Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Halu tak to fakt nevím s Elastikem zkušenost nemám, ale já osobně bych šla rovnou do pevného šátku. ![]()
Halu, ja bych se elastiku ani moc nebranila, vidim vyhodu treba v uvazu kriz s kapsou venku, ten je primo pro elasticky satek vymysleny, s dalsim ditkem za zadkem je myslim docela dobre mit uvaz navazany a mimco jen vyndat a zase zandat. Musi to byt samozrejme uvazane hezky pevne, ale to ty vis. Kvalitni elastik nevim ktery je, rozhodne to neni medley
Mozna Mam ![]()
Ja bych jeste volila mezi elastikem a haipa daipa vakem, ale vzhledem k tomu, ze vak se da pouzit jen pokud ma dite naprosto v poradku kycle a to nikdy nejde rict dopredu, tak je satek univeralnejsi.
Já právě akorát vím, že Medley je snad blbý, jinak nemám tucha.
Koukala jsi na nosenideti.cz? Jsou ta v sekci diskuze i reference, tak by tam mohli byt i reference na jednotlive elastaky. Ja osobne bych volila elastak mam earth, ten snad i vazali na zada a slo to.
Dívala jsem se tady na diskuse, ale každý doporučuje něco jiného, tak se v tom moc neorientuju. Na nošení se ještě podívám. Zas není problém ho pak prodat a koupit pevný, že…
Presne tak.
Ja ted mam vyhlidly od ellevillu, budu mit tech satku vic, tak bych ti pak mohla pujcit treba storcha inku, je super zanosena, mekounka a pritom nadherne nosna. Jen teda meri pres 5m ![]()
Halu ja mam elastickyho Mobyho, kdybys chtela, klido ti ho dlouhodobe zapujcim…jestli budes nosit, stejne pak skoncis u pevnyho
, tak skoda vyhazovat na tech prvnich par mesicu prachy. Ale Cici ma pravdu, na maly mimino kapsa ven je idealni, nez se clovek zacvici a prestane se bat, ze se mu ten prcek rozpadne ![]()
Pastelko: látkové vložky používám, jsou super. Ale v šestinedělí si je neumím představit, resp neumím si představit to množství, které bych potřebovala.
Halu: tak to jsem ráda, že vlna pomohla. Já když jsem ji viděla, tak jsem si říkala, že to „obyč“ vlna.
ad šátek: já od začátku nosila v pevném, kříz s kapsou ven - v podstatě jsem žádný jiný úvaz nikdy nepoužila.
Neno- dneska prisly vlnacky, to teda byla rychlost!! ![]()
A jsou vsechny uplne nadherny, mi prijdou jako z obchodu…jsem je hned nalozila do lanolinove lazne,ale fakt jsem se muchlala…i las vegacky vypadaji jako nove,jak to delas, to ty moje jsou teda uz uplne hnusne,kdyz vidim ty tve ![]()
Jsem zcela nadsena
, napis do zpravy to vyuctovani,at Baba neumre hlady ![]()
Mirii tak já usí říct, že první las vegas vel. M vypadaly fakt jak nové i když jsem je posílala Pastelce (teda doufá že to potvrdí)
, no a ty z druhé várky vel. L, tak ty už jako nové nevypadají, ale i tak jsou suprové. Ty M byly prostě takové jiné, asi z jiného svetru než L. ![]()
Čau holky, jdu s dotazem, myslíte si, že počůraný plínky by šly jen přemáchnout v teplé vodě bez prášku?
Ptám se kvůli dovče…pojedem v jednorázovkách, ale přemýšlím, že na spaní přes den, když nebudem čekat hovňajze, bych dala látkovou…
Katy ja mam ty eLka dve a jedny (fialove)jsou horsi (cerveny) jsou jako nove- a mam pocit,ze kazde jsou lehce jiny material.....a tyhle od Neny mi spis pripadaji jako matros tech mych peknych cervenych…mozna mela jeden spatnej svetr
,pac do tech fialovejch sem vlastne davala i tu gumu kvuli vytahanemu pasu…pritom u tech cervenych gumka neni vubec potreba.
Oskarku- do toho bych asi nesla…dala bych tam aspon ten miofresh…ale jen hola voda? ![]()
Nemam tu zkusenost,tak neporadim…
Mirii no já mám právě taky fialové, tak že to bude fakt asi jiný svetr.
Ale i tak fungují perfektně, v klidu je dávám i na noc.
Oskarku, nakladala jsem do „soli na skvrny“, to je to same co miofresh
Ma to v tom byt minimalne 2h, takze jsem po dopoledni vylila kybl, s nalozenyma plinama, natocila horkou, nalila ulricha, promackala to jeste v mydlinkach a to same vecer. Sul na skvrny maji napriklad v DM, stoji neco pres 30korun tusim. Mela jsem teda jen ctverce. ale i kadil, vyprala jsem okamzite po tom zlucakem, vzdy namydlila, proplachla, znovu namydlila, dokud skvrna bud uplne nezmizela, nebo aspon hodne nevybledla a pak do toho roztoku.
Jedine, co na tom byl vopruz bylo zdimani, mela jsem z toho dost zhuntovane ruce, priste bych to delala v rukavicich