Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3417
11.9.05 21:52

Piďásku já si myslím, že moc záleží na pracím prášku, ve kterém je budeš prát. Víš že v těch běžných hrubne všechno, asi bych volila DG nebo mýdlo.
No a s tou výměnou gatí - to se mi jeví jako obdobná doporučení pro mimina - třeba sterilizovat lahvičky 10 minut, zaživýhoboha nedat jednou ohřátý mlíko, jídlo a podobně. Jenže tohle je ještě absurdnější. Ale třeba se pletu a po půl roce používání jsou ty gatě nakažlivý :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
11.9.05 22:14

Pobavte se, milé dámy:
http://mia.bloguje.cz/136040_item.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 07:13

prášky

Pimpo,vím že se to probíralo,ale nemůžeš ve zkratce popsat pro a proti missiva ,don gemini ,ecover a mýdlový sliz?O pračku se dělím s mamkou :( a co ty rezavé flíčky o kterých psyly holky na eko.dom.?

• Citovat
  • Upravit
3417
12.9.05 09:08

Piďásku nemám moc čas, tak jen velmi stručně.
Missivu jsem ani nezkoušela.
DG mi zcela vyhovuje - je český, pere velmi dobře, cena dobrá, prádlo je měkké, vůbec nepoužívám aviváž. Potřebuje ale předem vyčistit pračku od inkrustací - to jsou usazené srágory z běžných prášků a z vody.
Ecover - asi je daleko ekologičtější než běžné prášky, ale prádlo je po něm tvrdé a někomu se dělají bílé fleky. Bez aviváže to nejde.
Sliz - je podle mě podobný DG, ale nejsou v něm enzymy a tak na některý fleky je slabší. Jinak ale pere velmi dobře, je levný.
Rezavý flíčky se mi nedělaj, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 21:12

na deinkrustaci se používá spec.prášek?koukla jsem na jejich stránky,nešlo by to vyčistit něčím levnějším?
A dík za radu :lol:

• Citovat
  • Upravit
3417
12.9.05 22:11

Podle mě záleží na stupni zanešení pračky. Pokud by byla jen málo, možná by stačilo tím prohnat ocet. Ale ten jejich deinkrustátor můžeš použít i na prádlo (to ocet taky), ale to jejich bude asi účinnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.9.05 06:19

hrubnutí plinek

Ahojky Pidasku..

Don Gemini je dobrý na vyčištění pračky, určitě čistá pračka=čisté prádlo. Missiva zase má super Máchadlo-dává se místo aviváže, ale není to aviváž a plenečky jsou nádherně měkoučké a přitom dobře sají!! Mimochodem je máchadlo fajn i pro dětskou pokožku (má být kyslejší PH). Používám PoPo půl roku a vůbec nezhrubly díky Máchadlu od Missivy!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.9.05 08:24

prášek

teda holky ,vy mi dáváte :roll: :lol: ,,pro mě je důležité,aby nezhrubly,ty nové jsou takové heboučké :D ,takže zkusím to máchadlo,ale prášek?to teda nevím :roll:
A ten ocet se leje do nádržky na prášek?

• Citovat
  • Upravit
256
13.9.05 09:57

Re: hrubnutí plinek

Tili píše:
Ahojky Pidasku..Don Gemini je dobrý na vyčištění pračky, určitě čistá pračka=čisté prádlo. Missiva zase má super Máchadlo-dává se místo aviváže, ale není to aviváž a plenečky jsou nádherně měkoučké a přitom dobře sají!! Mimochodem je máchadlo fajn i pro dětskou pokožku (má být kyslejší PH). Používám PoPo půl roku a vůbec nezhrubly díky Máchadlu od Missivy!

Opravdu Máchadlo od Missivy není jak o aviváž? Myslela jsem, že to mají jen jinak nazvaný. Fakt v tom mácháš plinky a sají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.9.05 10:02

Ahoj,
můžete mi prosím poradit, kde se ten prášek DG a máchadlo Missiva schání? Slyším o tom poprvé. To mají normálně v drogerii? Nebo se to dá koupit někde na webu???
Předem moc děkuji
 Eva

• Citovat
  • Upravit
2390
13.9.05 16:11

ahojky, prosim pěkně mohly by jste mi popsat jak se dostanu do té fotogalerie.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.9.05 20:52

nemohla byste mi nektera poslat cenik missivy? muj mail je muj.samojed@seznam.cz Diky, asi si ji poridim na ty ztvrdly popolinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.05 08:29

máchadlo

To máchadlo kupuji od paní tady u nás, co jsem od ní koupila pleny PoPoLiNi, myslím že se dá sehnat i u p. Lipové - www.plinky.cz

• Citovat
  • Upravit
59
14.9.05 15:37

Tak jsem si objednala u paní Lippové a budu netrpělivě očekávat „zázraky“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.05 19:31

ceník

Prosím,prosím,asi jsem natvrdlá,ale ceník od missivy taky neznám,jestli můžete přeposlat?pidasek@email.cz
dík.já už chci taky zázraky :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure