Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
19.8.10 08:46

Cici - :palec: ja mam doma tri itti bitti,jinak bych asi neodolala :-D,ale ja jak ted zkusila merinostar SIO,tak uz bych do jinych asi nesla :-)
Holky - ja jsem nalanolinovala vsechny vlnaky a ted po uschnuti se vsechny strasne lepijou :-( … tak ted budu mit vse ulepene :-(. To jsem tam dala moc velkou davku lanolinu,netusite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.8.10 08:50

mirii to je v pohodě, časem to přestane lepit neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.8.10 08:53

Miri, se case ochodej. Kdyz jsem mela nehybaci dite a prepiskla jsem lanolin, tak jsem ho podkladala plinou, u hybaciho nevim, asi dat pres to nejake teplacky nebo leginky, kterych ti neni lito, ze budou popripade taky trochu mastne. Ale jinak to nicemu nevadi, naopak, budou hezky drzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.8.10 13:13

Čiči, já na Bráně tu akci nemůžu nejít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.8.10 13:26

Je to primo na hlavni strance, jak ji otevres, blaznive leto se to tusim jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.8.10 14:21

Čiči, díky, no jasně :mrgreen: já jsem blbka měla v záložkách rovnou nějaký plíny a tak jsem to hned nenašla :roll:
No je to lákavá nabídka :mrgreen: zkusím jestli to vydržím do zítra :lol: :lol:
Mohla sis vybrat barvu u tý třetí plíny???Nebo to bude překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.8.10 14:27

Ne, nemohla, jen do poznamky napsat velikost. Tak doufam, ze neposlou ruzovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.8.10 14:32

Aha, tak jsem to pochopila dobře 8-) tak doufej, ale no tak ona i ta růžová je hezká, ne :lol: :lol: a jaký barvy sis vybrala? Mě se líbí ta kravičková, ale nevím, jestli to na ní taky platí..no ještě si to nechám projít hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.8.10 14:36
Pastelka píše:
Aha, tak jsem to pochopila dobře 8-) tak doufej, ale no tak ona i ta růžová je hezká, ne :lol: :lol: a jaký barvy sis vybrala? Mě se líbí ta kravičková, ale nevím, jestli to na ní taky platí..no ještě si to nechám projít hlavou…

Pastelko jsem jim ta psala dotaz a akce se vztahuje jen na ty normální barvy, ne na limitované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.8.10 14:37

Já koukala na ty AIO ty bych i vzala, ale bohužel v L nejsou a SIO asi nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.8.10 15:43

Ja prave nechci AIO, mela jsem aio thirsties, a totalne se odrovnala v susicce, takze uz nic pul ani jine nepromokave nestrkam do susicky a nechavam schnout volne, ono to uschne, ale aio by schla dlouho.

A vzala jsem prirodni a zelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.8.10 16:17

Hmmm, tak ještě uvidím :think: sakra, je to lákavá nabídka, leč jsem se tento měsíc už královský rozšoupla :roll:
Já teda mám jednu AIO a schne mrcha tak děsně dlouuuuho :cert: kolikrát mám pocit, že je suchá, tak jí schovám a pak na ní sáhnu třeba druhý den a je navlhlá. :-? Jako celou výbavu bych z toho nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.8.10 23:25

tak ja mam aio ty od toots bots a ty schnou perfektne rychle,ale do susicky je teda nedavam. Ja tam nedavam ani sio vrsky(jako treba itti bitti), odcvaknu jen vnitrky a kalhotky vsecky susim doma.Ale do rana jsou stejne vsechny suche… jinak vlnaky porad lepej pekelne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
20.8.10 07:26

Tak jsem se dozvěděla (pro pobavení vám to napíšu), že dřív děti na látce byly v roce bez plín a to prosím proto, že se jim matky soustavně věnovaly. Co si o tom myslíte? :-)

A můžu mít dotaz? Mám vlňáčky disana (opravdu ty pletené) a pak vlněné ImseVimse (ty vypadají jinak). Obé samozřejmě přemáchnu před prvním použitím, ale mám je dát i do té lanolinové lázně?
Díky (jsem hrozná, se akorát jen ptám :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.8.10 07:35

že je to víceméně pravda. Mám za sebou odlátkované 2 děti a kolem roku přes den bez plín,v roce a půl i přes noc. Jde o to,jak se jim věnuješ… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure