Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
26.8.10 11:39

Ja mam take jen itti sio a byl to muj favorit dokud jsem si nekoupila opicku,pac ta je krasne mekoucka. Itti mi uz asi 2× malinko protekla nekde kolem stehynka,ale stejne tak mi uz protekla opicka.....zadna hruza,jen jsem nasla na elastakach lehce mokrej prouzek.kdyz jsem sla malou prebalit,tak plina byla uplne nacucana, tak myslim,ze jak se mala vrtela prosaklo to jakoby na obleceni.
Neno to me nikdy neneapadlo premyslet nad protikat a protykat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
26.8.10 11:48

No u nás na Moravě říkáme spíš protíkat..jako měkce …není to oravopisná chyba :)

NeNa píše:
Katy tebe nebavi SIO? A co je ta tvoje opici Merinostar??? :lol:

Itti - ja mela jen SIO, protekly parkrat na zacatku a myslim, ze kvuli tomu, ze to velikostne nesedelo. Jak do toho prcek dorostl, tak uz to nepustilo nic. AIO jsem nikdy zadnou nemela, susicku nemam, nejsem sebevrah. :lol:

A baby, kde berete to slovo protikat? Uz jsem to tu videla hodnekrat, znam jen protykat, coz je nespisovna verze od protekat :nevim: Nic ve zlym :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
26.8.10 13:30

žehlení - já už nežehlím skoro nic. Občas se přemůžu a vyžehlím kapesníky, aby byly měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
26.8.10 13:45

Neno a ta modrá, to je taková ta tyrkysová? Jinak je teda beru :mrgreen: a ty kopretiny jsou onesize? Jestli, jo, tak bych o ně měla taky zájem :think:

Já taky nežehlím, rodina si oproti stavu kdy jsem vše žehlila nevšimla ničeho :mrgreen: :mrgreen: jen vše jako Zuza pečlivě hned po uschnutí naskládám do skříně. Miminkovský věci…naprosto nevidím důvod k žehlení :nevim: Stačí vyprat a hotovo :palec:

Jo a já teda upřednostňuju systém SIO právě kvůli schnutí. Mám jednu AIO a ta teda schne mega dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.8.10 13:51

Holky, kdybyste některá prodávala vázačky - na miminko bych nějaké brala. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.8.10 14:05

Pastelka ta modra je Royal Bluehttp://ittibitti.com.au/…blue_MED.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
26.8.10 14:25

Neno, Ok. A ta kopretina je teda onesize?
MMCH, ty Itky beru :mrgreen: jestli se mi narodí holčička, tak bude chudák pořád v klučičím 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.8.10 14:29

Pastelko a vy to nechcete vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750

Holky dotaz, jak to chodí na bráně? Odeslala jsem objednávku, přiešl mi emal o odeslání objednávky a co teď? Mám čekat až mi napíšou že je objednávka přijata? A nebo mám rovnou zaplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
halucinka píše:
Pastelko a vy to nechcete vědět?

Halu a vy už to víte a nebo bude taky překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.8.10 14:31

Katy, já to zaplatila hned - v té informaci o objednávce máš údaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.8.10 14:31

Necháme se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.8.10 14:41

Halucinko no a už ti z Brány něco přišlo? Kdy jsi to objednávala? Jo a co baráček, už se budete stěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.8.10 14:42

itti z Brany jsem si vcera vyzvedla, uz se melou v pracce. Ja je neberu jako nejake drzaky, spis ta snadnost prebalovani mi dava moznost prebalovat casteji, uz jsem i spekulovala, ze bych dala jen tu vicevrstvou a jakmile by se vycural, tak prebalit a kdyz dojdou ty vicevrstve, tak tam strcit po dvou tu tvarovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.8.10 14:42

Jo, včera to přišlo, objenávala jsem v pátek.
Domeček pořád nic. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí