Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pastelka píše:
Luci, tak to je jasný, že kalíšek až pakjsem to blbě napsala
Myslela jsem to tak, že mě zajímalo, co tak holky normálně používají při MS. Jestli hodně vložky, tak bych nějaký nakoupila i na šestinedělí. Začal mě trošku trápit těhotenskej výtok, tak to asi pořeším nějakýma látkovkama.
Jé, tak to jsem pochopila špatně, to se omlouvám ![]()
Já jsem je kupovala taky na těhotenský výtok - stačí úplně slaboučké slipovky. Mám Haipa Daipa z biobavlny, ale dnes bych asi šla do něčeho, co má vrstvu, která vytváří pocit sucha (nevím co, zatím nepotřebuju nic, takže jsem ještě negooglovala). Přecijen ten flanel i při lehkém zvlhnutí trochu studenej.
Oskárek nepřhl. píše: Čau holky, jdu s dotazem, myslíte si, že počůraný plínky by šly jen přemáchnout v teplé vodě bez prášku?
Ptám se kvůli dovče…pojedem v jednorázovkách, ale přemýšlím, že na spaní přes den, když nebudem čekat hovňajze, bych dala látkovou…
Já jsem na dovče prala i jenom v obyčejném mýdle na ruce - zdrželi jsem se na horách trošku dýl než bylo v plánu a nic jiného jsem s sebou neměla (jedině žlučák na skvrny).
jestli se nemýlím, tak si tady někdo objednal z Merinostaru opičkovou plenu. Už dorazila? Popř jaká je?
caccorka píše:
jestli se nemýlím, tak si tady někdo objednal z Merinostaru opičkovou plenu. Už dorazila? Popř jaká je?
Já už jednu doma mám, je super, ale to už jse tuším někde psala. ![]()
já jsem si od nich koupila ten PUL opičkovej, že si z toho plenu ušiju sama. Ale pořád nevím, jestli mám zvolit ten kanýrkový střih, protože mám strach, aby to v místě našití gumiček neprovlhalo. Testovacích plínek už jsem ušila dost, takže se mi nechce momentálně dělat experiment i s tímhle ![]()
Neno, jsi moc hodná, díky za nabídku s tím šátkem, ale bylo by mi to blbé. Nechceš ho třeba prodat? Ještě přemýšlím o tom MaM Eco nebo Earth.
caccorka píše:
Ja mam taky opickovou a ovalkovou a jsem moooc spokojena ![]()
Halu no jestli si chces ten satek moci mermo koupit, tak to taky muzes
ale pujcit taky.
Miri ty brdo, to byl fofr! Jsem rada, ze ses s vlnakama spokojena…mi prijde, ze ty longiese a shortiese snad ani znicit nejde
pouzivala jsem je hodne, vlastne skoro hned, jak jsme se vratili z porodnice. V zime mel longiese prcek misto gati na ven, pres overal, lenost navlikat ho do normalniho obleceni zvitezila
Navleky OK?
LaseVegase ja mam taky kazdy z jinyho materialu, ale asi jsem mela kliku, dobre vypadaj oboje. A drzaky jsou to teda suprovy.
a můžu se zeptat kdo má Merinostar AIO či SIO, jak jsou tam našité gumičky? Jsou jenom na té PUL vrstvě, nebo na PUL i té vnitřní. Mě se opičky hrozně líbí, tak jsem si koupila od nich PUL na 1ks pleny a ušiju si ji, protože jsem nechtěla vnitřní vrstvu flíz - dám si tam vnitří vrstvu bambusový velur.
Neno, můžu mít pár dotazů? Jak jsi s ním byla spokojená a jak dlouho jste používali? Já pořád váhám mezi tím Moby a MaM - MaM jsem ale nenašla starší a na to, že ho kupuju na chvíli, mi přijde trochu drahý. Jakou máš barvu a jak je dlouhý? Díky. ![]()
caccorka píše:
a můžu se zeptat kdo má Merinostar AIO či SIO, jak jsou tam našité gumičky? Jsou jenom na té PUL vrstvě, nebo na PUL i té vnitřní. Mě se opičky hrozně líbí, tak jsem si koupila od nich PUL na 1ks pleny a ušiju si ji, protože jsem nechtěla vnitřní vrstvu flíz - dám si tam vnitří vrstvu bambusový velur.
Ja mam sio,ale ted jsou obe ve spine,takze ti napisu az zitra jak to tam je nasite…
Neno- ja taky cucela…a to jeste k tomu prislo hned dopoledne s klasickym postakem. Navleky taky super, uz se tesim jak to na prteti vsechno vyzkousim ![]()
Před delší dobou jste mi tu poradily ohledně pořízení látkovek. Díky!
A proto přicházím s dalším dotazem
.
Mám dvoje kapsovky a asi je potřebuju naipregnovat, protože hned po načůrání prosáknou ven. Problém je to hlavně u Babyidea (FuzziBunz drží), dovnitř dávám dvě bambusové vkládačky. Nebo je problém někde jinde? Peru v ořechách na 50-60st., místo aviváže dávám ocet nebo esence, suším venku na sušáku.
Milli a jakou Babyidea kapsovku mas?
Halu zde neco o Mobym, http://www.mobywrap.com/…by-wrap.aspx delaj jen jednu dylku, 5.5m, takovej standard, na kapsu tak akorat. Barva je takova svetlejsi modra, myslim v tom jejich vzorniku se jmenuje moss.
NeNa - mám tyhle - http://www.latkovky.cz/…ny/growhour/ . Zvažuju nákup dalších, ale právě kvůli tomu protékání nevím. Zdají se mi dost malé (Mareček má v 15 měs. 13 kg).