ani není potřeba, ty mají patentky. Jednoduše pleny sundám z prdelky a rovnou házím do pračky (kápnu éterák), pokakané zbavím nejhoršího, potřu žlučovým mýdlem a přihodím taky. Peru tak za 2-3 dny, takže je to v poho, pokud se mi vyjímečně zdá, že je to „ee“ tak dám krátké máchání s trochou sody. Jinak počkám, až se mi pračka zaplní, nebo přidám jiné prádlo a bez problémů. U Popolin 2v1 je ale důležité sušení - to je potřeba naruby, aby to dobře proschlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.05 21:38

plinky

Můžete mi holky poradit,co na bio popoliy,aby nezhrubly?Ten ocet na to nemá vliv,ne?Ten je k vůli kyselosti na pokožku :roll: .Nové nemají chybu,ale když jsem je viděla po několika měs.používání 8O
jo a na krabici je napsáno,že se z hyg.důvodů(myslím ty vrchní gatě)mají po půl roce vyměnit.To mám jako brát vážně? :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí