Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
17.8.10 14:30

Čiči, já si právě dala dost záležet a vyslovila jsem to hodně zřetelně a nahlas :mrgreen: :mrgreen: no příště prostě zařvu, snad to zabere :mrgreen:
Mě to ani nenaštvalo, jsem se jen musela smát :lol: :lol:
Jsem ale blbá, páč se mi moc nezdála cena, stál o hodně víc než ten bezvodnej :zed: :zed:
Přemýšlím, jestli by z toho třeba šla udělat měsíčková mást, nebo to nějak zužitkovat, když už ho teda mám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
17.8.10 15:15

Jé, tak vidím, že jste se na seperačkách shodly :-) . A ty jsem zrovna ještě nezkoušela :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.8.10 15:35

Pastelko a nechces to jit vratit? Ja bych tam sla aspon proto,aby se prastilalekarnice do hlavy jak je blba :zed: . I kdyby ti ho nevymenili,tak jen aby vedeli co tam maj zac :-)

Ja ted vyslala v CR sestru pro lanolin,tak jsem zvedava s cim pochodi :-D a co mi sem v zari privezou :lol:

taky pouzivam popolinky v krabici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.8.10 15:41

Miri, ona je to nemocniční lékárna a dneska tam měli docela fofr, tak se možná spletla spíš ta laborantka :roll: navíc je to pidi midi kelímeček za 17,–Kč, takže to nechám.Příště spíš ještě zdůrazním, že chci ten žlutej průhledej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.8.10 15:48

Asi jo :-), hlavne ho pak otevri radeji jeste na miste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.8.10 20:12

Pastelko. Oni ve většině lékáren už mají jen ten „vodý“ (nebo jak to nazvat :-? ) lanolin. Všechny masti dělaj prý z něho, ten bezvodý se prý nedá rozmazat. Já musela pani 4× kejvnout, že opravdu bezvodý, ona si furt mlela svou, že se blbě rozmazává, já furt svoují, že s ním mazat nebudu. Ptala se na co to chci, když jsem řekla, že na plenky, tak zase, že do plenky na zadek :roll: se to taky bude mazat blbě. Prostě děs. :zed:

• Citovat
  • Upravit
22590
18.8.10 08:44

Tak jsem rano povesila vlnaky - jsou nejak moc lano-tuhy :lol: a koukam jakeze jsem si kdysi objednala ty svrchni kalhotky a oni to ty toots boots :zed: velikost 2, no sem zvedava jaka s nima bude praxe…ted nevim kdo to tu psal,ale mam dvoje,tak muzu klidne jedny poslat na zkousku…ale neni to velikost na prte, jsou celkem velke rekla bych …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.8.10 14:06

Miri, no jo, to člověk kdyby měl ty informace a zkušenosti co má teď…hodně peněz by se dalo ušetřit na lepší věci, což… :roll:

Neczuc, no na mě taky vždycky koukaj jako bych chtěla hadí jed, nebo co :nevim: právě mě mile překvapilo, jak se vůbec neptala.První co mě naivně napadlo, že se s látkařkama roztrhnul pytel a že si tam chodí pro lanolin víc lidí, takže už jako ví jak, co a proč :lol: :lol: šeredně jsem se spletla :evil: :mrgreen: :mrgreen:

Katy, tak vyzkoušeno. Sedí mu, ale přijdou mi děsně obrovský :mrgreen: ani jsem je neprala a půjdou do světa.

Jo a dneska jsem vyprala nový Kikko bambusky v Bambinexu na 40 a zatím teda podoba nezměněna,jsem zvědavá tak za měsíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.8.10 22:05

Zdar po dlouhý době :wink:

Prej jsou nový jednovelikostní Itti Bitti a taktéž jsem se dozvěděla od kamarádky o separačkách kombinace viskoza/celuloza (Pop-in), znáte někdo? Vypadalo to dobře, určitě budou sušší jak ty celulozky, ale zároveň tak nepropouští.

Tož valte to na mňa! Já už jsem mimo proud ( i když nočník zahálí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.8.10 22:07
suvik píše:
Zdar po dlouhý době :wink:

Prej jsou nový jednovelikostní Itti Bitti a taktéž jsem se dozvěděla od kamarádky o separačkách kombinace viskoza/celuloza (Pop-in), znáte někdo? Vypadalo to dobře, určitě budou sušší jak ty celulozky, ale zároveň tak nepropouští.

Tož valte to na mňa! Já už jsem mimo proud ( i když nočník zahálí).

Hmmmm Suvik to jsou mi novinky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.8.10 22:09

suvik tyhle separačky? http://www.ditezeskatulky.cz/…eny-2x100-ks
Hned v září se na ně zeptám v Bavlnce, když tak je určitě objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.8.10 22:15

Suvi, tak jdu hledat jednovelikostni itti, chtela jsem alespon jednu, tak aspon nebudu muset resit velikost :lol: A separacky znej dobre, asi pokoukam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.8.10 22:17
čičinka píše:
Suvi, tak jdu hledat jednovelikostni itti, chtela jsem alespon jednu, tak aspon nebudu muset resit velikost :lol: A separacky znej dobre, asi pokoukam :think:

až najdeš hoď prosím link :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.8.10 22:19

Tak jednovelikostni jsem nenasla, ale na Brane maji akci na itti 2+1 zdarma 8-o Takze SIO, co normalne stoji 460 vzjde na neco malo pres 300!!! Tak to asi fakt neodolam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.8.10 22:31

Tak objednano, ale na Brane nemaji ty nahradni vkladaci sety, tak jsem si jeste objednala jinde, jsem se rozsoupla :oops: A jeste cekam asi troje kalhotkove, dvoje baby lucy a jednu uplne neznamou, budeme mit preplinovano :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure