Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
čiči - to je ořece jasné. O pračku se vzorně starám:-)
Ale stejně nechápu, jak to vyrábí, že po 8 letech používání zrezne ![]()
Tak já hlásím že u nás neprší, jen děsně fouká, tak že určitě z toho něco v noci bude.
Achdárku no ti nevím, ale v dnešní době jak to dělají, tak 8 let bych řekla že je dost. Teda aspoň u vestavěné trouby když nám klekla, tak se opravář strašně divil, že nám vydržela 5 let, že dnes to dělají fakt jen na pár let. ![]()
Katy - máš pravdu, že 8 let je dost. Ale to je přesně to co, mně štve. Každou chvíli si kupovat nějaký nový výrobek. ![]()
Doporučuji ke shlédnutí toto: http://dokumentarni.tv/…ory-of-stuff
Dobre ranko,
nam tekla zahadne pracka po dovolene 2 dny a pak najednou prestala
, tak nevime vubec odkud a doufam,ze zase nezacne
. Pravda,ze 8 let je na pracku dnes dost…ale ono taky zalezi za kolik penez ji na zacatku porizujes a jakou znacku… i kdyz kamoska tady pokazde kupuje dobrou pracku a uz ma druhou behem 3 let a to tu prvni nechavala 2× opravit ![]()
Tak co,uz mate nakoupeno? ![]()
Nám taky shodou okolností odešly obě pračky vždycky po 8 letech
Teď mám novou a pevně doufám, že tahle vydrží déle
Třeba myčku jsem měla 20 let.Teď máme stejnou značku a jsem zvědavá, kolika let se dožije ![]()
Borisko, tuhoše měl Norbík taky až s nástupem příkrmů. Teda tuhoše…no spíš už to nebyly vejce. Správný chlapácký bobky co cinkaj o mísu má až tak od roka a to jen za předpokladu, že mu neroste zrovna zub, nebo nechlemtá vodu ze sudu ![]()
Katy, teď jsem zrovna otevřela krabici
Ještě jednou moc díky! A prozraď mi, jak jsi Eli nasoukala do těch vlňáčků
ty jsou jak na panenku
a naživo vypadají ještě líp než na fotce
Naopak ty Popolinky jsou strašně obrovský, mlaďoch v nich bude asi plavat…vyzkouším až se vzbudí
a ten pytel
má krásný barvičky
, vkládačky krásně měkounký a Bambinex neporušen ![]()
Pastelko no ELiška je žížala hubená, tak že jsem je na ní soukala relativně v pohodě, dokonce i na HHS jsem jí je nasoukala. Myslím že na maloška budou ty vlňáčky fakt super.
No a ty POpoliny taky se mi zdály obrovské, ale Eliška je má na nejmešní zapnutí dobré. ![]()
Fakt i na HHS
až doteď? Nebo jsi je měla už nějaký čas schované? Jo na prtě budou parádní, ty budou na návštěvy a na chlubení ![]()
Na ty Popoliny jsem fakt zvědavá. A nemá v nich velkou prdku? No kdyžtak je střelím ![]()
Pastelko ten den co jsem ti psala SZ a nabízela ti je, tak ještě ten den je měla na sobě, pak už jsem jí je teda nedávala a vyprala je.
Ona na prdélce by je měla ještě dobré, ale už jí byly spíš krátké a nepokrývaly celou plenku.
Jo a v popolinách má větší prdélku, ale vůůůbec jí to nevadí a vesele si špacíruje. ![]()
to je neuvěřitelný
to je fakt žížala
![]()
aaaa prďola se vzbudil, jdeme zkoušet ![]()
ahoj holky, co říkáte na tyhle svchrňáčky? tots wrap máte zkušenosti? budu muset koupit pomalu větší, tak se dívám
a nebo tyhle? bummis
a tyhle jednovelikostní jsou taky hezké bambinex ,ale se mi nezdá ta jedna velikost - nejsou lepší sucháče?