Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
9.8.10 12:08

Zuzi já mám SIO, tak že vše v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.8.10 12:12
Katy2 píše:
Zuzi já mám SIO, tak že vše v jednom.

jj, to jsem pochopila, ale mají tam na výběr buď bambus, či flees :nevim:
a co ty velikosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.8.10 12:22

jo aha, já když objednávala tak výběr nebyl, no a velikosti nevím, jdu se mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.8.10 12:23

Hm no tak ten flecc nevím, bych se toho bála pokud nemáš odzkoušeno na dítěti či flecc snese, né každé dítě ho snese. Jo a ty velikosti bych brala tak jak jsi psala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.8.10 13:16

Katy a nekoukalas tam aj na ty vlnaky dlouhy s jezkama ? :-D Ja na ne ted furt slintam :-)))
Ja jsem taky brala bambus a ne fleec… jinak koukam,ze vzor opicka je ted vyprodan :-D
Ja uz netrpelive cekam ty vlnene gatky(ty co se do nich da pripnout plina) a ty ovalky. Odeslano ve stredu,ale furt to sem nedorazilo :nevim: tak snad zitra…
a ja taky brala Elko - Deniska je drobek,ale ted uz kolem 10kg ma a sedej ji dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.8.10 13:36

holky, díky moc, takže si zas trošku zautrácím :lol: koupím teda jedny ska a jedny lka bambusky. jen mě mrzí, že nemajů opice. už jsem jim psala dotaz, kdypak opičky budou, zda se na ně dá počkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.8.10 13:49

Mirii no na ty vlňáčky jsem tam koukala, ale nekupovala bych je, protože nevím jak silný ten merino uplet je, mám strach aby to neprovlhávala, třeba ANavy mi teda provlhávají hodně, ze začátku to nebylo tak strašné, ale teď je to čím dál víc a můžu lanolinovat kolik chci, prostě je ten uplet tenký, pokud by to byl uplet jako na SW vlňáčcích tak bych je klidně brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.8.10 13:56

No a nebo se zeptat, jestli to mají mezi nožičkama zdvojené :nevim: To by asi ani ten slabý úplet nevadil, ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.8.10 14:05

Pastelko Anavy jsou taky zdvojené a nestačí nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.8.10 14:09

Aha, tak to je divný že provlhaj, viď? :-? SWB jsou taky ze slabýho úpletu a drží dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.8.10 14:14

SW jsou oproti těm Anavy co mám ze silného úpletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.8.10 14:16

Katy - aha… treba las vegas jsou taky nadherne tenky a krasne drzej … ja taky koukala na ty na fleru,ale bojim se do nich jit,kdyz nejsou vyzkousene :oops: a ty jezky ted uz kupovat nebudu, pac ted beru dvoje vlnaky na prte od Neny,tak abych to zase vynosila…ale jinak slintam nad tema jezeckama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.8.10 14:17
Katy2 píše:
SW jsou oproti těm Anavy co mám ze silného úpletu.

sw jako Achdarky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.8.10 14:22

Miri, přesně tak :mrgreen: jsou to Achdárky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.8.10 14:29

tak SW-achdarky mi teda prijdou jakoby nejpevnejsi ze vsech vlnaku co mam( u tech jedinych sem si stopro jista,ze neprotecou :-D,ostatnim porad neverim :mrgreen: ) - prijdou mi pevnejsi nez BI - longies - a ty sou tluste dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure