Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Super, koupím, zkusím
Stejně ho budu muset koupit, příští týden by snad měla známá doplést vlňáčky ![]()
A jak vypadá ten lanolin vo kterého se mají namáčet vlňáky? To je taky tohle, jen to musím rozmíchat do vody nějak? ![]()
Hanule píše:
Super, koupím, zkusímStejně ho budu muset koupit, příští týden by snad měla známá doplést vlňáčky
A jak vypadá ten lanolin vo kterého se mají namáčet vlňáky? To je taky tohle, jen to musím rozmíchat do vody nějak?
musíš nasadit hodně přesvědčivý výraz, že fakt chceš lanolin. čekej rakci jako bys řekla, že chceš morfium.
trvej na tom, že chceš BEZVODÝ lanolin. vypadá to jako med. je to mastný, hustý, žlutohnedý. A můžeš to použít i na vlnu.
Tak mě napadlo - kdyby se upletly vlněné rukavice a hodily do lanoliu, byly by nepromokavé? aspoň trochu?
Nezcuz, měla jsi vidět výraz když jsem řekla že chci žlutou vazelínu…
Jsem radši odešla bez ní.
Prave jsem udelala zajimavy objev. Save jadro z itti pasuje do cuddle all in one(spravne by to mela byt snap in one).Pak me to trklo a zkusila jsem patentky, ktere mam ze sijemdetm.cz na itti a ony tam pasuji
Takze si do nich muzu nasit savych jader kolik budu chtit
Akorat je teda skoda, ze jsem ted koupila 3 sady navic, kdybych je nekupovala, tak usetrim. No nic, chybami se clovek uci. Kdyby mel nekdo zajem, tak pujcim kleste, druky si budte muset koupit (stoji par kacek
)
Jé, já to taky věděla, ale nějak považovala za samozřejmé. ani mě nenapadlo, že by to nepasovalo, že by bylo víc druhů cvoků.
ale nešiju, tak to pro mě nebyla nějak zvlášť cená informace.
čičinka píše:
Prave jsem udelala zajimavy objev. Save jadro z itti pasuje do cuddle all in one(spravne by to mela byt snap in one).Pak me to trklo a zkusila jsem patentky, ktere mam ze sijemdetm.cz na itti a ony tam pasujiTakze si do nich muzu nasit savych jader kolik budu chtit
Akorat je teda skoda, ze jsem ted koupila 3 sady navic, kdybych je nekupovala, tak usetrim. No nic, chybami se clovek uci. Kdyby mel nekdo zajem, tak pujcim kleste, druky si budte muset koupit (stoji par kacek
)
NeNa píše:čiči není génius, génuis jsem já, tuto variantu jsem tu říkala hned jak i Itti došly prvně, že savá jádra pasudí do cuddle AIO a nikdo mě nechválil.
Cici ty ses genius! A u Cuddli to funguje taky
neczuz píše:
Jé, já to taky věděla, ale nějak považovala za samozřejmé. ani mě nenapadlo, že by to nepasovalo, že by bylo víc druhů cvoků.ale nešiju, tak to pro mě nebyla nějak zvlášť cená informace.
Neczuz ono ale je více druhů cvoků, ale cuddle a Itti mají stejné, tudiž tam vkládačky pasují dokonce přesně.
Katy, to jsem uplne vypustila, to jsem toti byla jeste itti zcela nedotcena ![]()
Super na tom je, ze si muzu usit nejake ty tunely, cvaknout na ne druky a tunely vycpavat ctvercema. Takze pomerne dost usetrim prostor v zavazadle, kdyz nekam pujdeme, ze nebudu tahat kalhotkove pliny, co taham ted, ae budou stacit ta sava jadra a ctverce. Pricemz i se tvercema to bude stejne pohodlne.
Prisli mi Baby lucy, ta bambusova vypada pekne, ale ta flanelova je silene tuha, ta vkladacka v ni je jak prkno, stejne tak je prkenna i ta plina, no nevim, sice levne, ale provedeni odpovida cene
Jeste jsem je teda nezkusila, tak nebudu remcat, ale myslim, ze ta flanelka bude pekne blba
Katy ses taky genius!
Ja jsem totalni natvrdlo, vubec mne nenapadlo to vyzkouset ![]()
Katy http://www.smajlici.kx.cz/…/sad0126.gif
Čiči, jo, flanelka je tak pitomá, jak vypadá. Měla sem ji na zkoušku, byla tvrdá jak prchno, zmuchlaná, divná. Myslela sem, že je to tím, že je používaná, ale když je tvrdá i nová ![]()
A u tý bambusky mi vadil ten široký okraj vzadu. Ale to byla Munkki ještě skoro pořád na zádech. Ale aspoň tak šíleně netvrdla a nepelichala jako tots bots. ![]()
Katy, na tom tvém odkazu píšou, že je to lanolin
Vlněný vosk je přírodní impregnační prostředek (lanolin), který slouží k impregnaci švů vlněných a polyesterových kalhotek dojde-li k prosakování.