Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
26.8.10 14:51

Pastelka chces ty Itti obe dve? jo, a ty kopretiny jsou jednovelikostni…

Mne to rozlisovani barev na kluky a holky zaclo v posledni dobe vyslovene obtezovat, furt od nekoho dostavame modry veci :nevim: Mam objednany taky Itti z brany, tentokrat jsem teda vzala fuchsii, svetle fialovou a myslim, ze tam dohodili tmave fialovou. A oranzovou uz mam. :lol: Zvire radim jeste porad do kategorie mimino, a miminum barevny veci seknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
26.8.10 15:08

Halu, taky se necháme překvapit :mrgreen: :wink:

Neno, mě to právě taky celkem vadí…všechny klučičí věci mají v modré, béžové a hnědé barvě. Jo a taky khaki. Mám ráda veselé barvy a tohle mi fakt vadí :nevim:
Ty ittky jsou dobrý, beru je obě a i tu kopretinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.8.10 17:16

Pastelka OK, adresu nekde snad jeste mam. Vzhledem k brevnemu provedeni Ittek ti ted musim poprat holku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
26.8.10 20:13

Katy ja to platim az kdyz mi poslou udaje na zaplaceni.....nekdy pak treba neco uz vubec nemaji a napisou ti to … Tak mi prijde zbytecne to platit hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.8.10 20:22

Vlna od Achdárka dorazila - díky moc.
na večer jsme zkoušeli, ještě mám ale dotazy - kolik dávat a na jak dlouho? Malý totiž někdy čůrá tak co 10 minut. Třeba i na spaní? A k tomu asi ničím nemazat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
26.8.10 20:49

Halu - tak to jsem ráda, že vlna dorazila v pořádku. Já ji používám hlavně na spaní a noc. Prostě na delší dobu, kdy je v plínce. Množství - dávám tolik, aby to zakrylo zarudlá místa. Když má zarudlý zadeček, dám na noc a ráno je prdelka jak alabastr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.8.10 21:02

Halu tak drzim palce, at to zabere…sem teda fakt zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.8.10 21:03

Díky. Tak na noc už jsem to prošvihla. Dám teda zítra na spaní přes den (cca 2 hoďky) a pak na noc. Dneska jsem stejně mazala ještě ten Imazol, zítra už ho asi vynechám - zdá se mi to už hodně vysušené, až se kůže loupe. Ale pořád stejně zarudlé. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
26.8.10 21:07

Holky, nevíte pls jestli se dají nějak „zaimpregnovat“ Bummis a popolini bravowrap kdy mladý předvede své oblíbené - vyčurám 3 deci najednou - a tím pádem to těmi hedvábnými (či jaké že to jsou) lemy prosákne i navrch? :think: Dají se PULky nějak znovu voskovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.8.10 21:11
Hanule píše:
Holky, nevíte pls jestli se dají nějak „zaimpregnovat“ Bummis a popolini bravowrap kdy mladý předvede své oblíbené - vyčurám 3 deci najednou - a tím pádem to těmi hedvábnými (či jaké že to jsou) lemy prosákne i navrch? :think: Dají se PULky nějak znovu voskovat?

Dát více savých vrstev. :lol:
Ne teď vážně, jsou prý nějaké vosky, ale zkušenost nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.8.10 21:11

Hanule tak s tim ti teda neporadim, ani netusim, jak ty veci vypadaj :nevim: voskovani svu tu ale kdysi kdosi zminoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
26.8.10 21:13

Hanule - zkusila bych to pomazat lanolinem. Ale to je jen nápad - nijak nepodložený. :lol:

• Citovat
  • Upravit
51750
26.8.10 21:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.8.10 21:14

a nebo na mmb řekla bych že je to to samé
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

A nebo jak psala Neczuz, normálně zkusít zamatlat lanolinem, myslím že ten vosk bude tomu hodně podobný, lanolink koupíš v lékarně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.8.10 21:15

Halu, ja mam s imazolem zkusenost, ze jakmile vysusi, tak nechat byt, pak se to zacne loupat a muze to jit az do krve. Lanolin na vlnaky doma mas? Jestli jo, tak mu ho zitra mazni na prdku, ma antibakterialni ucinky a takto po tom imazolu se mi to fakt osvedcilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure