Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Cici -
ja mam doma tri itti bitti,jinak bych asi neodolala
,ale ja jak ted zkusila merinostar SIO,tak uz bych do jinych asi nesla ![]()
Holky - ja jsem nalanolinovala vsechny vlnaky a ted po uschnuti se vsechny strasne lepijou
… tak ted budu mit vse ulepene
. To jsem tam dala moc velkou davku lanolinu,netusite?
Miri, se case ochodej. Kdyz jsem mela nehybaci dite a prepiskla jsem lanolin, tak jsem ho podkladala plinou, u hybaciho nevim, asi dat pres to nejake teplacky nebo leginky, kterych ti neni lito, ze budou popripade taky trochu mastne. Ale jinak to nicemu nevadi, naopak, budou hezky drzet.
Je to primo na hlavni strance, jak ji otevres, blaznive leto se to tusim jmenuje.
Čiči, díky, no jasně
já jsem blbka měla v záložkách rovnou nějaký plíny a tak jsem to hned nenašla ![]()
No je to lákavá nabídka
zkusím jestli to vydržím do zítra
![]()
Mohla sis vybrat barvu u tý třetí plíny???Nebo to bude překvapení?
Ne, nemohla, jen do poznamky napsat velikost. Tak doufam, ze neposlou ruzovou ![]()
Aha, tak jsem to pochopila dobře
tak doufej, ale no tak ona i ta růžová je hezká, ne
a jaký barvy sis vybrala? Mě se líbí ta kravičková, ale nevím, jestli to na ní taky platí..no ještě si to nechám projít hlavou…
Pastelka píše:
Aha, tak jsem to pochopila dobřetak doufej, ale no tak ona i ta růžová je hezká, ne
![]()
a jaký barvy sis vybrala? Mě se líbí ta kravičková, ale nevím, jestli to na ní taky platí..no ještě si to nechám projít hlavou…
Pastelko jsem jim ta psala dotaz a akce se vztahuje jen na ty normální barvy, ne na limitované.
Já koukala na ty AIO ty bych i vzala, ale bohužel v L nejsou a SIO asi nechci.
Ja prave nechci AIO, mela jsem aio thirsties, a totalne se odrovnala v susicce, takze uz nic pul ani jine nepromokave nestrkam do susicky a nechavam schnout volne, ono to uschne, ale aio by schla dlouho.
A vzala jsem prirodni a zelenou.
Hmmm, tak ještě uvidím
sakra, je to lákavá nabídka, leč jsem se tento měsíc už královský rozšoupla ![]()
Já teda mám jednu AIO a schne mrcha tak děsně dlouuuuho
kolikrát mám pocit, že je suchá, tak jí schovám a pak na ní sáhnu třeba druhý den a je navlhlá.
Jako celou výbavu bych z toho nechtěla ![]()
tak ja mam aio ty od toots bots a ty schnou perfektne rychle,ale do susicky je teda nedavam. Ja tam nedavam ani sio vrsky(jako treba itti bitti), odcvaknu jen vnitrky a kalhotky vsecky susim doma.Ale do rana jsou stejne vsechny suche… jinak vlnaky porad lepej pekelne ![]()
Tak jsem se dozvěděla (pro pobavení vám to napíšu), že dřív děti na látce byly v roce bez plín a to prosím proto, že se jim matky soustavně věnovaly. Co si o tom myslíte? ![]()
A můžu mít dotaz? Mám vlňáčky disana (opravdu ty pletené) a pak vlněné ImseVimse (ty vypadají jinak). Obé samozřejmě přemáchnu před prvním použitím, ale mám je dát i do té lanolinové lázně?
Díky (jsem hrozná, se akorát jen ptám
)
že je to víceméně pravda. Mám za sebou odlátkované 2 děti a kolem roku přes den bez plín,v roce a půl i přes noc. Jde o to,jak se jim věnuješ… ![]()