Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Baba píše:
Na Bráně maj bambusový Cuddle za 419. A slevněný vkládačky a novorozenecký plíny.
Ach jo. Trénink silné vůle
Babo ja te necim umlatim
![]()
Mirii píše:Baba píše:Babo ja te necim umlatim
Na Bráně maj bambusový Cuddle za 419. A slevněný vkládačky a novorozenecký plíny.
Ach jo. Trénink silné vůle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Novou bambusovou Cuddlí? ![]()
Já bych si ji i koupila, mám dvě a jsou fajn, ale musím se krotit.
ALe po tom 12 týdnu… ![]()
Příspěvek upraven 06.08.10 v 12:01
jinak s tou cinou bych to nevidela tak cerne - 90 procent veci a vseho je vyrobeno v Cine - levna pracovni sila - zarukou ma byt to okdud je matros(dodaji ho cesi - kdovi odkud ho maj
) a vyrobni proces je taky ceskej …no a pak na tom drou cinanky za smesne penize … taaakze teoreticky je to pord ceskej vyrobek,jen udelanej v Cine…dela se tak i spousta kocaru a vseho…
Babo - nemas zkusenost s touhle : http://www.branakdetem.cz/…a-plenka.htm ???
Mirii píše:
Bohužel ![]()
Na tuhle firmu mám pifku, na dlouho mi zhnusili kapsovky. Vždycky protekly ![]()
Baba píše:Mirii píše:Bohužel
Na tuhle firmu mám pifku, na dlouho mi zhnusili kapsovky. Vždycky protekly
to je dobre vedet ![]()
Mirii měla jsem od nich kapsovku a teda neskutečně blbě řešenou a na maličký na nic-protíkala.
Katy díky,díky.Dali jsme si záležet.Teda o Míšovi jsme neuvažovali,takže z ničeho nic jsem byla těhotná. ženský,tak mám megerku-super střih a nádherně drží a mám eji na noc a nám teda stačí.Krásně štíhlá a ušitá perfektně.Jsem spokojená a nad tvůrkyněma dávám za ![]()
Efiku- a to ji mas az ted? Nam taky perfektne sedej(mame 3
),ale na noc by teda asi nestacila. Jsem minule dala malou jen do megerky a nechala jsem ji behat po byte a asi tak za hodku a neco koukam a mala stoji a normalne prostredkem ukaplo asi 10 kapek(nejspis zrovna curala) ![]()
mám ji asi tak tři týdny,pač se můj balíček ztratil a měsíc museli počkat na reklamačku.Pak ho tedy našli rozmuchlanej a na konec ho paní přebalila a konečně došel.
Babo jak jsi pevná?Koupila,nekoupila? ![]()
Míša už tolik nečůrá.Sice pije,ale čůrá si už jen ty dávky jednou za čas.Myslím si,že v noci si dá tak jedno čůrání a ráno do nočníku nálož.Včera jsem na něm měla sklad na draka a kikko bymbus a bambus vkládačku a stačilo.Upozorňuju,že ráno vypije 210ml UM a večer 240ml UM a pak přes den tak 600ml šťávičky a vem si kolik toho ještě má v ovoci a zelenine a tak.Takže pitný režim je O.K.
Efiku - to mate lepsi rezim nez my - mne da mala 2× 210ml mlika a pres den uplnou trochu piti - pije faktmalo,ale teda davam hodne ovoce - tak snad ji to staci. A nocnik zacala uplne bojkotovat, uz do nej neda ani kapku - driv treba i 6× denne a ted vsatne z nocniku a do 5 minut se vycura uplne kdekoliv ![]()
vydrž,taky měl takový období,kdy na něj nechtěla teď pár dní takhel si hezky chodí sám.Nechávám ho nahýho a venku jsem to zkoušela a jak jsem ho dal čůrat,tak se vyčůral,ael sám si neřekne.
Jééé, to sem ráda, že megerka sedí.
Ale nějaké mouchy by to vychytat chtělo ![]()
Chtěly jsme ještě plínu s těma střelenýma potiskama, co sem tady kdysi dávala, ale švadlenka se mi neozvala, tak nevím, jestli to mám ještě zkoušet.
Navíc hlavní velitel (že NeNo!) se na to vykvajz ![]()
Ty látky, co se nám líbí (s pivem třeba
) nejsou pružné, tak by ta plína byla jen s pruhem té látky. NeNa takovou má a vypadá to pěkně.
čiči dotaz, když dáváš čč na draka, tak ho děláš s obyč. čč a do vnitr dáváš bambusovou kikko?