Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
26.8.10 21:19

Katy, na tom tvém odkazu píšou, že je to lanolin

Vlněný vosk je přírodní impregnační prostředek (lanolin), který slouží k impregnaci švů vlněných a polyesterových kalhotek dojde-li k prosakování.

• Citovat
  • Upravit
16291
26.8.10 21:21

Super, koupím, zkusím :lol: Stejně ho budu muset koupit, příští týden by snad měla známá doplést vlňáčky :dance:

A jak vypadá ten lanolin vo kterého se mají namáčet vlňáky? To je taky tohle, jen to musím rozmíchat do vody nějak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.8.10 21:22

Jojo, lanolin mám, tak zítra zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
26.8.10 21:25
Hanule píše:
Super, koupím, zkusím :lol: Stejně ho budu muset koupit, příští týden by snad měla známá doplést vlňáčky :dance:A jak vypadá ten lanolin vo kterého se mají namáčet vlňáky? To je taky tohle, jen to musím rozmíchat do vody nějak? :think:

musíš nasadit hodně přesvědčivý výraz, že fakt chceš lanolin. čekej rakci jako bys řekla, že chceš morfium.
trvej na tom, že chceš BEZVODÝ lanolin. vypadá to jako med. je to mastný, hustý, žlutohnedý. A můžeš to použít i na vlnu.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
26.8.10 21:27

Tak mě napadlo - kdyby se upletly vlněné rukavice a hodily do lanoliu, byly by nepromokavé? aspoň trochu?

• Citovat
  • Upravit
16291
26.8.10 21:30

Nezcuz, měla jsi vidět výraz když jsem řekla že chci žlutou vazelínu… 8-o Jsem radši odešla bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.8.10 22:07

Prave jsem udelala zajimavy objev. Save jadro z itti pasuje do cuddle all in one(spravne by to mela byt snap in one).Pak me to trklo a zkusila jsem patentky, ktere mam ze sijemdetm.cz na itti a ony tam pasuji :dance: Takze si do nich muzu nasit savych jader kolik budu chtit :-P Akorat je teda skoda, ze jsem ted koupila 3 sady navic, kdybych je nekupovala, tak usetrim. No nic, chybami se clovek uci. Kdyby mel nekdo zajem, tak pujcim kleste, druky si budte muset koupit (stoji par kacek :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.8.10 22:49

Cici ty ses genius! A u Cuddli to funguje taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
26.8.10 22:53

Jé, já to taky věděla, ale nějak považovala za samozřejmé. ani mě nenapadlo, že by to nepasovalo, že by bylo víc druhů cvoků. :oops: ale nešiju, tak to pro mě nebyla nějak zvlášť cená informace.

• Citovat
  • Upravit
51750
27.8.10 06:58
čičinka píše:
Prave jsem udelala zajimavy objev. Save jadro z itti pasuje do cuddle all in one(spravne by to mela byt snap in one).Pak me to trklo a zkusila jsem patentky, ktere mam ze sijemdetm.cz na itti a ony tam pasuji :dance: Takze si do nich muzu nasit savych jader kolik budu chtit :-P Akorat je teda skoda, ze jsem ted koupila 3 sady navic, kdybych je nekupovala, tak usetrim. No nic, chybami se clovek uci. Kdyby mel nekdo zajem, tak pujcim kleste, druky si budte muset koupit (stoji par kacek :wink: )
NeNa píše:
Cici ty ses genius! A u Cuddli to funguje taky :palec:
čiči není génius, génuis jsem já, tuto variantu jsem tu říkala hned jak i Itti došly prvně, že savá jádra pasudí do cuddle AIO a nikdo mě nechválil. :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.8.10 07:00
neczuz píše:
Jé, já to taky věděla, ale nějak považovala za samozřejmé. ani mě nenapadlo, že by to nepasovalo, že by bylo víc druhů cvoků. :oops: ale nešiju, tak to pro mě nebyla nějak zvlášť cená informace.

Neczuz ono ale je více druhů cvoků, ale cuddle a Itti mají stejné, tudiž tam vkládačky pasují dokonce přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.8.10 08:31

Katy, to jsem uplne vypustila, to jsem toti byla jeste itti zcela nedotcena :oops:
Super na tom je, ze si muzu usit nejake ty tunely, cvaknout na ne druky a tunely vycpavat ctvercema. Takze pomerne dost usetrim prostor v zavazadle, kdyz nekam pujdeme, ze nebudu tahat kalhotkove pliny, co taham ted, ae budou stacit ta sava jadra a ctverce. Pricemz i se tvercema to bude stejne pohodlne.

Prisli mi Baby lucy, ta bambusova vypada pekne, ale ta flanelova je silene tuha, ta vkladacka v ni je jak prkno, stejne tak je prkenna i ta plina, no nevim, sice levne, ale provedeni odpovida cene :nevim: Jeste jsem je teda nezkusila, tak nebudu remcat, ale myslim, ze ta flanelka bude pekne blba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.8.10 08:34

Katy ses taky genius! :mrgreen: Ja jsem totalni natvrdlo, vubec mne nenapadlo to vyzkouset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.8.10 09:42

Katy http://www.smajlici.kx.cz/…/sad0126.gif

Čiči, jo, flanelka je tak pitomá, jak vypadá. Měla sem ji na zkoušku, byla tvrdá jak prchno, zmuchlaná, divná. Myslela sem, že je to tím, že je používaná, ale když je tvrdá i nová :roll:
A u tý bambusky mi vadil ten široký okraj vzadu. Ale to byla Munkki ještě skoro pořád na zádech. Ale aspoň tak šíleně netvrdla a nepelichala jako tots bots. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.8.10 09:45

Och, je vám odpuštěno. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat