Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5159
24.8.10 16:06

Neblázni, i tak to určitě stojí dost. A díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
24.8.10 16:24

Achdárku, taky mám ráda bambucké máslo, jen mi vadí, že jde tak špatně roztírat…nemáš nějaký fígl? A jaké používáš? Já mám klasika Saloos, tak třeba jiné je víc poddajné :-) ?
Halu, chudák malý…ještě že je léto a může běhat jen tak… :-? Snad se toho brzy zbavíte… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
24.8.10 16:28

ahoj holky, zase jdu na poradu,našla jsem tyhle svrchňáky na výměnu, když nebudou vlňáky
"Wonder Wraps ":http://www.modrykonik.cz/…onder-wraps/ a zamilovala jsem se do nich, víte o nich něco? jsou jednovelikostní, krásné a na druky, tož se mi líbí

jestli se opakuju,tak mi to promiňte,mám nějaký vykojený mozek, děti spurtují a furt je mít u prsu a ještě dokrmovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.8.10 16:34

Pastelko - mám taky saloos. Zkoušela jsem i jiné,ale bylo takové hrudkovaté. Vůbec se mi nelíbilo. Tedˇv létě jde roztírat dobře, v zimě je to horší. ALe už jsme si zvykla. Jinak ho vezmu trochu na prsty a rozetřu nejdřív mezi nimi a terpve pak mažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.8.10 16:36

Borisko - vypadají pěkně, ale přijde mi,že jsou na suchý zip. Na druky je jen zmenšování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
24.8.10 16:40
Achdarek píše:
Borisko - vypadají pěkně, ale přijde mi,že jsou na suchý zip. Na druky je jen zmenšování.

dyť jo,máš pravdu, vykojený mozek, tak hledám dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.8.10 16:50

Borisko, jestli chces pulky na druky jednovelikostni, tak moc hezke jsou blueberry
http://www.latkovky.cz/…izepatentky/
Ja je mam moc rada, jdou jak na kalhotkovou plinu, tak i na plinku na rovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
24.8.10 17:03

čiči vypadají supr,ale nikde je nemají :roll: co jsem se dívala,na látkovkách tedy mají,ale jenom růžové :cert: a mohly by být levnější :lol: když ještě připočítám dopravu a 2× :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.8.10 17:21

Takto jsem ani netusila, ze jsou vsude vyprodane, to je fakt pech :-? Jsem takzbezne koukla a na tuly-tuly maji neco obdobneho, maji modry vzor s kytarama. Zkus pani napsat, zda maji stejny strih jako ty, na ktere jsem hazela odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
24.8.10 22:05

díky čiči jo a holky, dělám něco špatně(krom toho,že někdy prostě děti jsou v plíně trochu déle,než by měly-ale když dítko vytuhne po lítém boji s jídlem a prdy, tak ho nebudím, abych přebalila…), že jsou vlňáčky zevnitř jen lehounce vlhké, zvenku suché,ALE třeba overal, co mají na nich je vlhký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
24.8.10 22:11
Boriska píše:
díky čiči jo a holky, dělám něco špatně(krom toho,že někdy prostě děti jsou v plíně trochu déle,než by měly-ale když dítko vytuhne po lítém boji s jídlem a prdy, tak ho nebudím, abych přebalila…), že jsou vlňáčky zevnitř jen lehounce vlhké, zvenku suché,ALE třeba overal, co mají na nich je vlhký :nevim:

mě se to s noční plínou taky stává. prostě se to odpařuje a na té bavlně je to asi víc znát, než na té vlně - pocitově. je to i po lanolinování? možná by pomohla lanolinová šokovka.

• Citovat
  • Upravit
4533
24.8.10 22:29

Taky si myslim, ze se to odparuje…aspon je videt, ze to dejcha. Jestli je ten overal jinak suchej, tak bych se tim netrapila.

Zvire desne povyrostlo, zacinam likvidovat. Kdyby mel nekdo zajem - Itti SIO modre, Itti SIO fialove, obe s exra setem vkladacek, vlnaky LasVegas svetle modre, vse v dobrem stavu, ceny priznive :lol:

Miri vlnaky jsou ready, kam to poslat? Jestli potrebujes, muzu ti pribalit drobet lanolinu, mam zasobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.8.10 10:23

Nenus-tentokrat sem na Jersey, adresu jeste myslim mas,ne? Dyztak ti ji poslu do zpravy…ja jeste lanolin mam na nekolik kur,ale chtela jsem jej do zasoby,pac ted neplanujeme cestu do Cr a kdyz uz sem jede tchyne,tak aby ho vzala.....snad ho sestra sezene :lol: ,sem ji rikala,ze se nesmi nechat a stat si za svym :lol:...... A to ti zvire vyrostlo z velikosti M? Kolik vazi? Ja eMka itti jeste porad pouzivam a to ma Denca kolem 10 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.8.10 10:26

Nenus - jestli jsou ty las vegas eMka tak bych je taky vzala :lol: , ja mam dvoje eLka a na prte se pak budou eMka hodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.8.10 11:24

Miri adresu mam, LaseVegase jsou Mka, tak ti je pribalim :lol: oni prtousovi jeste jsou, ale davala jsem je hlavne na noc, ale on se ted vubec nenecha prikrejt, pytel nechce, tak spi v Longiesech, prijde mi skoda, aby se mi tu povalovaly. Itti Mka mu taky jeste jsou, ale uz mam objednany Lka, tak kdyz se nekdo ozve…Jinak Zvire melo minulej tejden na kontrole 9.6kg, za leto pribral skoro kilo, jestli to takhle pujde dal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure