Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Čiči, já si právě dala dost záležet a vyslovila jsem to hodně zřetelně a nahlas
no příště prostě zařvu, snad to zabere ![]()
Mě to ani nenaštvalo, jsem se jen musela smát
![]()
Jsem ale blbá, páč se mi moc nezdála cena, stál o hodně víc než ten bezvodnej
![]()
Přemýšlím, jestli by z toho třeba šla udělat měsíčková mást, nebo to nějak zužitkovat, když už ho teda mám… ![]()
Jé, tak vidím, že jste se na seperačkách shodly
. A ty jsem zrovna ještě nezkoušela
.
Pastelko a nechces to jit vratit? Ja bych tam sla aspon proto,aby se prastilalekarnice do hlavy jak je blba
. I kdyby ti ho nevymenili,tak jen aby vedeli co tam maj zac ![]()
Ja ted vyslala v CR sestru pro lanolin,tak jsem zvedava s cim pochodi
a co mi sem v zari privezou ![]()
taky pouzivam popolinky v krabici…
Miri, ona je to nemocniční lékárna a dneska tam měli docela fofr, tak se možná spletla spíš ta laborantka
navíc je to pidi midi kelímeček za 17,–Kč, takže to nechám.Příště spíš ještě zdůrazním, že chci ten žlutej průhledej ![]()
Pastelko. Oni ve většině lékáren už mají jen ten „vodý“ (nebo jak to nazvat
) lanolin. Všechny masti dělaj prý z něho, ten bezvodý se prý nedá rozmazat. Já musela pani 4× kejvnout, že opravdu bezvodý, ona si furt mlela svou, že se blbě rozmazává, já furt svoují, že s ním mazat nebudu. Ptala se na co to chci, když jsem řekla, že na plenky, tak zase, že do plenky na zadek
se to taky bude mazat blbě. Prostě děs. ![]()
Tak jsem rano povesila vlnaky - jsou nejak moc lano-tuhy
a koukam jakeze jsem si kdysi objednala ty svrchni kalhotky a oni to ty toots boots
velikost 2, no sem zvedava jaka s nima bude praxe…ted nevim kdo to tu psal,ale mam dvoje,tak muzu klidne jedny poslat na zkousku…ale neni to velikost na prte, jsou celkem velke rekla bych …
Miri, no jo, to člověk kdyby měl ty informace a zkušenosti co má teď…hodně peněz by se dalo ušetřit na lepší věci, což… ![]()
Neczuc, no na mě taky vždycky koukaj jako bych chtěla hadí jed, nebo co
právě mě mile překvapilo, jak se vůbec neptala.První co mě naivně napadlo, že se s látkařkama roztrhnul pytel a že si tam chodí pro lanolin víc lidí, takže už jako ví jak, co a proč
šeredně jsem se spletla
![]()
Katy, tak vyzkoušeno. Sedí mu, ale přijdou mi děsně obrovský
ani jsem je neprala a půjdou do světa.
Jo a dneska jsem vyprala nový Kikko bambusky v Bambinexu na 40 a zatím teda podoba nezměněna,jsem zvědavá tak za měsíc ![]()
Zdar po dlouhý době ![]()
Prej jsou nový jednovelikostní Itti Bitti a taktéž jsem se dozvěděla od kamarádky o separačkách kombinace viskoza/celuloza (Pop-in), znáte někdo? Vypadalo to dobře, určitě budou sušší jak ty celulozky, ale zároveň tak nepropouští.
Tož valte to na mňa! Já už jsem mimo proud ( i když nočník zahálí).
suvik píše:
Zdar po dlouhý době![]()
Prej jsou nový jednovelikostní Itti Bitti a taktéž jsem se dozvěděla od kamarádky o separačkách kombinace viskoza/celuloza (Pop-in), znáte někdo? Vypadalo to dobře, určitě budou sušší jak ty celulozky, ale zároveň tak nepropouští.
Tož valte to na mňa! Já už jsem mimo proud ( i když nočník zahálí).
Hmmmm Suvik to jsou mi novinky. ![]()
suvik tyhle separačky? http://www.ditezeskatulky.cz/…eny-2x100-ks
Hned v září se na ně zeptám v Bavlnce, když tak je určitě objednají.
Suvi, tak jdu hledat jednovelikostni itti, chtela jsem alespon jednu, tak aspon nebudu muset resit velikost
A separacky znej dobre, asi pokoukam ![]()
čičinka píše:
Suvi, tak jdu hledat jednovelikostni itti, chtela jsem alespon jednu, tak aspon nebudu muset resit velikostA separacky znej dobre, asi pokoukam
až najdeš hoď prosím link ![]()
Tak jednovelikostni jsem nenasla, ale na Brane maji akci na itti 2+1 zdarma
Takze SIO, co normalne stoji 460 vzjde na neco malo pres 300!!! Tak to asi fakt neodolam ![]()
Tak objednano, ale na Brane nemaji ty nahradni vkladaci sety, tak jsem si jeste objednala jinde, jsem se rozsoupla
A jeste cekam asi troje kalhotkove, dvoje baby lucy a jednu uplne neznamou, budeme mit preplinovano ![]()