Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdárku, taky mám ráda bambucké máslo, jen mi vadí, že jde tak špatně roztírat…nemáš nějaký fígl? A jaké používáš? Já mám klasika Saloos, tak třeba jiné je víc poddajné
?
Halu, chudák malý…ještě že je léto a může běhat jen tak…
Snad se toho brzy zbavíte… ![]()
ahoj holky, zase jdu na poradu,našla jsem tyhle svrchňáky na výměnu, když nebudou vlňáky
"Wonder Wraps ":http://www.modrykonik.cz/…onder-wraps/ a zamilovala jsem se do nich, víte o nich něco? jsou jednovelikostní, krásné a na druky, tož se mi líbí
jestli se opakuju,tak mi to promiňte,mám nějaký vykojený mozek, děti spurtují a furt je mít u prsu a ještě dokrmovat ![]()
Pastelko - mám taky saloos. Zkoušela jsem i jiné,ale bylo takové hrudkovaté. Vůbec se mi nelíbilo. Tedˇv létě jde roztírat dobře, v zimě je to horší. ALe už jsme si zvykla. Jinak ho vezmu trochu na prsty a rozetřu nejdřív mezi nimi a terpve pak mažu.
Borisko - vypadají pěkně, ale přijde mi,že jsou na suchý zip. Na druky je jen zmenšování.
Achdarek píše:
Borisko - vypadají pěkně, ale přijde mi,že jsou na suchý zip. Na druky je jen zmenšování.
dyť jo,máš pravdu, vykojený mozek, tak hledám dál…
Borisko, jestli chces pulky na druky jednovelikostni, tak moc hezke jsou blueberry
http://www.latkovky.cz/…izepatentky/
Ja je mam moc rada, jdou jak na kalhotkovou plinu, tak i na plinku na rovno.
čiči vypadají supr,ale nikde je nemají
co jsem se dívala,na látkovkách tedy mají,ale jenom růžové
a mohly by být levnější
když ještě připočítám dopravu a 2× ![]()
Takto jsem ani netusila, ze jsou vsude vyprodane, to je fakt pech
Jsem takzbezne koukla a na tuly-tuly maji neco obdobneho, maji modry vzor s kytarama. Zkus pani napsat, zda maji stejny strih jako ty, na ktere jsem hazela odkaz.
díky čiči jo a holky, dělám něco špatně(krom toho,že někdy prostě děti jsou v plíně trochu déle,než by měly-ale když dítko vytuhne po lítém boji s jídlem a prdy, tak ho nebudím, abych přebalila…), že jsou vlňáčky zevnitř jen lehounce vlhké, zvenku suché,ALE třeba overal, co mají na nich je vlhký ![]()
Boriska píše:
díky čiči jo a holky, dělám něco špatně(krom toho,že někdy prostě děti jsou v plíně trochu déle,než by měly-ale když dítko vytuhne po lítém boji s jídlem a prdy, tak ho nebudím, abych přebalila…), že jsou vlňáčky zevnitř jen lehounce vlhké, zvenku suché,ALE třeba overal, co mají na nich je vlhký
mě se to s noční plínou taky stává. prostě se to odpařuje a na té bavlně je to asi víc znát, než na té vlně - pocitově. je to i po lanolinování? možná by pomohla lanolinová šokovka.
Taky si myslim, ze se to odparuje…aspon je videt, ze to dejcha. Jestli je ten overal jinak suchej, tak bych se tim netrapila.
Zvire desne povyrostlo, zacinam likvidovat. Kdyby mel nekdo zajem - Itti SIO modre, Itti SIO fialove, obe s exra setem vkladacek, vlnaky LasVegas svetle modre, vse v dobrem stavu, ceny priznive ![]()
Miri vlnaky jsou ready, kam to poslat? Jestli potrebujes, muzu ti pribalit drobet lanolinu, mam zasobu.
Nenus-tentokrat sem na Jersey, adresu jeste myslim mas,ne? Dyztak ti ji poslu do zpravy…ja jeste lanolin mam na nekolik kur,ale chtela jsem jej do zasoby,pac ted neplanujeme cestu do Cr a kdyz uz sem jede tchyne,tak aby ho vzala.....snad ho sestra sezene
,sem ji rikala,ze se nesmi nechat a stat si za svym
...... A to ti zvire vyrostlo z velikosti M? Kolik vazi? Ja eMka itti jeste porad pouzivam a to ma Denca kolem 10 kg
Nenus - jestli jsou ty las vegas eMka tak bych je taky vzala
, ja mam dvoje eLka a na prte se pak budou eMka hodit…
Miri adresu mam, LaseVegase jsou Mka, tak ti je pribalim
oni prtousovi jeste jsou, ale davala jsem je hlavne na noc, ale on se ted vubec nenecha prikrejt, pytel nechce, tak spi v Longiesech, prijde mi skoda, aby se mi tu povalovaly. Itti Mka mu taky jeste jsou, ale uz mam objednany Lka, tak kdyz se nekdo ozve…Jinak Zvire melo minulej tejden na kontrole 9.6kg, za leto pribral skoro kilo, jestli to takhle pujde dal ![]()