Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
23.8.10 21:06

Halu - a zkoušela jsi někdy dávat do plenky léčivou vlnu? U nás teda zabírá ukázkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
23.8.10 22:19

Achdarku, ani netuším, co to je. 8-o A kde to seženu?
Dneska se mi to zase zdá ještě horší a to byl skoro celý den bez plínek. Ach jo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
23.8.10 22:23
  • Citovat
  • Upravit
4533
23.8.10 22:41

Halu to je teda lapalie, chudak prcek…ja kdysi cetla jeste o hedvabi, ze taky pomaha… http://www.vlneneoblecky.cz/…dsdetail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
23.8.10 22:45

já bych asi víc věřila té vlně. jednak ten lanolín, druhak je to takové nadýchané a mechanicky to vytvoří větrání mezi prdkou a plínou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8297
24.8.10 08:21

Tu lecivou vlnu jsem mela doma a priznavam, ze jsem ji pouzila jednou, nejak jsem na ni zapomnela. Vkladacku z buretoveho hedvabi tez. :nevim: Me to prijde dobre na nejake ty opruzeniny a tak, ale kdyz uz je takovy velky problem, tak nevim. Obzvlast v kombinaci s nejakym mazanickem od dr, aby to neudelalo vic skody jak uzitku.
Premyslim, co by se dalo jeste udelat a napada me jen nejak podporit obranyschopnost tela zevnitr, nejakym wobenzymem nebo nejakym prirodnim preparatem, treba z cesneku, existuji tobolky, ktere po cesneku ani nesmrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
24.8.10 08:41

No přemýšlela jsem o té vlně, ale když to objednám teď, tak kdoví, kdy to přijde. Už několik dní čekám na zboží z Brány a ještě se ani neozvali, že by to poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.8.10 11:28

juchů! psali mi z merinostar, budu mít skovou opičkovou bambusku! :dance: :dance: už se šije :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.8.10 11:53

Nám přišel jednou kluk silně opruzený od babičky, kde asi strávil hodně dlouhý čas v mokré plíně a byl z toho hodně nešťastný. Měl zarudlou prdelku a očividně ho to hodně pálilo, protože měl na hmat prdelku úplně v ohni. Nakonec nám zabrala mastička Imazol. Jen si nejsem jistá, jestli není na předpis. Přes noc to prdelku vysušilo a pak už jsem naopak mazala mastným - třeba bambuckým máslem. Samotné větrání by nám tehdy asi moc nezabralo.
Tak ať se z toho prďolka brzo dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.8.10 11:57

Halucinko-to je teda pech. Pro zajimavost nam pak napis co vam pomohlo… Ja mam asi stesti,mne se ditko na hnusiach nikdy neoprudilo…
Zuzu- :palec: Vitej do klubu opicaku :lol:
Branakdetem- no ti uz me pekne stvou,pac pokazde ne o objednam…schvalne koukam na skladovou dostupnost a pokazde pak cekam aspon 3 tydny a dyl…jak tu Baba tehdy hazela odkaz na slevnene cuddle, tak jsem hned objednala pro prte a chtela jsem aby je vyzvedla sestra primo v Praze na pobocce…pak koukam a samo,ze zase napsane,ze dodani bude trvay tyden...... Pak zase vola zenska ze nemaji uz tu barvu.....a dnes to teprve veze kuryr…a to jeste volala,ze neco nemaji…tak ne im jako co nakonec ze 3 plinek vezou :cert:

A taky se hlasim mezi lanolinove trable :roll: v cervnu jsem koupila u nas v Kromerizi lanolin v pohode a ted kdyz jsem pro nej poslala sestru,tak ji rekli,ze ho vubec nemaji a neprodavaji. :zed: .....zkusila dalsi 3 lekarny a ta stejna odpoved......tak teda necim s cim budu lanolinovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
24.8.10 12:17

Samotné větrání by určitě nepomohlo, ale zase ho nemůžu nechat v mokru, když to má tak rozjeté. No je to celkem náročné, potřebovala bych prát a nemám kde věšet, nemáme ani balkón. Mažeme taky Imazolem a jinak prý ničím - mastným to nemáme ucpávat, říkala dr. Možná se to od včerejška malinko zklidnilo, ale výrazné zlepšení zatím není.
Dneska mi napsali z Brány, že čekají na spárování platby. Co to jako má být a proč to trvá tak dlouho? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.8.10 12:32

Halu spárování platby je, že zatím nemají potvrzené na účtě tvoje peníze. Kdy jsi jim to posílala? Mě tak jednou psali z Malvíka problém byl pak u nich, protože já jim peníze dááávno poslala. Tak že jim napši a zeptej se jich kde je jako problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.8.10 14:56

Halu - promiň, že jsem nedala odkaz :oops: NEczuz - diky.

Mně přijde, že to funguje právě na tom principu, že je to nadýchané a vytvoří to vrstvu mezi plenkou a prdelkou.

Kdyby jsi chtěla, tak tu mám načaté balení. Mohla bych ti ho hned zítra ráno poslat.

U Tobíka jsem to neznala. Takže jsem opruzeniny léčila genciánkou, imazolem a bambuckým máslem :srdce: . To já tedˇ používám snad na všechno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
24.8.10 15:04

Achdárku, docela bych to i vyzkoušela, jestli ti to nevadí. Peníze bych ti poslala na účet, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.8.10 15:24

Zítra ti to pošlu. Penízky neposílej, je to načaté balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure