Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pastelka chces ty Itti obe dve? jo, a ty kopretiny jsou jednovelikostni…
Mne to rozlisovani barev na kluky a holky zaclo v posledni dobe vyslovene obtezovat, furt od nekoho dostavame modry veci
Mam objednany taky Itti z brany, tentokrat jsem teda vzala fuchsii, svetle fialovou a myslim, ze tam dohodili tmave fialovou. A oranzovou uz mam.
Zvire radim jeste porad do kategorie mimino, a miminum barevny veci seknou.
Halu, taky se necháme překvapit
![]()
Neno, mě to právě taky celkem vadí…všechny klučičí věci mají v modré, béžové a hnědé barvě. Jo a taky khaki. Mám ráda veselé barvy a tohle mi fakt vadí ![]()
Ty ittky jsou dobrý, beru je obě a i tu kopretinu ![]()
Pastelka OK, adresu nekde snad jeste mam. Vzhledem k brevnemu provedeni Ittek ti ted musim poprat holku ![]()
Katy ja to platim az kdyz mi poslou udaje na zaplaceni.....nekdy pak treba neco uz vubec nemaji a napisou ti to … Tak mi prijde zbytecne to platit hned…
Vlna od Achdárka dorazila - díky moc.
na večer jsme zkoušeli, ještě mám ale dotazy - kolik dávat a na jak dlouho? Malý totiž někdy čůrá tak co 10 minut. Třeba i na spaní? A k tomu asi ničím nemazat, že?
Halu - tak to jsem ráda, že vlna dorazila v pořádku. Já ji používám hlavně na spaní a noc. Prostě na delší dobu, kdy je v plínce. Množství - dávám tolik, aby to zakrylo zarudlá místa. Když má zarudlý zadeček, dám na noc a ráno je prdelka jak alabastr.
Díky. Tak na noc už jsem to prošvihla. Dám teda zítra na spaní přes den (cca 2 hoďky) a pak na noc. Dneska jsem stejně mazala ještě ten Imazol, zítra už ho asi vynechám - zdá se mi to už hodně vysušené, až se kůže loupe. Ale pořád stejně zarudlé. ![]()
Holky, nevíte pls jestli se dají nějak „zaimpregnovat“ Bummis a popolini bravowrap kdy mladý předvede své oblíbené - vyčurám 3 deci najednou - a tím pádem to těmi hedvábnými (či jaké že to jsou) lemy prosákne i navrch?
Dají se PULky nějak znovu voskovat?
Hanule píše:
Holky, nevíte pls jestli se dají nějak „zaimpregnovat“ Bummis a popolini bravowrap kdy mladý předvede své oblíbené - vyčurám 3 deci najednou - a tím pádem to těmi hedvábnými (či jaké že to jsou) lemy prosákne i navrch?Dají se PULky nějak znovu voskovat?
Dát více savých vrstev. ![]()
Ne teď vážně, jsou prý nějaké vosky, ale zkušenost nemám. ![]()
Hanule tak s tim ti teda neporadim, ani netusim, jak ty veci vypadaj
voskovani svu tu ale kdysi kdosi zminoval…
Hanule - zkusila bych to pomazat lanolinem. Ale to je jen nápad - nijak nepodložený. ![]()
a nebo na mmb řekla bych že je to to samé
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A nebo jak psala Neczuz, normálně zkusít zamatlat lanolinem, myslím že ten vosk bude tomu hodně podobný, lanolink koupíš v lékarně.
Halu, ja mam s imazolem zkusenost, ze jakmile vysusi, tak nechat byt, pak se to zacne loupat a muze to jit az do krve. Lanolin na vlnaky doma mas? Jestli jo, tak mu ho zitra mazni na prdku, ma antibakterialni ucinky a takto po tom imazolu se mi to fakt osvedcilo