Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
6.8.10 11:58
Baba píše:
Na Bráně maj bambusový Cuddle za 419. A slevněný vkládačky a novorozenecký plíny. :think:
Ach jo. Trénink silné vůle :roll:

Babo ja te necim umlatim :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.8.10 12:00
Mirii píše:
Baba píše:
Na Bráně maj bambusový Cuddle za 419. A slevněný vkládačky a novorozenecký plíny. :think:
Ach jo. Trénink silné vůle :roll:
Babo ja te necim umlatim :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert:

Novou bambusovou Cuddlí? :mrgreen:

Já bych si ji i koupila, mám dvě a jsou fajn, ale musím se krotit.
ALe po tom 12 týdnu… :twisted:

Příspěvek upraven 06.08.10 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.8.10 12:00

jinak s tou cinou bych to nevidela tak cerne - 90 procent veci a vseho je vyrobeno v Cine - levna pracovni sila - zarukou ma byt to okdud je matros(dodaji ho cesi - kdovi odkud ho maj :-D ) a vyrobni proces je taky ceskej …no a pak na tom drou cinanky za smesne penize … taaakze teoreticky je to pord ceskej vyrobek,jen udelanej v Cine…dela se tak i spousta kocaru a vseho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.8.10 12:06

jj, ted uz na ne koukam :-)
to jsou desne provokace tohleto:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.8.10 12:12

Babo - nemas zkusenost s touhle : http://www.branakdetem.cz/…a-plenka.htm ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.8.10 12:17
Mirii píše:

Bohužel :nevim:
Na tuhle firmu mám pifku, na dlouho mi zhnusili kapsovky. Vždycky protekly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.8.10 12:22
Baba píše:
Mirii píše:
Bohužel :nevim:
Na tuhle firmu mám pifku, na dlouho mi zhnusili kapsovky. Vždycky protekly :roll:

to je dobre vedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
6.8.10 13:00

Mirii měla jsem od nich kapsovku a teda neskutečně blbě řešenou a na maličký na nic-protíkala.
Katy díky,díky.Dali jsme si záležet.Teda o Míšovi jsme neuvažovali,takže z ničeho nic jsem byla těhotná. ženský,tak mám megerku-super střih a nádherně drží a mám eji na noc a nám teda stačí.Krásně štíhlá a ušitá perfektně.Jsem spokojená a nad tvůrkyněma dávám za :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
6.8.10 13:01

Babo kupuj dokud je to tak levný-pak už nemusí být. :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.8.10 13:15

Efiku- a to ji mas az ted? Nam taky perfektne sedej(mame 3 :lol: ),ale na noc by teda asi nestacila. Jsem minule dala malou jen do megerky a nechala jsem ji behat po byte a asi tak za hodku a neco koukam a mala stoji a normalne prostredkem ukaplo asi 10 kapek(nejspis zrovna curala) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
6.8.10 13:24

mám ji asi tak tři týdny,pač se můj balíček ztratil a měsíc museli počkat na reklamačku.Pak ho tedy našli rozmuchlanej a na konec ho paní přebalila a konečně došel.
Babo jak jsi pevná?Koupila,nekoupila? :-P
Míša už tolik nečůrá.Sice pije,ale čůrá si už jen ty dávky jednou za čas.Myslím si,že v noci si dá tak jedno čůrání a ráno do nočníku nálož.Včera jsem na něm měla sklad na draka a kikko bymbus a bambus vkládačku a stačilo.Upozorňuju,že ráno vypije 210ml UM a večer 240ml UM a pak přes den tak 600ml šťávičky a vem si kolik toho ještě má v ovoci a zelenine a tak.Takže pitný režim je O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.8.10 13:31

Efiku - to mate lepsi rezim nez my - mne da mala 2× 210ml mlika a pres den uplnou trochu piti - pije faktmalo,ale teda davam hodne ovoce - tak snad ji to staci. A nocnik zacala uplne bojkotovat, uz do nej neda ani kapku - driv treba i 6× denne a ted vsatne z nocniku a do 5 minut se vycura uplne kdekoliv :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
6.8.10 13:41

vydrž,taky měl takový období,kdy na něj nechtěla teď pár dní takhel si hezky chodí sám.Nechávám ho nahýho a venku jsem to zkoušela a jak jsem ho dal čůrat,tak se vyčůral,ael sám si neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.8.10 15:21

Jééé, to sem ráda, že megerka sedí.
Ale nějaké mouchy by to vychytat chtělo :nevim:
Chtěly jsme ještě plínu s těma střelenýma potiskama, co sem tady kdysi dávala, ale švadlenka se mi neozvala, tak nevím, jestli to mám ještě zkoušet.
Navíc hlavní velitel (že NeNo!) se na to vykvajz :cert:
Ty látky, co se nám líbí (s pivem třeba :srdce: ) nejsou pružné, tak by ta plína byla jen s pruhem té látky. NeNa takovou má a vypadá to pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.8.10 16:02

čiči dotaz, když dáváš čč na draka, tak ho děláš s obyč. čč a do vnitr dáváš bambusovou kikko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure