Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
28.8.10 23:29
Pastelka píše:
Luci, tak to je jasný, že kalíšek až pak :mrgreen: jsem to blbě napsala :think:
Myslela jsem to tak, že mě zajímalo, co tak holky normálně používají při MS. Jestli hodně vložky, tak bych nějaký nakoupila i na šestinedělí. Začal mě trošku trápit těhotenskej výtok, tak to asi pořeším nějakýma látkovkama.

Jé, tak to jsem pochopila špatně, to se omlouvám :oops:
Já jsem je kupovala taky na těhotenský výtok - stačí úplně slaboučké slipovky. Mám Haipa Daipa z biobavlny, ale dnes bych asi šla do něčeho, co má vrstvu, která vytváří pocit sucha (nevím co, zatím nepotřebuju nic, takže jsem ještě negooglovala). Přecijen ten flanel i při lehkém zvlhnutí trochu studenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.8.10 23:38
Oskárek nepřhl. píše: Čau holky, jdu s dotazem, myslíte si, že počůraný plínky by šly jen přemáchnout v teplé vodě bez prášku?
Ptám se kvůli dovče…pojedem v jednorázovkách, ale přemýšlím, že na spaní přes den, když nebudem čekat hovňajze, bych dala látkovou…

Já jsem na dovče prala i jenom v obyčejném mýdle na ruce - zdrželi jsem se na horách trošku dýl než bylo v plánu a nic jiného jsem s sebou neměla (jedině žlučák na skvrny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.8.10 09:14

opičky

jestli se nemýlím, tak si tady někdo objednal z Merinostaru opičkovou plenu. Už dorazila? Popř jaká je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.8.10 09:15
caccorka píše:
jestli se nemýlím, tak si tady někdo objednal z Merinostaru opičkovou plenu. Už dorazila? Popř jaká je?

Já už jednu doma mám, je super, ale to už jse tuším někde psala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.8.10 09:27

já jsem si od nich koupila ten PUL opičkovej, že si z toho plenu ušiju sama. Ale pořád nevím, jestli mám zvolit ten kanýrkový střih, protože mám strach, aby to v místě našití gumiček neprovlhalo. Testovacích plínek už jsem ušila dost, takže se mi nechce momentálně dělat experiment i s tímhle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.8.10 09:30

Neno, jsi moc hodná, díky za nabídku s tím šátkem, ale bylo by mi to blbé. Nechceš ho třeba prodat? Ještě přemýšlím o tom MaM Eco nebo Earth.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.8.10 10:07
caccorka píše:
jestli se nemýlím, tak si tady někdo objednal z Merinostaru opičkovou plenu. Už dorazila? Popř jaká je?

Ja mam taky opickovou a ovalkovou a jsem moooc spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.8.10 10:10

Halu no jestli si chces ten satek moci mermo koupit, tak to taky muzes :mrgreen: ale pujcit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.8.10 11:14

Miri ty brdo, to byl fofr! Jsem rada, ze ses s vlnakama spokojena…mi prijde, ze ty longiese a shortiese snad ani znicit nejde :nevim: pouzivala jsem je hodne, vlastne skoro hned, jak jsme se vratili z porodnice. V zime mel longiese prcek misto gati na ven, pres overal, lenost navlikat ho do normalniho obleceni zvitezila :mrgreen: Navleky OK?

LaseVegase ja mam taky kazdy z jinyho materialu, ale asi jsem mela kliku, dobre vypadaj oboje. A drzaky jsou to teda suprovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.8.10 12:21

a můžu se zeptat kdo má Merinostar AIO či SIO, jak jsou tam našité gumičky? Jsou jenom na té PUL vrstvě, nebo na PUL i té vnitřní. Mě se opičky hrozně líbí, tak jsem si koupila od nich PUL na 1ks pleny a ušiju si ji, protože jsem nechtěla vnitřní vrstvu flíz - dám si tam vnitří vrstvu bambusový velur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.8.10 14:40

Neno, můžu mít pár dotazů? Jak jsi s ním byla spokojená a jak dlouho jste používali? Já pořád váhám mezi tím Moby a MaM - MaM jsem ale nenašla starší a na to, že ho kupuju na chvíli, mi přijde trochu drahý. Jakou máš barvu a jak je dlouhý? Díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.8.10 14:52
caccorka píše:
a můžu se zeptat kdo má Merinostar AIO či SIO, jak jsou tam našité gumičky? Jsou jenom na té PUL vrstvě, nebo na PUL i té vnitřní. Mě se opičky hrozně líbí, tak jsem si koupila od nich PUL na 1ks pleny a ušiju si ji, protože jsem nechtěla vnitřní vrstvu flíz - dám si tam vnitří vrstvu bambusový velur.

Ja mam sio,ale ted jsou obe ve spine,takze ti napisu az zitra jak to tam je nasite…

Neno- ja taky cucela…a to jeste k tomu prislo hned dopoledne s klasickym postakem. Navleky taky super, uz se tesim jak to na prteti vsechno vyzkousim 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
29.8.10 14:53

Před delší dobou jste mi tu poradily ohledně pořízení látkovek. Díky!
A proto přicházím s dalším dotazem :wink: .
Mám dvoje kapsovky a asi je potřebuju naipregnovat, protože hned po načůrání prosáknou ven. Problém je to hlavně u Babyidea (FuzziBunz drží), dovnitř dávám dvě bambusové vkládačky. Nebo je problém někde jinde? Peru v ořechách na 50-60st., místo aviváže dávám ocet nebo esence, suším venku na sušáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.8.10 15:04

Milli a jakou Babyidea kapsovku mas?

Halu zde neco o Mobym, http://www.mobywrap.com/…by-wrap.aspx delaj jen jednu dylku, 5.5m, takovej standard, na kapsu tak akorat. Barva je takova svetlejsi modra, myslim v tom jejich vzorniku se jmenuje moss.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
29.8.10 15:24

NeNa - mám tyhle - http://www.latkovky.cz/…ny/growhour/ . Zvažuju nákup dalších, ale právě kvůli tomu protékání nevím. Zdají se mi dost malé (Mareček má v 15 měs. 13 kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure